הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטלפון מקלל אנשים בעזרת עצמו ???

• פותח/ת השרשור
אז תיצור אחד חדש דרך האתר של אפל, לא בעיה
זה מה שעשיתי אבל הוא רושם לי שאני לא יכול לפתוח את האייפון עם המשתמש החדש.

Fuck me right ? טוב אז ככה , בסוף יצא סיפור מצחיק , אני ואח שלי משתמשים באותו אפל ID ככה שהוא קיבל את הSMSים וחשב שהוא נכנס לשיחה של אנשים אחרים אז הוא החליט להטריל וכתבת שטויות....בסוף נגמר טוב...

תודה לכולם על העזרה

• פותח/ת השרשור
דרך אגב , עוד שאלה , אחרי שעשיתי את כל התהליך והשחיזור נמחקו לי כל האפליקציות (פרט לLBS) איך אני מחזיר את השאר??

דרך אגב , עוד שאלה , אחרי שעשיתי את כל התהליך והשחיזור נמחקו לי כל האפליקציות (פרט לLBS) איך אני מחזיר את השאר??

אתה תחזיר אותם במידה והיה לך BackUp מהiCloud.

תתחבר למכשיר עם האימייל שלך והסיסמא ותלחץ על שחזור פריטים קיימים אמורה להפתח לך אופציה מבעוד מועד.

• פותח/ת השרשור
אתה תחזיר אותם במידה והיה לך BackUp מהiCloud.

תתחבר למכשיר עם האימייל שלך והסיסמא ותלחץ על שחזור פריטים קיימים אמורה להפתח לך אופציה מבעוד מועד.
איפה זה אמור להיות כתוב באייפון עצמו או באייטיונס ?
באייפון יש אופציה ל"גבה כעת" אבל אי אפשר ללחוץ עליו.
ובאייטיונס יש איזה משהו עם גיבוי שאני לוחץ עליו כתוב "יש קודם לכבות את "מצא את האייפון שלי".

לא הבנתי מה אתה מסתבך אנשים שיש להם את ה-Apple ID שך משתמשים ב-iMessage וככה הם מקבלים תהודעות וכדי להטריל מקללים פשוט תכנס להודעות > iMessage ותעשה אפשרות שההודעות יתקבלו רק במספר שלך . ( בטח תראה עוד מספרים מסומנים ב-V )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית