הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט

Nitzan3

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
האם יש באתר / האם מישהו יכול להמליץ לי על תפריט לירידה במשקל בלבד?

עשיתי את החישוב ומצאתי שהגוף שלי שורף 1700 קל׳ ביום. אני אוכלת פחות מזה ומבצעת אימוני אירובי ששורפים בהם 300 קל׳ ועדיין לא מצליחה לרדת במשקל.

בנוסף, האם מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה לאכול לפני ואחרי אימון?
שוב, בהנחה שאני רוצה לרדת ולא להעלות מסה וכדומה.

*אם למישהו יש המלצה לייעוץ מקצועי (גם בתשלום) אשמח.

תודה לעוזרים

היי ברוך הבא לפורום 😃

דבר ראשון שאני ממליץ לך זה לקרוא את המאמר הזה:

http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/
הוא יענה לך על המון המון שאלות שיש לך.

בנוסף אליו את יכולה לקרוא את המאמר הזה:

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/ המאמר הזה מסכם כל מה שצריך לדעת על חיטוב=ירידה במשקל=דיאטה ואת כל המיתוסים (לדוגמא המיתוס שיש חשיבות למה ומתי אוכלים לפני\אחרי אימון..)

אם יש לך שאלות ספציפיות על הדברים שקראת שם את מוזמנת לשאול.

בנוסף לכל זה. יש כאן באתר דבר שנקרא יעוץ אישי (לפי התגית שלי את יכולה לראות שאני נמצא שם) מה שקורה הוא שאת מקבלת תוכנית תזונה+תוכנית אימונים שמותאמת לך אישית ומלווה אשר ידריך אותך למשך כל התהליך. אישית אני ממליץ על זה בחום! כמות הידע שאת תקבלי היא עצומה והשינויים שאת תראי זה משהו שאי אפשר להסביר במילים. הדבר היחיד שאני מתחרט עליו הוא שבזבזתי כל כך הרבה זמן של דיאטות ושטויות ולא לקחתי את היעוץ הזה (כי לא ידעתי עליו)

בכל מקרה גם את תחליטי שיעוץ אישי זה הדבר בשבילך. ממש מומלץ לקרוא את המאמרים האלו..ידע זה הדבר הכי חשוב שיש.

בהצלחה!!

האם יש באתר / האם מישהו יכול להמליץ לי על תפריט לירידה במשקל בלבד?
עשיתי את החישוב ומצאתי שהגוף שלי שורף 1700 קל׳ ביום. אני אוכלת פחות מזה ומבצעת אימוני אירובי ששורפים בהם 300 קל׳ ועדיין לא מצליחה לרדת במשקל.
בנוסף, האם מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה לאכול לפני ואחרי אימון?
שוב, בהנחה שאני רוצה לרדת ולא להעלות מסה וכדומה.
*אם למישהו יש המלצה לייעוץ מקצועי (גם בתשלום) אשמח.
תודה לעוזרים

יש באתר תפריטים לחיטוב שאת יכולה להתאים לצרכייך אבל בגלל שאת אומרת שאת לא מצליחה לרדת במשקל אני מניחה שהמצב אצלך מורכב יותר. כלומר יתכן שגלל הנסיונות הקודמים הגוף שלך לא מגיב לתפריט.
לגבי מה לאכול לפני ואחרי - יש מאמר מפורט בפורום עם שורה תחתונה שזה לא ממש משנה כל עוד את מקפידה לאכול כמות מספקת של חלבון ושומן בתפריט שלך.
אני עכשיו סיימתי 5 חודשים חיטוב בייעוץ אישי במהלכם הותאם לי תפריט ותכנית אימונים וירדתי 6 ק"ג.
יש לי רק דברים טובים להגיד על התהליך וגם אם את לא יכולה להרשות לעצמך 5 חודשים זו נקודת התחלה מאוד טובה לתהליך שממנה את יכולה להמשיך לבד.

• פותח/ת השרשור
יש באתר תפריטים לחיטוב שאת יכולה להתאים לצרכייך אבל בגלל שאת אומרת שאת לא מצליחה לרדת במשקל אני מניחה שהמצב אצלך מורכב יותר. כלומר יתכן שגלל הנסיונות הקודמים הגוף שלך לא מגיב לתפריט.
לגבי מה לאכול לפני ואחרי - יש מאמר מפורט בפורום עם שורה תחתונה שזה לא ממש משנה כל עוד את מקפידה לאכול כמות מספקת של חלבון ושומן בתפריט שלך.
אני עכשיו סיימתי 5 חודשים חיטוב בייעוץ אישי במהלכם הותאם לי תפריט ותכנית אימונים וירדתי 6 ק"ג.
יש לי רק דברים טובים להגיד על התהליך וגם אם את לא יכולה להרשות לעצמך 5 חודשים זו נקודת התחלה מאוד טובה לתהליך שממנה את יכולה להמשיך לבד.

האמת שאני ממש רוצה והעזרה נראית לי הרבה יותר מקצועית מבמקומות אחרים. פשוט צריך בשביל זה אישור רפואי, ברגע שיהיה לי אותו (צה״ל) אתחיל בתהליך.

Back
למעלה תחתית