עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחח הבעייה פה בפורום היא שמי ששוקל מעט ויש לו רטיו מרשים אז הוא לא שווה כלום כי הוא שוקל מעט, והוא צריך לדחוף גלון חלב עחי.לא בקטע של יותר מרשים. לאנשים קטנים יש רטיו יותר טוב. וזה לא רק עניין הגובה. לצורך העניין. הרטיו של 56 יותר טוב גם מקטגוריות משקל פתוחות (105+) (בשני העולמות)
כל ספורטאי ברמה גבוה מרשים. אבל די להנעל על רטיו
אז אין לי טבלת תוצאות של כל "הרמה הגבוה" אז נקח את טבלת השיאים כמשל. שהיא אגב הרבה יותר רלוונטית לוויכוח שלנו. ונקח לדוגמה את טבלת שיאי הוויטליפטינג. אנשים קטנים רטיו יותר טוב .
חחחחחח הבעייה פה בפורום היא שמי ששוקל מעט ויש לו רטיו מרשים אז הוא לא שווה כלום כי הוא שוקל מעט, והוא צריך לדחוף גלון חלב עחי.
רק שאתה סתם רשמת:יופי וגם:
2φ=3.2360679775
קצת יותר מ-π
לא יותר יפה לחשוב על זה כפעמיים PHI?רק שאתה סתם רשמת:
אחד ועוד שורש של 5.
יותר יפה לחשוב על זה ככפליים היחס שבין גובה בניין האום בניו-יורק לרוחבו...לא יותר יפה לחשוב על זה כפעמיים PHI?
גם היחס של אורך/רוחב כרטיס האשראי שלך....יותר יפה לחשוב על זה ככפליים היחס שבין גובה בניין האום בניו-יורק לרוחבו...
(נ.ב.
כאן תמה הספמת השירשור)
(נ.ב.
כאן תמה הספמת השירשור)
תפסיקו לבלבל את השכל באשכול ולהשוויץ שלמדתם איזה מקצוע עם אותיות יווניות מה זה קשור לפותח האשכול אני לא יודע.
תקרא שוב, דובר על שיאי עולם לא שיאי ישראל. זה כמו ההבדל בין להיות הכריש הגדול ביותר באוקיינוס לעומת האבו נפחא הגדול ביותר באקווריום. לשניהם כל הדגים בסביבה צריכים ועושים הרבה כבוד.שיא ישראל זה שיא ישראל ות'כלס בקטגוריות הפופולריות יש מספרים יפים ואיך שלא תהפוך את זה להיות הכי חזק בישראל בקטגוריה שלך (כל עוד אתה לא לבד) זה מכובד בהחלט.
זה כמו ההבדל בין להיות הכריש הגדול ביותר באוקיינוס לעומת האבו נפחא הגדול ביותר באקווריום. לשניהם כל הדגים בסביבה צריכים ועושים הרבה כבוד.
שטויות במיץ...חחחחחח הבעייה פה בפורום היא שמי ששוקל מעט ויש לו רטיו מרשים אז הוא לא שווה כלום כי הוא שוקל מעט, והוא צריך לדחוף גלון חלב עחי.
המשקל שלו הרבה יותר מסתם "תקין", ראית את הרגליים שלו? פחד אלוהיםשטויות במיץ...
מי ששוקל מעט ביחס לגובה שלו, בדרך כלל גם אין לו שום רטיו כי הוא חלש, כמו כל הריפטו קידס החכמולוגים שמשחקים אותה מאמנים מדופלמים כשבפועל יש להם סקוואט 2 פלאטות(פלוס מינוס 20 קילו).
אליהם הכוונה שיתחילו לאכול ולהתחזק במקום לדלג בין 4 תוכניות שונות כי "אוי לא, SS לא עובדת לי".
עידן שוקל מעט כי הוא פאקינג קטן בכללי, הוא נמוך והמשקל שלו תקין בהחלט, מה גם שיש לו משקלי עבודה מרשימים מאוד ואף אחד לא אומר לו "תאכל עחי"...
אל תערבב דברים שונים סתם...
העיקר שהבנת את הרעיון.המשקל שלו הרבה יותר מסתם "תקין", ראית את הרגליים שלו? פחד אלוהים
למה לא אחי אם יש הזדמנות לפרגן למה לא. גם לפני החתולה שעברה ביני לבינך פירגנתי לך כל התחרות.מאור, רוצה להיות הסוכן שלי ? ;)
אליהו יא אחבעזהי"ת
אפשר לדבר במונחים של סנוקר. אוסליבן כיום, אלכס היגינס בעבר. על אמנים שמושכים קהל. כשאני בא לתחרות פאוורליפטינג ורואה תופעה מפלצתית כמו עידן, אני רוצה לבוא שוב. כך גם אביב אטיאס. ולעומת זאת לפעמים כשאני שומע פטפוטי רטיו, במחילה, אני מפהק לעצמי בנימוס.
להזכיר, לכל נמלה ולכל חיפושית זבל, יש רטיו הרבה הרבה יותר מרשים מכל אחד כאן בפורום! WR אבסולוטי פאונד פור פאונד לכל הזמנים! מראות קשים.