עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
240 זה ב37.5 קילו יותר מרשים מ202.5
מה יותר מטורף, הסנאץ' של ראזאזאדה(160 ק"ג משקל גוף מניף 212 אם אני זוכר נכון)או הסנאץ' של נאים סולמאנאיאב?(62 ק"ג משקל גוף..הנפה 145 אם אני זוכר נכון)ויכוח עקר ולא מועיל.
תותח, בקרוב 4X משקל גוף.
בשביל מה לשאול בכלל?.. 😃
אתה שיכור?!240 זה ב37.5 קילו יותר מרשים מ202.5
בכל מקרה בוא לא נהרוס לו את האשכול בוויכוחים שלנו 😛
כל הכבוד עידן !!
כל הצפון עוברים לאקטיב בתקופה האחרונה ורק אני לא:cray:
עד לפני שלושה שבועות עבדתי סומו, שגרם לי לכאבים חזקים בברכיים. השיא בסומו היה 200 בתחרות בפתח תקווה .
לפני הסט הזה היה כשל עם אותו משקל, פשוט נפלתי אחורה.
ניתן לראות בבירור שהכאפות של יוסי יעילות מאוד ( + שילוב של צעקות של אופק ) .
מה יותר מטורף, הסנאץ' של ראזאזאדה(160 ק"ג משקל גוף מניף 212 אם אני זוכר נכון)או הסנאץ' של נאים סולמאנאיאב?(62 ק"ג משקל גוף..הנפה 145 אם אני זוכר נכון)ויכוח עקר ולא מועיל.
ולדיון עצמו-
מטורף אחי..מטורף!
סבבה אם זו ההשוואה אז הגענו לעמק השווה 😛אתה משווה 2 שיאני עולם. שניהם מרשימים באותה מידה מבחינתי
פה יש אדם 130 קילו שנותן 240 דדליפט (פחות מX2 משקל גופו)
עם בן אדם שעל 60 קילו נותן 202.5!!!!!!!!!! זה WTF רציני וזה הרמה הכי גבוה שראיתי בפורום הזה כמעט (פאונד פור פאונד)
האמת שלמאור סוואן היה רטיו טוב יותר 🙄אתה משווה 2 שיאני עולם. שניהם מרשימים באותה מידה מבחינתי
פה יש אדם 130 קילו שנותן 240 דדליפט (פחות מX2 משקל גופו)
עם בן אדם שעל 60 קילו נותן 202.5!!!!!!!!!! זה WTF רציני וזה הרמה הכי גבוה שראיתי בפורום הזה כמעט (פאונד פור פאונד)
האמת שלמאור סוואן היה רטיו טוב יותר 🙄
אז כבודו במקומו מונח. לדעתי לראות את כל הX3+ ממשקל גוף האלו זה מטורף בעיניי , זה באמת הישג שלא הרבה מהפורום ישיגו כאן בחיים וזה ראוי להערכה.
זה לא משנה. אם אתה שוקל 60 ומושך 200 זה מכובד מאוד.ואם אני מטר 190?
רטיו רטיו רטיו רטיו רטיו רטיו רטיו רטיו
זה לא משנה? גובה לא רלוונטי לרטיו?זה לא משנה. אם אתה שוקל 60 ומושך 200 זה מכובד מאוד.
אם אתה שוקל 100 ומושך 200 זה גם מכובד אבל פחות מכובד מאם היית שוקל .60