הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות חלבון מינימאלית. כמה?

ניצן סופר

משתמש קבוע
1,039
253
נק' מוניטין:
588
1,039
253
מרכז ספורט ב"ש
שלום לכולם אני מתחיל עכשיו ss *אימון 6*
וכן אני לוחם לכן קשה לצרוך כמויות גבוהות של חלבון
מה שכן קלוריות יש פה בלי בעיה

למרות זאת חשוב לי לעלות נקי
מאחר ואני מתחיל בכח ומסה אני מאמין שזה יחסית אפשרי

השאלה שלי היא האם אפשר להסתפק ב2 גר' חלבון למשקל גוף וכן להיות במאזן חיובי מינימלי של פלוס 300-500 ?

שאלה נוספת
אני כנראה מתחיל לקחת קריאטין האם צריך לשנות משהו במאזן הקלורי? ואיזה שיטת העמסה מומלצת?

אני מתכנן את המסה ללפחות 4 חודש ...

השאלה שלי היא האם אפשר להסתפק ב2 גר' חלבון למשקל גוף וכן להיות במאזן חיובי מינימלי של פלוס 300-500 ?
כן

אני כנראה מתחיל לקחת קריאטין האם צריך לשנות משהו במאזן הקלורי? ואיזה שיטת העמסה מומלצת?
לשתות יותר מים, אין צורך בהעמסה. קח אותה כמות כל יום, רק לאחר 30 יום זה ניהיה אופטימלי

שלום לכולם אני מתחיל עכשיו ss *אימון 6*
וכן אני לוחם לכן קשה לצרוך כמויות גבוהות של חלבון
מה שכן קלוריות יש פה בלי בעיה

למרות זאת חשוב לי לעלות נקי
מאחר ואני מתחיל בכח ומסה אני מאמין שזה יחסית אפשרי

שאלה נוספת

אני מתכנן את המסה ללפחות 4 חודש ...

בוודאי

• פותח/ת השרשור
בוודאי לגבי החלבון ?
אוקי
אגב אם אחליף פחמימה ושומן בעוד חלבון יש לזה ערך בכלל?
ולגבי הקריאטין אין מה לשנות את התפריט נכון?
כן

לשתות יותר מים, אין צורך בהעמסה. קח אותה כמות כל יום, רק לאחר 30 יום זה ניהיה אופטימלי
סגור אחי
ואחרי חודש עדיין יש מה לקחת 4 גר ליום או שאפשר פחות? מענין אותי גם
אם אני מחליף פחמימה ו /או שומן בחלבון כך שזה יוצא מעל 2 גר למשקל גוף זה יותר טוב או שהחלבון לא מנוצל והופך לשומן ?

ואחרי חודש עדיין יש מה לקחת 4 גר ליום או שאפשר פחות?

רק אחרי חודש זה מתחיל להיות אפקטיבי, אתה ממשיך עם אותה כמות עד סוף תקופת המסה.

אם אני מחליף פחמימה ו /או שומן בחלבון כך שזה יוצא מעל 2 גר למשקל גוף זה יותר טוב או שהחלבון לא מנוצל והופך לשומן ?
להפוך לשומן הכול יכול..אם זה ייקרה תלוי ומסובך לדעת. לשאלתך זה לא משנה. אבל זה פשוט לא אפקטיבי לאכול יותר מ2 גרם למשקל גוף. זה לא מה שייגרום לשריר להתפתח יותר, במידה ואתה אוכל את ה2 גרם דווקא הפחמימה היא זאת שתעזור לגידול השריר.

• פותח/ת השרשור
לא עדיף להשתדל לצרוך כמה שיותר שומן וחלבון על חשבון הפחמימה בשביל לעלות נקי?

ולגבי הקריאטין אם כך עדיף לי להעמיס במשך 5 ימים ואז אנצל אותו כבר מהשבוע השני כביכול ...

סתם שאלה, אם אתה לוחם ....איך אתה מצליח לעשות SS(מבחינת ציוד אימונים....מוט ומספיק פלטות).
בדיוק השתחררתי ומצאתי את עצמי מאלתר המון ומעניין אותי=]

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה, אם אתה לוחם ....איך אתה מצליח לעשות SS(מבחינת ציוד אימונים....מוט ומספיק פלטות).
בדיוק השתחררתי ומצאתי את עצמי מאלתר המון ומעניין אותי=]

חדר כושר מפחיד ביחידה ובעוד בסיס שאנחנו לפעמים בו בצפון
משקולות קבועות לפלגה
אבל לפעמים יש אילוצים כמו שתיודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית