הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 202.5 דדליפט על 60 קילו

• פותח/ת השרשור Idan-
  • פורסם בתאריך

Idan-

משתמש פעיל
784
118
נק' מוניטין:
7,950
784
118

עד לפני שלושה שבועות עבדתי סומו, שגרם לי לכאבים חזקים בברכיים. השיא בסומו היה 200 בתחרות בפתח תקווה .
לפני הסט הזה היה כשל עם אותו משקל, פשוט נפלתי אחורה.
ניתן לראות בבירור שהכאפות של יוסי יעילות מאוד ( + שילוב של צעקות של אופק ) .

זה לא משנה? גובה לא רלוונטי לרטיו?
מטר חמישים מאה קילו זה כמו 2 מטר מאה קילו?
הרטיו בקטגורית משקל 56 ו105 הוא אותו דבר?
עזוב אני לא אכנס איתך לדיון הזה.
אתה מושך 200 קילו ? לא ? אז הוא יותר חזק ממך
אתה מושך 200 קילו ? כן ? יופי לך הוא שוקל פחות ממך זה יותר מרשים

עזוב אני לא אכנס איתך לדיון הזה.
אתה מושך 200 קילו ? לא ? אז הוא יותר חזק ממך
אתה מושך 200 קילו ? כן ? יופי לך הוא שוקל פחות ממך זה יותר מרשים

חחחחחחחחח נחמד שנתת לי את שתי האופציות לפחות
מלחמת בולבולים ברשת? ואיך אני נכנסתי למשווה ? ( יותר או פחות ממני?.. ואם כבר. תכניס גם את עצמך ;)

בחור מאוד מרשים. לאנשים קטנים יש רטיו יותר טוב. רטיו זה לא הנתון השווה היחידי שחררו ממנו. הוא מרשים גם בלי עניין הרטיו
(ואתה?)
😃

חחחחחחחחח נחמד שנתת לי את שתי האופציות לפחות
מלחמת בולבולים ברשת? ואיך אני נכנסתי למשווה ? ( יותר או פחות ממני?.. ואם כבר. תכניס גם את עצמך ;)

בחור מאוד מרשים. לאנשים קטנים יש רטיו יותר טוב. רטיו זה לא הנתון השווה היחידי שחררו ממנו. הוא מרשים גם בלי עניין הרטיו
(ואתה?)
😃
אני בסדר

קיבלנו אחלה דדליפט לסופשבוע. במקום להנות ממנו ולהגיד "מברוק" אתם מתווכחים על שטויות. אני לא מכיר את הבחור, אבל במקומו הייתי קצת נעלב.
רוצים להתווכח על רטיו, תפתחו אשכול חדש: " רטיו - חשיבותו ומרכזיותו בהרמות כח משחר ההיסטוריה ועד ימינו אנו".
שבת שלום לכולם.

לפי דעתי, רטיו גדול יותר הוא הרבה יותר מרשים ממשקל גבוה יותר.
מה שכן, יש את הפקטור של הגובה שהוא משנה המון, כי אדם ששוקל 80 נגיד על 1.60 זה בן אדם שיש לו יתרון משמעותי בפאוורליפטינג [גם מבחינת טווח תנועה קצר, וגם מבחינת כמות שריר עליו]. לדעתי, כדי להימנע מויכוחים של "הוא יותר נמוך והוא שוקל המון אז יש לו יתרון", מי שגבוה פשוט צריך לעלות במשקל בהתאם, ולהגיע לאותו רטיו 😃

התכוונתי ל"הרמות כוח" ולא לOWL.

לא דיברתי על שיאני עולם אלא על "הרמות הגבוהות". בדרך שיש משקל מטרה נגיד עד X - הרטיו הוא דומה (לא אמרתי זהה בול, התכוונתי משהו באיזור 3-3.5- 4)

לפי דעתי, רטיו גדול יותר הוא הרבה יותר מרשים ממשקל גבוה יותר.
מה שכן, יש את הפקטור של הגובה שהוא משנה המון, כי אדם ששוקל 80 נגיד על 1.60 זה בן אדם שיש לו יתרון משמעותי בפאוורליפטינג [גם מבחינת טווח תנועה קצר, וגם מבחינת כמות שריר עליו]. לדעתי, כדי להימנע מויכוחים של "הוא יותר נמוך והוא שוקל המון אז יש לו יתרון", מי שגבוה פשוט צריך לעלות במשקל בהתאם, ולהגיע לאותו רטיו 😃

לא בקטע של יותר מרשים. לאנשים קטנים יש רטיו יותר טוב. וזה לא רק עניין הגובה. לצורך העניין. הרטיו של 56 יותר טוב גם מקטגוריות משקל פתוחות (105+) (בשני העולמות)
כל ספורטאי ברמה גבוה מרשים. אבל די להנעל על רטיו
התכוונתי ל"הרמות כוח" ולא לOWL.

לא דיברתי על שיאני עולם אלא על "הרמות הגבוהות". בדרך שיש משקל מטרה נגיד עד X - הרטיו הוא דומה (לא אמרתי זהה בול, התכוונתי משהו באיזור 3-3.5- 4)

אז אין לי טבלת תוצאות של כל "הרמה הגבוה" אז נקח את טבלת השיאים כמשל. שהיא אגב הרבה יותר רלוונטית לוויכוח שלנו. ונקח לדוגמה את טבלת שיאי הוויטליפטינג. אנשים קטנים רטיו יותר טוב .

לא בקטע של יותר מרשים. לאנשים קטנים יש רטיו יותר טוב. וזה לא רק עניין הגובה. לצורך העניין. הרטיו של 56 יותר טוב גם מקטגוריות משקל פתוחות (105+) (בשני העולמות)
בהרמות כוח זה 140+ ובאירגונים קטנים 125+ ולא 105+

זה לא בהכרח נכון.
לי לדוגמא היה רטיו של 3.1 כששקלתי 66. כיום אני שוקל 80 עם רטיו של 2.9.
חן לעומת זאת, שקל 86 עם רטיו של 3.6 והוא גבוה ממני.

אף אחד לא "ננעל

אז אין לי טבלת תוצאות של כל "הרמה הגבוה" אז נקח את טבלת השיאים כמשל. שהיא אגב הרבה יותר רלוונטית לוויכוח שלנו. ונקח לדוגמה את טבלת שיאי הוויטליפטינג. אנשים קטנים רטיו יותר טוב .

אם נסתכל על "טבלות השיאים" כל שיא שם מרשים ברמה בפני עצמו ובאותה מידה לא משנה מה הרטיו כי זה "שיא עולם" זה אומר שמי ששבר אותו מקום ראשון בעולם בתחומו, אי אפשר לא להתרשם מדבר כזה בכל מקרה.

זה לא בהכרח נכון.
לי לדוגמא היה רטיו של 3.1 כששקלתי 66. כיום אני שוקל 80 עם רטיו של 2.9.
חן לעומת זאת, שקל 86 עם רטיו של 3.6 והוא גבוה ממני.

בגלל זה אנחנו משתמשים בטבלת שיאים בשביל להעביר את הנקודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית