הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון יום נפח

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
התחשק לי לעדכן פה אז זה היום נפח של היום :

בקיצור:
דדליפט 5 סטים 3 חזרות עם 143 קילוגרם
דדליפט באחיזה רגילה טאץ אנד גו 20 חזרות עם 102 קילוגרם
לחיצת חזה עם עצירה 8 סטים של 3 חזרות עם 67.5 קילוגרם
חתירת פנדלאיי(הערות על הטכניקה יתקבלו בברכה) 3 סטים 5 חזרות עם 75 קילוגרם
קצת בייספס אוף דה רקורד 🏋️😅

ליום עצימות מתכונן
דדליפט 173 קילוגרם 🍻
בנץ 80 לשתי זוגות עם עצירה 🤪
וסקוואט 102 ל-3 סינגלים 😭

שאתה מפחד שיסתכלו עליך ויגידו איזה שמן או משהו כזה זה בעיה שלך
להסתובב עם החולצה הזאת יפתור את הבעיה..
3729811-7838.png

כרגע אני שמן אני לא מסתובב עם גופיות.. אני מודע לעצמי ואכפת לי שגם אחרים יהיו
אם כל כך תהיה מודע לעצמך אתה תחיה עם סימפטומיפ של ביפולר לכל החיים, תהנה להיות מבואס ושמח בשינויים קיצוניים, אני קצת מרחם עליך

חשבתי שבשביל לשים מכנסיים כאלו צריך רגליים גדולות יותר, או מודעות עצמית..

בכל אופן שיהיה המון בהצלחה 😃
לא לעניין

@RussianHotGirl , אתה צריך לעבוד על הדדליפט שלך, הוא רע.

• פותח/ת השרשור
לא לעניין

@RussianHotGirl , אתה צריך לעבוד על הדדליפט שלך, הוא רע.

מה עם זה?
תתחשב בזה שזה סט 4 מתוך 4 של 5 (בשני גם עשיתי 6 בטעות)...
וזה ללא ללא

הפעם שמתי את חגורה בפעם השנייה (אינזר אקונומי של @Edward ) ושמתי אותה ממש חזק בקושי נשמתי שלא לדבר על להתכופף (חור שלישי מהסוף)... בפעם הקודמת שמתי קצת רפוי ככה שרק כשאני לוקח אוויר היא מתהדקת וגם פעם הבאה אני אעשה כך כי זה מרגיש לי הכי טוב ככה...

בחלק מהחזרות במודע או לא אתה מתחיל מאוד רחוק מהרגל ואתה לא ממש שומר על אחידות מבחינת הטכניקה כאילו שתתחיל במקום מסויים וגם בחזרה שתיים אחרי תתחיל משם.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

חודש כבר לא עושה פרס כבד היום החלטתי לתת שלישייה כבדה והשוויתי לשיא האישי אבל הפעם בלי צ׳יטינג בלי חגורה ובלי רצועות לשורש כף היד...
נראה בחמישי עד כמה ישפיע על ההתאוששות ואם לא יפריע אני אתן 63.5

העיקר הליפטינג אהה..
מקווה בשבילך שתוכל להגיע למעמד התחרות לפני ש...
guess what my friend. We are all heading there. We will all die, We will all be in a lot of pain. It’s all coming our way, It’s inevitable, It’s part of life. but in the meantime, you might as well be a fucking savage, and live your life the way you want to live. And you might as well put your best effort, and your best foot forward, and train like a motherfucker.

guess what my friend. We are all heading there. We will all die, We will all be in a lot of pain. It’s all coming our way, It’s inevitable, It’s part of life. but in the meantime, you might as well be a fucking savage, and live your life the way you want to live. And you might as well put your best effort, and your best foot forward, and train like a motherfucker.
לא יודע אם אתה רציני...אבל מה קשור הציטוט הזה של מארק בל ללהרים בטכניקה פח/תקינה.

• פותח/ת השרשור
מארק בל מלך
קירק קרוואסקי הכי משפיע עליי מבחינה של משפטי מוטיבציה.
הדפסתי אפילו את אחד ממשפטיו והדבקתי לקיר.
לא יודע אם אתה רציני...אבל מה קשור הציטוט הזה של מארק בל ללהרים בטכניקה פח/תקינה.
שוב אני אף פעם לא הרגשתי לחץ כלשהו בגב + הסביבה שסובבת אותי (הרציניים כמובן) גם כן תומכים בגב יחסית עגול .

מבחינתי זאת לא טכניקה ״פח״ בשבילי אבל כשאני מדגים למישהו אני תמיד שם דגש על הסיבוב אגן (גם אני מנסה קצת מסובב אגן אבל לדעתי אשליה של הרבה שומן והמכנס אז זה פחות מראה את זה )

ודווקא עם גב ישר שזה ב-60 קילו נגיד אני עושה פיקס מרגיש כמו 130 קילו ואחרי זה כואב לי קצת בגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית