הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להפוך את PullOver לתרגיל Lats יותר מחזה?

• פותח/ת השרשור theimp
  • פורסם בתאריך

theimp

משתמש מתחיל
26
3
נק' מוניטין:
3
26
3
האימון חזה הוא ביום A, ויום אחרי יש לי אימון B שהוא כולל גב.
האימון גב שלי כולל:
מתח 3X8
TBAR 3X10
וPULLOVER 3X12
הבעיה היא שאני ממש מרגיש את החזה בפול אובר, וזה מקשה עלי ממש, בהתחשב שיום לפני נתתי יום חזה.
הבנתי שהחזה עובד חזק בתרגיל, אך כמו שאמרתי אני רוצה לכוון אותו יותר לגב. יש אפשרות לתמרן את התרגיל ככה שהוא יפעיל עומס יותר על הגב?
תודה מראש.

האימון גב שלי כולל:
מתח 3X8
TBAR 3X10
וPULLOVER 3X12
הבעיה היא שאני ממש מרגיש את החזה בפול אובר, וזה מקשה עלי ממש, בהתחשב שיום לפני נתתי יום חזה.
הבנתי שהחזה עובד חזק בתרגיל, אך כמו שאמרתי אני רוצה לכוון אותו יותר לגב. יש אפשרות לתמרן את התרגיל ככה שהוא יפעיל עומס יותר על הגב?
תודה מראש.
נסה פול אובר בעמידה עם פולי עליון

מסתבר שהאחיזה משנה לגמרי את כל התרגיל. מוט עם אחיזה רחבה תגרום לתרגיל להפעיל יותר את הגב מאשר החזה.

• פותח/ת השרשור
נסה פול אובר בעמידה עם פולי עליון
תודה רבה, זאת הטכניקה: (?)

עריכה:
אני שונא את הפולי. נראה לי שאני אשאר עם התרגיל ואקח את העצה של pala ואשתמש במוט אולימפי ישר.
תודה רבה לשניכם.

תודה רבה, זאת הטכניקה: (?)

עריכה:
אני שונא את הפולי. נראה לי שאני אשאר עם התרגיל ואקח את העצה של pala ואשתמש במוט אולימפי ישר.
תודה רבה לשניכם.

מוטב להשתמש במוט, כיוון שכפי שאתה רואה שהבחור משתמש גם ביד האחורית.

האימון גב שלי כולל:
מתח 3X8
TBAR 3X10
וPULLOVER 3X12
תודה מראש.
אני אקח את זה לכיוון קצת אחר ברשותך. לדעתי ומנסיוני הדל, pullover הוא לא תרגיל שהוא must. ואימון הגב שלך מנקודת מבטי הוא, איך לומר בעדינות, לא מהמתגמלים שראיתי. אם היו לי שלושה תרגילים לבחירה, הייתי בוחר להשקיע ב - BOR, DL ומתח. בהצלחה.

בדקתי עמוקות את הנושא הפולאובר המפגר הזה,אפילו שאלתי את זה בפורום של כריסטיאן בT
ואני חייב להגיד לך שכולם דפוקים.
אם תעשה אותו אז תעשה אותו באימון גב וזהו,מה שאתה מרגיש לא קשור לכלום

• פותח/ת השרשור
אני אקח את זה לכיוון קצת אחר ברשותך. לדעתי ומנסיוני הדל, pullover הוא לא תרגיל שהוא must. ואימון הגב שלך מנקודת מבטי הוא, איך לומר בעדינות, לא מהמתגמלים שראיתי. אם היו לי שלושה תרגילים לבחירה, הייתי בוחר להשקיע ב - BOR, DL ומתח. בהצלחה.
כמובן שיש דדליפט, אבל הוא נכנס באימון רגליים (שהוא באותו אימון) ולכן לא הזכרתי אותו. אז אני עושה 2 מהתרגילים שציינת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית