הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחשב את הפחממות של הירקות בתפריט חיטוב?

sneori2

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
שלום לכולם, אחרי כמה זמן שישי לי תפריט פתאום נזכרתי לשאול את השאלה - האם צריך לחשב את הקלוריות ואת הגרמים של הפחממות בתפריט חיטוב? כי בלי ירקות יוצא לי כ 80 גרם פחממה ועם יוצא לי בסביבות 150 גרם פחממה שזה כבר ממש מוגזם... בקיצור לסופר את הקלוריות של הירקות?

תודה, יום טוב 😃

• פותח/ת השרשור
יוצא שבלי ירקות יוצא לי 80 גרם פחממה ועם ירקות 150 גרם פחממה.. וזה משמעותי כי אני בחיטוב... מה אתם אומרים לספור את הקלוריות ואת הגרמים של הפחממות? כי אם אני רעב ולא ירקות אני יאכל אז מה אפשר לאכול?

תודה ושבוע טוב 😃

גם אני הייתי באותו הסיפור כמוך... בסוף קיבלתי את עצתו של משה ואני לא מחשבת ירקות.
אבל לפי מה שאני הבנתימהחבר'ה פה הדעות חלוקות ...
לדעתי כמו שהבנתי פה מרוב האנשים אם הכמות של הירקות אותה אתה אוכל גדולה מאוד (נגיד מעל 8 יחידות משהו כזה)אז תחשיב ואם לא אז לא
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כמה ירקות אתה אוכל שאתה הגעת לכזאת כמות?

בוקר - מלפפון ועגבניה
אחר כך - פלפל ואולי עגבניה
בצהריים - איזה 3 ירקות
אחר כך איזה 2-3 ירקות
ובלילה עוד איזה ירק

ביחד איזה 9 ירקות ביום.... וזה מקפיץ לי את הפחממות מ- 80 ל -150 בערך וזה די בעיה בחיטוב...

נו אז כבר ספרת. זהו, תכניס את זה לחישוב, תאכל איזה כף אורז או פרוסת לחם פחות ושלום על ישראל.

• פותח/ת השרשור
נו אז כבר ספרת. זהו, תכניס את זה לחישוב, תאכל איזה כף אורז או פרוסת לחם פחות ושלום על ישראל.

אני אוכל 5 כפות אורז ביום - 150 גרם ובנוסף - ביום אימון מוסיף פרוסת לחם קל +חצי כף סוכר ענבים.

ביום ללא אימון - 2 פרוסות לחם קל בלי הסוכר ענבים.

מאיפה להוריד?!

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית