הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בדדליפט

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

עד כמה הטכניקה של הדדליפט גרועה ?
איך אפשר לשפר אותה ?
יש צורך לריסט או לעכב את ההתקדמות ?

פירסמתי גם בקבוצה אבל לא עונים לי שם

ניסית להוריד טיפה יותר את התחת ולהשתמש בהתחלה בכוח של הרגליים.
זה נראה שאתה משתמש רק בגב.
אחלה משקל , תחכה למומחים ממני שיגיבו.

הנשימה צריכה להיות כמו בחזרה השלישית, רק שבסט דנן הגב כבר היה עייף מחזרות קודמות.
תחשוב על הנשימה כמו על בטון שמחזק את הגב. קודם תייצר גב ישר, עכשיו תכניס אוויר עם לחץ, ותכווץ את הגב עוד.
ואז מתחילים למשוך, מפעילים כח בהדרגה ולא תולשים.

הייתי עושה דילואד אם אתה שואף לטכניקה מושלמת.

שלום לכולם

עד כמה הטכניקה של הדדליפט גרועה ?
איך אפשר לשפר אותה ?
יש צורך לריסט או לעכב את ההתקדמות ?

פירסמתי גם בקבוצה אבל לא עונים לי שם

זה גרוע כול כך שאני ממליץ לך להוריד משקל אבל מהר לפני שתקבל איזה פציעה שתצטער עליה. ותעבוד על טכניקה מושלמת (לא טובה מושלמת)
אתה סוחב את המשקל בעיקר עם הגב ועוד גב מעוגל ממש , זה יוצר לחץ עצום על הדיסקים בגב.

זה גרוע כול כך שאני ממליץ לך להוריד משקל אבל מהר לפני שתקבל איזה פציעה שתצטער עליה. ותעבוד על טכניקה מושלמת (לא טובה מושלמת)
אתה סוחב את המשקל בעיקר עם הגב ועוד גב מעוגל ממש , זה יוצר לחץ עצום על הדיסקים בגב.
סתם מסקרנות
כמה אתה מושך?

אם זאת התגובה שלך לגב העגול שלו
מעניין מה תגיד על שלי...

משמאל לימין: סטאפ של חזרה ראשונה, שניה, רביעית וחמישית -

dl1103.png

אתה יכול לראות שבחזרה הראשונה והשניה הסטאפ היה טוב, בחזרה הרביעית והחמישית כבר לא הצלחת לשמור על האגן מסובב או שמיהרת לסיים את הסט ולא הקפדת (לכן היה לך כל כך קשה לנעול לעומת חזרה 1+2).

סה"כ אני חושב שהטכניקה טובה, זו גם הסיבה שלא קיבלת הרבה הערות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
משמאל לימין: סטאפ של חזרה ראשונה, שניה, רביעית וחמישית -

צפה בקובץ המצורף 16205

אתה יכול לראות שבחזרה הראשונה והשניה הסטאפ היה טוב, בחזרה הרביעית והחמישית כבר לא הצלחת לשמור על האגן מסובב או שמיהרת לסיים את הסט ולא הקפדת (לכן היה לך כל כך קשה לנעול לעומת חזרה 1+2).

סה"כ אני חושב שהטכניקה טובה, זו גם הסיבה שלא קיבלת הרבה הערות.
האמת חשבתי שהטכניקה זוועתית,אז בעצם אם אני אדאג שכל החזרות יהיו אותו דבר הכל יהיה בסדר ?

האמת חשבתי שהטכניקה זוועתית,אז בעצם אם אני אדאג שכל החזרות יהיו אותו דבר הכל יהיה בסדר ?

הטכניקה בשתי החזרות הראשונות בסדר גמור. אולי הייתי אומר לך להוציא חזה / חזה גדול / לנסות להפנות את הפטמות לקיר ולהוציא את ה-slack מהמוט לפני המשיכה, אבל חוץ מזה - אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה בשתי החזרות הראשונות בסדר גמור. אולי הייתי אומר לך להוציא חזה / חזה גדול / לנסות להפנות את הפטמות לקיר ולהוציא את ה-slack מהמוט לפני המשיכה, אבל חוץ מזה - אין בעיה.
יש צורך בריסט ?

תודה, מאסטר!
מה הרקע המעשי שלך בדדליפט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית