ייעוץ בנץ פרס

• פותח/ת השרשור DoLeV
  • פורסם בתאריך

DoLeV

משתמש מתחיל
182
0
נק' מוניטין:
109
182
0
אני תקוע על משקל נמוך בבנץ, וקשה לי להעלות אותו (למרות שאני מנסה 2.5 כל אימון). יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון? אפשר לקבל דגשים / טיפים שיעזרו לי בבעיה?

תודה מראש...

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לאכול יותר, ואני חושב שאני נח מספיק.
אני אקרא את שני המאמרים שPANIC הביא.
תודה לכולם.

• פותח/ת השרשור
קראתי את שני המאמרים, ואני חושב שהבעיה אצלי היא בלחיצה מהחזה מעלה.
הביאו במאמרים המון תרגילים שאפשר לשלב כדי לחזק שרירים שעוזרים בלחיצת חזה, אבל חלקם אני כבר עושה ואין לי מושג מה עוד לעשות.
אז מה לעשות 😳?

קראתי את שני המאמרים, ואני חושב שהבעיה אצלי היא בלחיצה מהחזה מעלה.
הביאו במאמרים המון תרגילים שאפשר לשלב כדי לחזק שרירים שעוזרים בלחיצת חזה, אבל חלקם אני כבר עושה ואין לי מושג מה עוד לעשות.
אז מה לעשות 😳?

תנסה לא לעשות אותם...
אולי אתה מתיש את עצמך בתרגילים כאלו ואז אין לי כוח לבנץ'.

תוודא שאתה מוריד את המוט לכיוון הפטמות ולא מעליהם (טעות נפוצה אצל הרבה מתאמנים) ותנסה להכניס את המרפקים טיפה פנימה

• פותח/ת השרשור
תנסה לא לעשות אותם...

הם בתוכנית אימון אבל לא לפני הבנץ.. אז לא נראה ל שהם הבעיה.

תוודא שאתה מוריד את המוט לכיוון הפטמות ולא מעליהם (טעות נפוצה אצל הרבה מתאמנים) ותנסה להכניס את המרפקים טיפה פנימה

אני אנסה באימון הבא.

תנסה לא לעשות אותם...

מצטרף למה שגיא אמר .
המאמר מדבר למתאמנים מתקדמים שיש להם נקודות חלשות שזה המטרה של תרגילי
עזר לחזק אותן .
אני מציע לך לנטוש את התרגילי עזר ולהתמקד בתנועות עצמן , כרגע אין לך נקודות חלשות
כי הכל חלש אצלך ...

• פותח/ת השרשור
מצטרף למה שגיא אמר .
המאמר מדבר למתאמנים מתקדמים שיש להם נקודות חלשות שזה המטרה של תרגילי
עזר לחזק אותן .
אני מציע לך לנטוש את התרגילי עזר ולהתמקד בתנועות עצמן , כרגע אין לך נקודות חלשות
כי הכל חלש אצלך ...

כן זאת בעיה 😃
אני לא הוספתי את תרגילי העזר על דעת עצמי. נעזרתי באחת התוכניות בנעוץ ובפורום ואני מתאמן בתוכנית הזו. להוריד את התרגילים האלה לגמרי? כבר התבלבלתי לגמרי...

נערך לאחרונה:

הקטע עם המרפקים פנימה עלה לי בדלקת מבאסת בכתף (כלומר זה שלא הכנסתי פנימה)

• פותח/ת השרשור

לדעתך SS זאת התוכנית המתאימה בשבילי?
אני עם התוכנית הנוכחית כ5 שבועות, וקצת יותר זמן מזה התחלתי להקפיד על התזונה, ככה שאני חדש בתחום.
בכל מקרה מחר אני הולך לעשות אימון, לעשות אותו רגיל או לעבור כבר לSS? אני פשוט רוצה להשקיע קצת זמן ללמוד את העקרונות (שמעתי יש ספר) לפני שאני מתחיל, ויש לי בגרות יום רביעי...

לדעתך SS זאת התוכנית המתאימה בשבילי?
אני עם התוכנית הנוכחית כ5 שבועות, וקצת יותר זמן מזה התחלתי להקפיד על התזונה, ככה שאני חדש בתחום.
בכל מקרה מחר אני הולך לעשות אימון, לעשות אותו רגיל או לעבור כבר לSS? אני פשוט רוצה להשקיע קצת זמן ללמוד את העקרונות (שמעתי יש ספר) לפני שאני מתחיל, ויש לי בגרות יום רביעי...

תעשה מה שבא לך .
SS היא התוכנית הכי טובה למתחילים , אתה יכול להתחיל מתי שאתה רוצה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית