הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עפי תפריט תזונה למסה שפורסם פה, צריך הבהרות בזמנים אכילה.

• פותח/ת השרשור Olegc30
  • פורסם בתאריך

Olegc30

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
עפי התפריט שפורסם באתר :
תפריט תזונה לאדם השוקל 80 ק"ג:
ארוחה 1
• 1.5 כוס קורנפלקס\ 2 פרוסות לחם\ חצי כוס שיבולת שועל לפני בישול
• 2 כוסות חלב\ 1 קוטג' 3 % \ 2 גביעי יוגורט 1.5%
• כף חמאת בוטנים
ארוחה 2
• פיתה• גביע קוטג' \ טונה (בשמן)\ טונה (במים) + כף טחינה
• ירקות

ארוחה 3
• 2 כוסות אורז \ פסטה \כוסמת לאחר בישול\קוסקוס\ 4 פרוסות לחם\ 3 תפוחי אדמה אפויים
• 150 חזה עוף\ הודו מבושל\דג
• סלט ירקות+ כף שמן זית

ארוחה 4
• 2 מנות פרי
אחרי אימון

• 3 פרוסות לחם לבן\ פיתה \ לחמניה גדולה\ 1.5 סקופ סוכר ענבים
• סקופ חלבון \ קופסת טונה \5 פרוסות פסטרמה\2 דנונה 0-1.5%
ארוחה 5
• 2 כוסות אורז \ פסטה \כוסמת לאחר בישול\ קוסקוס\ 4 פרוסות לחם\ 3 תפוח אדמה אפויים
• 150 חזה עוף\ הודו מבושל\ דג
• סלט ירקות+ כף שמן זית

ארוחה 6
• כוס קורנפלקס\ 2 פרוסות לחם
• 14 שקדים\ 4 אגוזי מלך
• יוגורט 1.5 %\ כוס חלב 1% \ 0.5 גביע קוטג' 3%

משתדל לאכול עפי התפריט הנ"ל.
אבל צריך הבהרות קטנות
הארוחה "שאחרי האימון" : במקרה שלי מדובר באבקת חלבון או גיינר שאני לוקח כ-5-10 דקות לאחר האימון , אז אחרי כמה זמן צריך לאכול את הארוחה 5 על מנת לנצל את מלוא האפקטיביות ?

הארוחה "שאחרי האימון" : במקרה שלי מדובר באבקת חלבון או גיינר שאני לוקח כ-5-10 דקות לאחר האימון , אז אחרי כמה זמן צריך לאכול את הארוחה 5 על מנת לנצל את מלוא האפקטיביות ?

אין חשיבות לתזמון הארוחות. העיקר שתגיע לערכים

• פותח/ת השרשור
רגע...
אז מה זה "החלון ההזדמנויות" שנפתח כ 15 דקות לאחר אימון ונסגר לאחר כשעה-שעה וחצי ? הרי זה לא מיתוס ושם צריך להכניס ארוחה טובה ,אז איך זה שאין חשיבות לתיזמון של הארוחות ?

אז מה זה "החלון ההזדמנויות" שנפתח כ 15 דקות לאחר אימון ונסגר לאחר כשעה-שעה וחצי ? הרי זה לא מיתוס ושם צריך להכניס ארוחה טובה ,אז איך זה שאין חשיבות לתיזמון של הארוחות ?

לא רק שזה מיתוס, זה ה-מיתוס. זה הדבר הכי נפוץ. תריץ חיפוש פה בפורום ותמצא עשרות דיונים על כך.

בקצרה, אם אתה לא מתאמן בצום \ עושה שני אימונים ביום (כאשר האימון השני מתחיל פחות מ8 שעות מהאימון הראשון) אין לך שום צורך אמיתי לתזמן את הארוחות.

יש המון מחקרים שמוכיחים שהדבר היחיד שמשפיע הוא כמות החלבון הסופית ביום ולא התזמון שלו.

• פותח/ת השרשור
הבנתי ,

עוד משהו
אם נגיד עפי משקל גוף אני צריך לצרוך 150 גרם חלבון "נקי" אבל יוצא לי לצרוך נגיד כ 100 גרם חלבון ביום ,אך זה בא לידי ביטוי ?
כלומר , התקדמות בגודל השריר תהיי אבל איטית יותר ביחס למישהו שכן משלים את הכמות הנדרשת של החלבון או שבכלל לא תהיי התקדמות ?
או שאני אגיע למצב של "תקוע"/FLAT מבחינת גודל השריר ?
או תוצאות אחרות ?

• פותח/ת השרשור
חלבון נקי התכוונתי לחלבון שמגיע ממוצרים כמו קוטג/טונה /חזה עוף /חלב/אבקת חלבון וכו ... ולא לחלבון שרשום שיש בשיבולת שועל/אורז וכו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית