עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תן קישור ליוטיוב
שלום לכולם
עד כמה הטכניקה של הדדליפט גרועה ?
איך אפשר לשפר אותה ?
יש צורך לריסט או לעכב את ההתקדמות ?
פירסמתי גם בקבוצה אבל לא עונים לי שם
סתם מסקרנותזה גרוע כול כך שאני ממליץ לך להוריד משקל אבל מהר לפני שתקבל איזה פציעה שתצטער עליה. ותעבוד על טכניקה מושלמת (לא טובה מושלמת)
אתה סוחב את המשקל בעיקר עם הגב ועוד גב מעוגל ממש , זה יוצר לחץ עצום על הדיסקים בגב.
זה גרוע כול כך שאני ממליץ לך להוריד משקל אבל מהר לפני שתקבל איזה פציעה שתצטער עליה. ותעבוד על טכניקה מושלמת (לא טובה מושלמת)
אתה סוחב את המשקל בעיקר עם הגב ועוד גב מעוגל ממש , זה יוצר לחץ עצום על הדיסקים בגב.
האמת חשבתי שהטכניקה זוועתית,אז בעצם אם אני אדאג שכל החזרות יהיו אותו דבר הכל יהיה בסדר ?משמאל לימין: סטאפ של חזרה ראשונה, שניה, רביעית וחמישית -
צפה בקובץ המצורף 16205
אתה יכול לראות שבחזרה הראשונה והשניה הסטאפ היה טוב, בחזרה הרביעית והחמישית כבר לא הצלחת לשמור על האגן מסובב או שמיהרת לסיים את הסט ולא הקפדת (לכן היה לך כל כך קשה לנעול לעומת חזרה 1+2).
סה"כ אני חושב שהטכניקה טובה, זו גם הסיבה שלא קיבלת הרבה הערות.
כמו מגנסוןאתה בטח מרגיש כמו בולטון עם כל הבמפרים האלו חח
האמת חשבתי שהטכניקה זוועתית,אז בעצם אם אני אדאג שכל החזרות יהיו אותו דבר הכל יהיה בסדר ?
יש צורך בריסט ?הטכניקה בשתי החזרות הראשונות בסדר גמור. אולי הייתי אומר לך להוציא חזה / חזה גדול / לנסות להפנות את הפטמות לקיר ולהוציא את ה-slack מהמוט לפני המשיכה, אבל חוץ מזה - אין בעיה.
יש צורך בריסט ?
סבבה תודה !תלוי בך, בחזרות האחרונות לא הצלחת להחזיק את הגב. אתה צריך להחליט אם אתה מתקדם ומנסה לתקן את הטכניקה תוך כדי או עושה ריסט.
זה גרוע כול כך שאני ממליץ לך להוריד משקל אבל מהר לפני שתקבל איזה פציעה שתצטער עליה. ותעבוד על טכניקה מושלמת (לא טובה מושלמת)