הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש ברצועות בדד ליפט - מומלץ או לא?

• פותח/ת השרשור onyx
  • פורסם בתאריך

onyx

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
עד לאחרונה הצלחתי להתקדם במשקלים גם ללא שימוש ברצועות.
כרגע הגעתי למשקל שהאחיזה כבר עוצרת את ההתקדמות ועם רצועות אני יכול להרים יותר.
מצד אחד - לעלות במשקלי העבודה זה מה שחשוב -לא? מצד שני, אני לא רוצה לפתח תלות ברצועות ולא לחזק את האחיזה.

האם מומלץ להשתמש ברצועות או "להתעקש" על עבודה בלי, בתקווה שהאחיזה תתחזק (על חשבון עליה במשקלים)?
האם יש טעם להשקיע בתרגילים ספציפים לחיזוק האמה?

לא מומחה גדול, אבל לדעתי עדיף להימנע משימוש ברצועות, כמו שגם אתה אמרת, זה סוג של פיתוח תלות באמצעי מסויים ובאופן אישי אני חושב שזה מבאס, יש הרבה שטוענים שאם אתה לא יכול לאחוז את זה אז אתה גם לא יכול להרים את זה, כלומר ששימוש ברצועות ייתן לך אשליה שאתה מסוגל להורים משקל שבעצם הגוף שלך לא באמת מסוגל לו עדיין וזה כמובן יבוא על חשבון טכניקה לקויה שאתה בטח מבין מתכון למה זה, שוב, אני לא לגמרי מסכים עם האימרה הזו אבל כדאי שתכיר בה.
תעבוד על האחיזה שלך אני ראיתי כמה סרטונים ביוטוב שנראו לי יעילים, לדוגמה:

לי באופן אישי עזרה קצת עבודה על היד קדמית, ולהישאר במצב הנעילה של הדדליפט עד שהידיים מתעייפות בחזרה האחרונה.

עוד כמה פתרונות אם לא ניסית: מגנזיום/גיר, אחיזה משולבת (כפות ידיים כל אחת לכיוון אחר ביחס למוט).

מתח לא רציף הכי עזר לי
(לעשות חזרה עד למעלה ולרדת עד לנעילה של המרפק , לקחת אוויר ועוד פעם)

@incin

מגנזיום/ליקוויד גריפ

התחלתי "לאבד" אחיזה, ותוך 3 שבועות כבר הוספתי 7.5 קילו לדדליפט, וסוף סוף קיבלתי את הליקוויד גריפ (שנחשב לפחות טוב ממגנזיום אבל פחות מלכלך) והאחיזה שלי הייתה טובה, מבלי שיחליק לי לרגע!
80-90 שקל באיביי, זה יחזיק לי ל3-4 חודשים לפחות של דדליפט אחד בשבוע (אני שם רק בסט הכבד).

זה ישפר לך את הכוח, לעומת רצועות שיחלישו לך את האחיזה ותהיה תלוי ברצועות בשביל ל"דדלפט" כבד.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות.
אני חושב שהבעיה העיקרית שלי שכף היד שלי קטנה יחסית ופחות עניין של החלקה. שאני משתמש ברצועה - כמובן רק בסט הכבד, אני לא מרגיש שהטכניקה שלי נפגמת, להפך, היא משתפרת אפילו, אני פחות "נאבק" באחיזה ויותר מרוכז בטכניקה ולא מנסה לפצות על אובדן האחיזה עם הבייספ.

אני אתן נסיון למגנזיום \ ליקוויד גריפ (למרות שאני לא חושב שזה עניין של החלקה) - אולי אם זה אני אצליח למשוך עוד קצת במשקלים.
מתח - תרגיל שנמצא תמיד בתוכנית שלי בצורה הזו.
@incin

מגנזיום/ליקוויד גריפ

80-90 שקל באיביי, זה יחזיק לי ל3-4 חודשים לפחות של דדליפט אחד בשבוע (אני שם רק בסט הכבד).
.

יש המלצה ליצרן מסויים? באיביי יש מבחר לא קטן.

תודה על התשובות.
אני חושב שהבעיה העיקרית שלי שכף היד שלי קטנה יחסית ופחות עניין של החלקה. שאני משתמש ברצועה - כמובן רק בסט הכבד, אני לא מרגיש שהטכניקה שלי נפגמת, להפך, היא משתפרת אפילו, אני פחות "נאבק" באחיזה ויותר מרוכז בטכניקה ולא מנסה לפצות על אובדן האחיזה עם הבייספ.

אני אתן נסיון למגנזיום \ ליקוויד גריפ (למרות שאני לא חושב שזה עניין של החלקה) - אולי אם זה אני אצליח למשוך עוד קצת במשקלים.
מתח - תרגיל שנמצא תמיד בתוכנית שלי בצורה הזו.

יש המלצה ליצרן מסויים? באיביי יש מבחר לא קטן.
הכי זול. סיים סיים דיפרנט ניים

התחלתי "לאבד" אחיזה, ותוך 3 שבועות כבר הוספתי 7.5 קילו לדדליפט, וסוף סוף קיבלתי את הליקוויד גריפ (שנחשב לפחות טוב ממגנזיום אבל פחות מלכלך) והאחיזה שלי הייתה טובה, מבלי שיחליק לי לרגע!
האמת שאני אישית מאסתי במגנזיום הנוזלי, הוא מבזבז לי זמן עד שהוא מתייבש..אני מרגיש שאני כבר יכול להיכנס לסט ואז קולט שהידיים שלי עוד רטובות קצת.

האמת שאני אישית מאסתי במגנזיום הנוזלי, הוא מבזבז לי זמן עד שהוא מתייבש..אני מרגיש שאני כבר יכול להיכנס לסט ואז קולט שהידיים שלי עוד רטובות קצת.
עניין של דקה

עניין של דקה
פלוס מינוס כן, אבל אני עושה פירמידה בדדליפט, אז עד שאני מוסיף משקולות לוקח לי קצת זמן. ורק אחרי זה שם את זה כבר יוצא לי לפעמים לחכות יותר מדי. או שאני שם יותר מדי לא יודע..בקיצור אני אישית סתם קניתי מרשים אצלי במכון רגיל נראלי שאקנה (אם אמצא..עד עכשיו לא מצאתי אתה יודע באיזה חנות יש? חיפשתי בריקושט ובמגה ספורט לא היה)

רצועות לא להשתמש לדעתי .. עדיף יותר את ההוק גריפ

Back
למעלה תחתית