הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חיטוב-צ'יטים

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
סתם רציתי לדעת אם אני בחיטוב חודשיים ופתאום אני דופק 3ימים צ'יטים,עד כמה זה יכול לדפוק לי את המשך החיטוב או את מה שהשגתי עד עכשיו?

3ימים הכוונה שאני מקפיד עד הערב ואז בערב ארוחה גדולה.
איך זה משפיע על תקופת החיטוב? זה דופק משהו שיכול להפריע להמשך החיטוב?

זה סתם שאלה בשביל לדעת..

בחיטוב אחת לשבוע צריך לעשות העמסת פחמימות. קרא את המאמר לחיטוב יש שם את כל המידע

• פותח/ת השרשור
בחיטוב אחת לשבוע צריך לעשות העמסת פחמימות. קרא את המאמר לחיטוב יש שם את כל המידע

תודה אבל זה לא מה ששאלתי..
שאלתי על משהו ספיציפי,אם בשבוע במקרה אני עושה שלוש ימים ברצף צ'יט האם זה דופק משהו בהמשך החיטוב(מטבוליזם וכו..) שיכולים להשפיע על ההמשך?

אם זה לא חלק מתוכנית זה בעייתי, לדפוק משהו זה לא ידפוק, אתה יכול לעלות 1-3 קילו נוזלים מהסיפור.

• פותח/ת השרשור
אם זה לא חלק מתוכנית זה בעייתי, לדפוק משהו זה לא ידפוק, אתה יכול לעלות 1-3 קילו נוזלים מהסיפור.

שאחרי שבוע ירדו?

אני סתם רוצה להבין איך כול הסיפור הזה הולך,הרי בחיטוב הגוף מגיע למצב שהוא שורף שומן ואז בבום אתה דופק ב3ימים ארוחות צ'יט משומנות ומתוקות וכו.. אז לא קורה משהו קריטי בגוף?

שאחרי שבוע ירדו?
סביר להניח

אני סתם רוצה להבין איך כול הסיפור הזה הולך,הרי בחיטוב הגוף מגיע למצב שהוא שורף שומן ואז בבום אתה דופק ב3ימים ארוחות צ'יט משומנות ומתוקות וכו.. אז לא קורה משהו קריטי בגוף?
מתמלאים מאגרי הגליקוגן, כשעושים את זה כמו שצריך (לפי הספר) זה שומר על חילוף החומרים ועוזר בירידה במשקל

• פותח/ת השרשור
סביר להניח

מתמלאים מאגרי הגליקוגן, כשעושים את זה כמו שצריך (לפי הספר) זה שומר על חילוף החומרים ועוזר בירידה במשקל

אז בחיטוב כשאתה על 100פחמימה ככה,המאגרי גליקוגן מתרוקים ואז אתה מתחיל לשרוף שומן לא?
הרי כולם ממליצים לעשות אירובי אחרי האימון משקולות כי המאגרי גליקוגן ריקים ואז אתה שורף שומן באירובי לא?
אז למה זה טוב לעשות צ'יט מיל בשביל למלאות מאגרי גליקוגן?

הפנתי אותך למאמר לחיטוב לא סתם. תקרא ולאחר מכן אשמח לענות על כל מה שלא תבין משם.

סתם רציתי לדעת אם אני בחיטוב חודשיים ופתאום אני דופק 3ימים צ'יטים,עד כמה זה יכול לדפוק לי את המשך החיטוב או את מה שהשגתי עד עכשיו?
3ימים הכוונה שאני מקפיד עד הערב ואז בערב ארוחה גדולה.
איך זה משפיע על תקופת החיטוב? זה דופק משהו שיכול להפריע להמשך החיטוב?
קרה לי בדיוק כמו שתיארת, עד הערב הכל טוב ובערב בלאגן (במונחים נורמליים כן?! זה לא שדחפתי 2000 קלוריות אבל חרגתי בכמה מאות) במשך שלושה ימים רצופים (התחיל ביום העמסה אחד שפשוט לא הצלחתי לעצור).
הפסדתי שבוע חיטוב אבל חוץ מזה לא קרה כלום ולא עליתי במשקל.

• פותח/ת השרשור
קרה לי בדיוק כמו שתיארת, עד הערב הכל טוב ובערב בלאגן (במונחים נורמליים כן?! זה לא שדחפתי 2000 קלוריות אבל חרגתי בכמה מאות) במשך שלושה ימים רצופים (התחיל ביום העמסה אחד שפשוט לא הצלחתי לעצור).
הפסדתי שבוע חיטוב אבל חוץ מזה לא קרה כלום ולא עליתי במשקל.

היה לי יום הולדת יום חמישי ועשו ארוחה חלבית אצלי בבית,טחנתי כמו מפגר ועד עכשיו יש לי כאבים ושילושולים תפליטיים...
מקווה שיעבור,למישהו זה קרה? האם זה רגישות לחלב?(שאף פעם לא קרתה לי בקטע כזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית