הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב לאחוז שומן נמוך 9-10

NoseBleed

משתמש פעיל
386
98
נק' מוניטין:
177
386
98
אני מתאמן כבר הרבה זמן ואני חושב שסוף סוף הגעתי למסה שאני דיי מרוצה ממנה והחלטתי הפעם לנסות לרדת לאחוז שומן נמוך באמת
אף פעם לא ירדתי למתחת ל 13 ספק שהייתי ב 13 בכלל כרגע אני 16 אחוז שומן בערך שמן
1.76 ו 86-7 קג
מחפש חוות דעת בעיקר מהחברה שכבר עשו את זה
כמה זמן לקח לכם להגיע מ 13 ל 9-10 האם אתם מרגישים שאיבדתם הרבה שריר בדרך
כל דבר יעזור בשלב הזה

אני הייתי בסביבות 10 אחוז שומן בחיטוב בקודם שלי שאגב היה מאווד קשה ולא יוצלח ואיבדתי מלא שריר וכוח לא שווה לדעתי לרדת לחד סיפרתי אוו מתחת ל 12 למתאמן הממוצע והטבעי

אני עכשיו בחיטוב אני כרגע על 10% בערך עם קצת עזרה ביוהמבין. אם אתה רוצה לרדת לאחוז חד ספרתי זה סבל והרבה משמעת והקפדה , לא פשוט בכלל

זה פשוט: קשה יותר להגיע לאחוז שומן נמוך יותר. היכולת לשמור על הישגים, ככל שאחוז השומן נמוך יותר, קשה יותר. אגב, שלא תטעו, הדבר כך גם לאלו שמתשמשים בחומרים אנאבוליים. פשוט שם הנזק מיזערי יותר...

אתה יכול להציב מטרה ולהגיע אליה. הכל ריאלי, גם 8 אחוז שומן לערך באופן טבעי. שוב, קח בחשבון שזה יהיה קשה יותר ככל שאחוז השומן קטן יותר.

לדעתי אין מה לרדת מה11-12 אם אינך מתחרה

קודם כל אם תרד ל-8 נגיד ממש קשה לשמר את זה + תרגיש לא טוב וחלש יותר (גם עניין של נוזלים) ועזוב את זה שקשה בכלל להגיע לשם בלי חומרים וגם עם

11-12 ייראה עדיין חטוב מאוד

החלטה שלך
בהצלחה

חבל על השקעה כזו, בסופו של דבר אתה תעבוד כמה חודשים קשים בשביל להגיע למטרה
בשביל להישאר חטוב בצורה כזו מקסימום חודשיים.
לא צריך להגיע לא"ש של תחרות, אם יש עליך מסה מכובדת גם 12% יראה מצויין ולא תצטרך לוותר על הרבה
בדרך לשם.

עד שלא תנסה לא תדע,
אני במקומך דווקא כן הייתי מציב זאת כמטרה, ומשם כבר תחליט אתה מה לעשות.
בוא נגיד שאם תגיע ל9 אחוז שומן (שזה אפשרי בלי חומרים) יהיה קשה לשמור עלזה, אבל זה בחירה שלך.

אפשרי להגיע לאחוז שומן כזה תלוי כמובן בכמה אחוז שומן אתה מתחיל.. כתבת שאתה ב 16. הערכה גסה שיקח לך בערך 5 חודשים לעשות זאת כמובן עם המון משמעת עצמית.. זה לא קל ולא פשוט אני כרגע עושה זאת התחלתי מ 22 בערך ועכשיו אני ב 11 ופה מתחיל הסבל והסיוט.. חשוב להגיע לכמוית חלבון מתאימות לעשות העמסות בזמנים נכונים והמון מלחמה פסיכולוגית בהצלחה לך..

• פותח/ת השרשור
אפשרי להגיע לאחוז שומן כזה תלוי כמובן בכמה אחוז שומן אתה מתחיל.. כתבת שאתה ב 16. הערכה גסה שיקח לך בערך 5 חודשים לעשות זאת כמובן עם המון משמעת עצמית.. זה לא קל ולא פשוט אני כרגע עושה זאת התחלתי מ 22 בערך ועכשיו אני ב 11 ופה מתחיל הסבל והסיוט.. חשוב להגיע לכמוית חלבון מתאימות לעשות העמסות בזמנים נכונים והמון מלחמה פסיכולוגית בהצלחה לך..
אני ממש לא חושב שזה יגיע ל 5 חודשים
כבר ירדתי מ 17-18 ל 13 בערך בחודש חודש וחצי אני מתחטב די מהר
חלק מהסיבה שאני רוצה לעשות את זה זה גם האתגר

אני ממש לא חושב שזה יגיע ל 5 חודשים
כבר ירדתי מ 17-18 ל 13 בערך בחודש חודש וחצי אני מתחטב די מהר
חלק מהסיבה שאני רוצה לעשות את זה זה גם האתגר
רשמתי הערכה גסה זה יכול להיות גם 4 חודשים..ובהצלחה אני את שלי אמרתי.

לי באופן אישי לקח בערך חודשיים לרדת מ18-19% ל13%
ומ13% ל10-9% לקח בערך עוד חודש.
כמובן שהעבודה הייתה מאד מאד קשה ובעזרת היעוץ אישי כמובן.

אל תכעסו עלי אבל אתם מדברים כל כך הרבה שטויות !!!
מי שחושב שהוא הגיע ל 10 אחוז שומן ואיבד כל כך הרבה שריר סימן שלא היה לו שריר ,מתחילים לאבד שריר (בצורה משמעותית ) מתחת ל9 אחוז בערך,
להגיע ל10 אחוז לא צריך חומרים ולא צריך שום דבר וזה בכלל לא בעיה למי שיש מספיק רצון גם ל 8 אחוז שומן זה לא בעיה אם אתה מבין מה אתה עושה ,
מעל 10 אחוז שומן זה לא שיא האסתטי כך שמי שמעוניין בפיתוח גוף וגם בכוח ולא רק בכוח צריך לרדת מתחת ל 10 אחוז שומן בחיטוב ,
דווקא למתאמן טבעי שלא יכול להשיג כל כך הרבה שריר ולהיות כל כך גדול הוא לא יראה כל כך טוב ב 12 אחוז שומן כי אין לו את הכמות שריר של מתאמן שמשתמש בחומרים כך ש ב10 אחוז שומן הוא יתחיל להראות טוב .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית