הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יחס בין משקל לחזרות לבין RM1

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
היחס אמור להשמר זהה , ולתת הפרש יותר גדול ככל שמתקדמים ?

לדוגמה - 100 לשלישיה נתן 110 , אז 200 לשלישיה יתן 220 ?

אז למה אתה בחיטוב? תגיע ל120-130 קילו מבטיח לך שמשקלי העבודה שלך יעלו.

מי בחיטוב?
למה רק 120-130 shw זה הכי אחי

השאלה היא מה זה מבחינתך מרשים אם הארבל הזה (לא יודע על מי מדובר) שוקל 130 על חומרים ועושה דדליפט 250+ הוא לא מרשים

מי בחיטוב?
למה רק 120-130 shw זה הכי אחי

השאלה היא מה זה מבחינתך מרשים אם הארבל הזה (לא יודע על מי מדובר) שוקל 130 על חומרים ועושה דדליפט 250+ הוא לא מרשים

חן מרשים, אופק מרשים, רן מרשים, דר מרשים ועוד כמה חבר'ה שעשו מליון תוכניות כוח, נפצעו - חזרו הקריבו בשביל להגיע למשקלים שלהם. אני יודע מה הם עברו וכמה הם התקדמו במהלך השנים.
(מבחינת ליפטרים נטו אני מדבר)

אני לא אומר שאני לא מעריך את ארבל, הוא בכלל בילדר והוא עובד המון כוח וכל הכבוד לו. אבל מבחינת הרמות נטו זה לא "מרשים" אותי. אני מכבד אותו ומה שהוא עושה והוא בכלל בנישה אחרת אבל אם נגיד אתה רוצה מישהו במשוואה שלו ש"מרשים" אותי אז עמית ספיר למשל.

חן מרשים, אופק מרשים, רן מרשים, דר מרשים ועוד כמה חבר'ה שעשו מליון תוכניות כוח, נפצעו - חזרו הקריבו בשביל להגיע למשקלים שלהם. אני יודע מה הם עברו וכמה הם התקדמו במהלך השנים.
(מבחינת ליפטרים נטו אני מדבר)

אני לא אומר שאני לא מעריך את ארבל, הוא בכלל בילדר והוא עובד המון כוח וכל הכבוד לו. אבל מבחינת הרמות נטו זה לא "מרשים" אותי. אני מכבד אותו ומה שהוא עושה והוא בכלל בנישה אחת אבל אם נגיד אתה רוצה מישהו במשוואה שלו ש"מרשים" אותי אז עמית ספיר למשל.
אדם שיתאמן 20 שנה יעשה מיליון תוכניות , ייתן את הנשמה יקריב ויפצע הרבה אבל יהיה לו סקוואט 100 גם כן ירשים אותך?

אדם שיתאמן 20 שנה יעשה מיליון תוכניות , ייתן את הנשמה יקריב ויפצע הרבה אבל יהיה לו סקוואט 100 גם כן ירשים אותך?

תלוי אם באמצע ה20 שנה היו לו תוצאות של הרמות מכובדות אז כן ואני אזכור לו את זה . אם הוא מתאמן 20 שנה והגיע לסקוואט 100 כנראה שהוא לא עשה SS אפילו אז לא, הוא לא ירשים אותי.

ותפסיק לתת לי דוגמאות של ילד, או שתתדיין ברמה גבוהה או שאני פשוט לא אתייחס.

תלוי אם באמצע ה20 שנה היו לו תוצאות של הרמות מכובדות אז כן ואני אזכור לו את זה . אם הוא מתאמן 20 שנה והגיע לסקוואט 100 כנראה שהוא לא עשה SS אפילו אז לא, הוא לא ירשים אותי.

ותפסיק לתת לי דוגמאות של ילד, או שתתדיין ברמה גבוהה או שאני פשוט לא אתייחס.
יכול להיות שזה כל מה שהוא יכול לעשות...אתה יודע genetics וזה
אפשר לקחת את זה גם לכיוון ההפוך
דדליפט 200 יכול לבוא לכמה ״מבורכים גנטית״ שהם אחד למיליון די בקלות. (קירק קרוואסקי נתן 3 פלטות סקוואט ביומו השני בחד״כ אז הוא לא מרשים לטעמך?)

אני לא נותן דוגמאות של ילד פשוט אני מנסה להבין אותך (משהו לא מסתדר לי בהגדרה שלך למרשים )

אצלי זה חד משמעי אם הוא מרים יותר > הוא יותר מרשים.
ארבל הזה אותי אישית יותר מרשים ממך לטעמי (5 פלטות דדליפט יש לך לא?) כי הוא יותר חזק.

כי אתה ילד בן 15 שעוד בהתלהבות של הליפטינג עחי. חכה כמה שנים.

מבחינת כוח הוא יותר מרשים ממני אין ספק, כך גם כל אלו שמיניתי בשמות שיותר חזקים ממנו על משקל גוף יותר נמוך וטבעיים.

נגמר הדיון מבחינתי

כי אתה ילד בן 15 שעוד בהתלהבות של הליפטינג עחי. חכה כמה שנים.

מבחינת כוח הוא יותר מרשים ממני אין ספק, כך גם כל אלו שמיניתי בשמות שיותר חזקים ממנו על משקל גוף יותר נמוך וטבעיים.

נגמר הדיון מבחינתי
בינתיים זה שמתנהג באופן ילדותי ומתנשא מאוד זה אתה.

להגיד שרק אם מישהו עבד קשה (כביכול) ויש לו גם הישגים יפים זה מרשים
אבל אם מישהו עבד מאוד מאוד קשה ואין לו הישגים יוצאי דופן זה לא מרשים
וגם אם מישהו לא עבד קשה אבל כן הקריב וכן יש לו הישגים מאוד יפים זה לא מרשים
זה צבוע

הבנת הנקרא שלך ברמה של הגיל שלך. רשמתי שם יותר מרשימים אותי לא כי הם עבדו קשה אלא כי הם הגיעו למשקלים שהם הגיעו וגם כי אני מכיר בעבודה הקשה ובהקרבה שלהם לתחום.

רוצה להיות קטנוני? ההגדרה לכוח לפי הרשות האולימפית היא תחרויות הרמת המשקולות, כלומר לקחת את המשקל מהרצפה ולשים אותו מעל הראש. אני לפי ההגדרה האולימפית אני יותר חזק פה מכולם בדיון , איזה מרשים אני הא???

ועכשיו ברצינות, אני לא מתאמן בשביל להיות 'חזק' וגם לא ארבל, אנחנו מתחזקים במטרה למשהו אחר הוא לבילדינג ואני כדי להיות אתלט יותר.

להגיד 'טוטאל' / ארבל חזק ומרשים לעומת החבר'ה שמתאמנים לליפטינג ומוכיחים את הכוח שלהם כבר כמה תחרויות ברצף זה מעליב לדעתי.

ובלי קשר על טעם וריח אין מה להתכווח , אותי רץ פרונינג יותר מרשים מבנדיקט אז מה? זה אומר שכך גם את כל העולם? לא...
ועל זה אתה קובע שאני מתנשא?

ועכשיו ברצינות, אני לא מתאמן בשביל להיות 'חזק' וגם לא ארבל, אנחנו מתחזקים במטרה למשהו אחר הוא לבילדינג ואני כדי להיות אתלט יותר.

להגיד 'טוטאל' / ארבל חזק ומרשים לעומת החבר'ה שמתאמנים לליפטינג ומוכיחים את הכוח שלהם כבר כמה תחרויות ברצף זה מעליב לדעתי.

ובלי קשר על טעם וריח אין מה להתכווח , אותי רץ פרונינג יותר מרשים מבנדיקט אז מה? זה אומר שכך גם את כל העולם? לא...
ועל זה אתה קובע שאני מתנשא?
ההתנשאות באה לידי ביטוי על ההערות הלא רלוונטיות על הגיל ועכשיו גם הבנת הנקרא שלי (עדיף שתבדוק גם את שלך כי חזרת על דבריי).
להיות מעל 100 קילו ולקחת חומרים שיכולים לדפוק אותך לכל החיים זה גם הקרבה ד״א.

נחתום את זה על טעם וריח אין להתווכח
כי אתה הרי צודק אני סה״כ ילד שחיף שמן חלש ומושפע.

• פותח/ת השרשור
הקשר שהוא לא מרשים אותי בכוח שלו זה כי רשמת "בן אדם עם טוטאל 800 אמר ש..."כאילו הוא אוטוריתה למשהו, אז רשמתי לך שזה לא כזה מרשים הכוח של אותו בן אדם.
דבר שני, טוטאל זאת לא מילה שליפטרית המציאו אבל יש "הגדרה" לטוטאל במיוחד בפורום הזה שאנשים מקצוענים ולא "חובבנים" קצת מעליב לבוא למישהו שנתן כמה תחרויות ולהגיד שלמישהו אחר יש טוטאל יותר גדול משלו, שהבן אדם לא התחרה בחיים ולא חשב על זה אפילו. אתה יכול להגיד בן אדם שבאימון הרים סקוואט X דדליפט Y בנץ Z , זה היה יותר בסדר (מבחינת הליפטרים פה)

ציינתי את ה"טוטאל" שלו בשביל לתת הסבר לסיבה שאני מתייחס בכלל למה שהוא אמר , ותו לא .

שוב , זה לא אמור להרשים אף אחד בכל מקרה , אבל זה שאתה מסיק מזה שראית תמונה של 250 שזה מה שיש לו , זה כמו שאני אסיק שה-דוק הוא ילדה עם קוקיות כי לא ראיתי שום לתלה ( במילים אחרות זה שגוי ) .

הבנתי ששגיתי בבחירת ההגדרה ולכן אם פגעתי במישהו אני מתנצל מקרב ליבי וכואב את כאבו .

אותי דדליפט 250 קילו במשקל גוף 130 עם חומרים
מרשים יותר מדדליפט 240 במשקל גוף 90 טבעי

יודע למה?
כי הראשון יותר חזק לא משנה מה.
להגיד שמישהו חזק ביחס למ.ג. שלו זה כמו להגיד שהוא הכי חזק אם הוא היה יותר גדול וחזק.
יותר חזק בקטנה אבל לא יותר מרשים !

נהגתי לחשוב שכן, אבל למדתי בדרך הקשה שלא.
כששקלתי 66, היה לי דדליפט 190*3 ו-205 לסינגל, ועכשיו אני שוקל 80 עם עדיין 190*3, אבל 220 לסינגל.

הבנת הנקרא שלך ברמה של הגיל שלך. רשמתי שם יותר מרשימים אותי לא כי הם עבדו קשה אלא כי הם הגיעו למשקלים שהם הגיעו וגם כי אני מכיר בעבודה הקשה ובהקרבה שלהם לתחום.

רוצה להיות קטנוני? ההגדרה לכוח לפי הרשות האולימפית היא תחרויות הרמת המשקולות, כלומר לקחת את המשקל מהרצפה ולשים אותו מעל הראש. אני לפי ההגדרה האולימפית אני יותר חזק פה מכולם בדיון , איזה מרשים אני הא???

אני לא בורר או משהו. אבל הוא מתבטא יפה. אדרבה אם הוא צעיר.. כמה מהתגובות הנגדיות שלך נפתחו ב"עלבון"
וזה(my friend) לא הכי בוגר, ואפילו קצת מתנשא.

אני לא בורר או משהו. אבל הוא מתבטא יפה. אדרבה אם הוא צעיר.. כמה מהתגובות הנגדיות שלך נפתחו ב"עלבון"
וזה(my friend) לא הכי בוגר, ואפילו קצת מתנשא.

אני לא רוצה לשחק במי התחיל אבל רק תקרא טוב טוב את התגובות שוב ותגיד לי מי התחיל עם ה"לך אין 5 פלטות דדליפט "הוא יותר מרשים" ואיך אני נכנסתי בכלל למשוואה הזאת.

ועוד לפי הערתי לו על דוגמא ילדותית וביקשתי ממנו שיתדיין בצורה בוגרת , לא יותר מזה.

אני לא רוצה לשחק במי התחיל אבל רק תקרא טוב טוב את התגובות שוב ותגיד לי מי התחיל עם ה"לך אין 5 פלטות דדליפט "הוא יותר מרשים" ואיך אני נכנסתי בכלל למשוואה הזאת.

ועוד לפי הערתי לו על דוגמא ילדותית וביקשתי ממנו שיתדיין בצורה בוגרת , לא יותר מזה.

לך אין 5 פלטות דדליפט "הוא יותר מרשים"- שימש להעברת מסר, אולי בצורה טיפה מזלזלת.( נעלבת מזה?)
שלא כמו התגובות שלך.
אבל זה באמת לא משנה. ציינת את זה בעצמך(התחיל ראשון)
קח ת'פרספקטיבה. זה תמיד טוב 😃

לך אין 5 פלטות דדליפט "הוא יותר מרשים"- שימש להעברת מסר, אולי בצורה טיפה מזלזלת.( נעלבת מזה?)
שלא כמו התגובות שלך.
אבל זה באמת לא משנה. ציינת את זה בעצמך(התחיל ראשון)
קח ת'פרספקטיבה. זה תמיד טוב 😃

לא לא נעלבתי ולא כלום, אני מדבר לאנשים בגובה העיניים וברגע שאנשים יורדים נמוך אני אדבר איתם ברמת השיחה שלהם.
חוץ מזה לא אמרתי שום דבר בשביל להעליב אותו אישית.

ובוא נסגור את הסיפור הזה פה, כי זה בערך מזיז לי את הביצה.

יום טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית