הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למי שעשה SS אחרי חיטוב להחזרת משקלים

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
לכמה זמן תכננתם אותה / במשך כמה זמן ביצעתם אותה
ואיך קפצתם במשקלים ?

בפרט מי שנחלש משמעותית בחיטוב , זה יותר מעניין .

כמה דברים שעזרו לי

1. להתחיל לעבוד עם עצירה לא חובה את כל החזרות אבל אפשר נגיד את הראשונה והשלישית לעשות עם עצירה.
זה עוזר לבנות כתפיים וביציאה מה״בור״ בעיקר במהירות...

2. לא לעשות בנץ כל אימון שני אלא פעמיים בשבוע ראשון וחמישי.
תדירות זה משהו חשוב מה שגם הפרס נתקע מהר יותר וככה תימנע מריסטים כי תתקדם יותר לאט בו.

3. אם נגיד סגרת 5,4,4 עדיין להמשיך
קרה לי ולחבר מלא פעמים שיום אחד סגרנו 13/15 ואז עם עוד 2.5 סגרנו בקלות 15....

סה״כ ההתקדמות הכי טובה שלי הייתה ככה כשפסייכו שיכנע אותי לא לעבור למתכונת של לינארית
אם אתה עושה בנץ' פעמיים בשבוע באיזו מתכונת אתה עושה את הפרס? התאוששות? או 3x5 רגיל ומתקדם כל אימון פרס?

אם אתה עושה בנץ' פעמיים בשבוע באיזו מתכונת אתה עושה את הפרס? התאוששות? או 3x5 רגיל ומתקדם כל אימון פרס?
אני כבר לא עושה אני עוד תוכנית לא מוגדרת לדדליפט במתכונת של נפח ועצימות

כשהייתי במצב דומה לשלך עם פלטה כל צד בערך ורציתי להתכונן לתחרות שהייתה שבסוף לא הלך אז רציתי לעבור ללינארית בבנץ ופסייכו שיכנע אותי לתת למתכונת 3x5 צ׳אנס אז כתוצאה מכך גם עשיתי פעמיים בשבוע כי רציתי להתקדם מהר, גם עבדתי עם עצירות וגם לפעמים התקדמתי כשלא סגרתי את הכל אז יצא מזה רק טוב בסופו של דבר...(77.5 לשלישייה עם עצירות ארוכות בתקופה יחסית קצרה).

כן פרס במתכונת רגילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית