הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי 5 חודשים בחד"כ

מצב
השרשור נעול
מצחיק זה שאתה חושב שאתה צודק חחחחחח אי אפשר לעלות במסה ולהישאר מחוטב זה כמעט בלתי אפשרי וזה עבודה איטית לעלות במסה נקייה בגלל זה רוב האנשים עולים במסה ואז עוברים לחיטוב משקל מקסימלי פחות חזרות בשביל הנפח ולעלות במסת הגוף.. ואז עוברים לחיטוב יותר חזרות בשביל רקמת שריר לתת לרקמה להתפתח יותר יותר חזרות בשביל להתכווץ ולהתקצר ככה בונים שריר..

מצחיק זה שאתה חושב שאתה צודק חחחחחח אי אפשר לעלות במוניטין ולהישאר טרול גרוע זה כמעט בלתי אפשרי וזה עבודה איטית לעלות במוניטין בגלל זה רוב האנשים שעולים במוניטין הופכים להיות טרולים. פחות הודעות איכותיות ויותר ציניות בשביל המוניטין.. ואז עוברים לעשות ממים בשביל המוניטין לתת למוניטין להעלות יותר ויותר בנקודות בשביל לקבל צבעים וכוכבים ליד השם ככה עולים במוניטין..

תחשבו מה שאתם רוצים אבל זה מה שצריך לעשות.. "מנהל פורום סטרואידים ותרופות"
אני לא יודע אם לחסום אותך על ליצנות או על דיבור מסריח לקולגה, מישהו מוכן להכין פה מם?
~לא מגיע לכפתור *חסום משתמש* בגלל הבייספס הענקי שלי אחרי שעשיתי 15 חזרות עם משקולת וורודה~

סליחה שכחתי שאני מדבר עם בדי בילדר מקצועי ומנוסה הרבה שנים באמת סליחה נו.
אתה ילד רוץ מלקרוא מאמרים אתה לא עושה שום דבר אני מדבר מנסיון של קרוב ל3 שנים כבר ניסיתי כל כך הרבה סוגי אימונים שונים שאני אומר מנסיון על עצמי ומנסיון של שנים של עבודה לא מסתם מאמרים שאני קורא באינטרנט וחושב שאני איזה פרופסור
1927231_10202619547944185_1407378747_n.jpg
עכשיו ברצינות מישהו הבין את זה משפט הזה?
אולי זה פורים והוא התחפש לליצן?

עוד כמה..

MyGeniousMeme015.png

בשביל לבנות מסה 6 עד 8 חזרות בשביל לבנות שריר עושים בין 12/15 ומעלה חזרות זה למה..
וציטוט של ידידנו, @amisigal ושאלה ברשותך,אני אשמח לדעת מאיפה שאבת את המידע שהצגת ?
MyGeniousMeme311122.png

והבדיחה הידועה של הליפטרים על הנושא,
MyGeniousMemefdsfsfgg.png

פאק...אני על הרצפה פה!!

שמח שתייגתי חלק מהאנשים שבתורם יצרו שרשרת שבסופה התקבלו כמה ממים שייזכרו לעד!

🥰

לא יכול לתת מוניטין!!!!

ואני מסתייג מהאמירה של בוב הבנאי...
אני מבחינתי יש אלוהים אחד!

צריך לתלות את זה שהגה את המונח "לבלבל את השריר"..(ראה MEME)
MyGeniousMeme654651777.png

פאק...אני על הרצפה פה!!

שמח שתייגתי חלק מהאנשים שבתורם יצרו שרשרת שבסופה התקבלו כמה ממים שייזכרו לעד!

🥰
פעם בשבוע אנחנו @nlr666 מותקלים ובנתיים אנחנו כח תיגבור מוחץ 😃

היי,

עושה רושם שאתה מאוד בקיא ומכין את הפרו לתחרויות.

אני כרגע שמן, אני רוצה גם לחטב וגם לעלות מסת שריר(בלי לאבד מסת שריר), מה אתה ממליץ?

תודה.

מצחיק שרוב האנשים שמדברים פה רק יושבים מול המחשב כל היום הולכים לעבודה קוראים קצת מאמרים וחושבים שהם פרפסורים ומבינים גדולים בתחום.. אהבתי אחלה פורום באמת אנשים מקצוענים יש פה פורום על רמה.. !!

ולתשובה גם לחטב וגם לעלות במסה אני חושב ששתינו יודעים שזה משהו כמעט בלתי אפשרי [ אבל אפשרי עם עבודה קשה וארוכה] כי לעלות במסה נקייה זה דבר קשה וכמעט בלתי אפשרי אלה עם אתה רובט שמתוכנן לאכול בדיוק מה שאתה צריך או איזה בדי בילדר מפתח גוף מעל 5/6 שנים שכל היום סביב האוכל וחדר כושר.. וכדורים ועוד..

אני כרגע שמן = אירובי פעמים בשבוע + 3 אימונים משקולות חופשי/מתקנים אבל זה יפגע לך במסה לא הרבה אבל יאט קצת את פעילות הגדילה כי אתה שורף הרבה קלוריות פחות חזרות בין 8 ל10 חזרות עם משקל מקסימלי בשביל לפצוע את רקמת השריר ולתת לה לגדול יותר..

וסתם בשביל כל הילדים פה שחושבים שמבינים אתם/אתה יכולים להסתכל פה בסרטון של ronnie coleman שאומר בראיון שלו לBodybuilding.com שלבנות שריר ולבנות מסה זה שתיי דברים שונים]

ופה אני מצוטט ממה שronnie coleman אומר !!

[בשביל לבנות מסה הם היו עושים כמה חזרות בלבד 6/4/2 חזרות וזה היה בשביל לבנות] [כוח = מסה]

[ ובשביל לבנות שריר אתה עושה הרבה חזרות משהו כמו 10/15/20 חזרות]

זה הסרטון כנסו ותתחילו לראות מדקה 4:05 דקות

עכשיו מעניין אותי לראות מה יגידו כל הילדים פה שצחקו עליי..

שיואו הבאת סרטון של רוני, הראת להם! ניצחת!😆

[בשביל לבנות מסה הם היו עושים כמה חזרות בלבד 6/4/2 חזרות וזה היה בשביל לבנות] [כוח = מסה]

רק תסביר לי איך כוח=מסה, כי קיבלתי ציון מלא בחלק של ההגיון בפסיכומטרי ועדיין אין לי מושג איך הגעת לזה...

תודה על זמנך עמי סיגל, הפנמתי וכך אעשה.

רוצה להתנצל בפני @סוסון42 שהאשכול שלך התחיל בטעם טוב ונגמר לא כצפוי.

החלטתי לנעול את האשכול מכיוון שהוא הפך לתת משני של ממים של חד״כ, תודה לכל היועצים והתזונאים.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית