הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ארובי עם חולצה ארוכה

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
יש איזה יתרון לעשות למשל אליפטיקל עם חולצה עם שרוולים ארוכים מאשר עם גופיה ?
ההגיון אומר שחם לך יותר , אתה מזיע יותר , הגוף ישרוף יותר קלוריות... מה דעתכם?

הגוף שורף יותר קלוריות כשקר, ככה שמה שאתה אומר לא נכון.
זה שאתה מזיע לא אומר שאתה שורף קלוריות. #ביולוגים_עילאיים_ומתנשאים.
🤣

• פותח/ת השרשור
הגוף שורף יותר קלוריות כשקר, ככה שמה שאתה אומר לא נכון.
זה שאתה מזיע לא אומר שאתה שורף קלוריות. #ביולוגים_עילאיים_ומתנשאים.
🤣

שקר? אני יודע שיש סדנאות בת"א שמתאמנים בטמ"פ של 38 מעלות לערך (טראנד חדש כזה) מסיבה שככה שורפים יותר קלוריות , ואתה אומר בדיוק הפוך.... יש לך לזה איזה סימוכין?

שקר? אני יודע שיש סדנאות בת"א שמתאמנים בטמ"פ של 38 מעלות לערך (טראנד חדש כזה) מסיבה שככה שורפים יותר קלוריות , ואתה אומר בדיוק הפוך.... יש לך לזה איזה סימוכין?
אולי זה מעלה את מהירות זרימת הדם או משהו ואז יש יותר נשימה תאית וכתוצאה מכך יותר אנרגיית חום נפלטת

#גםכןביולוגעילאיומתנשא

סתם זה שטויות וזה להתעסק בקקי
גם אם כן זה נגיד כמה ? 25-50 קלוריות?
תן עוד 5 דקות אירובי
תעלה במדרגות במקום מעלית
וזהו סגרת את הפינה

• פותח/ת השרשור
אולי זה מעלה את מהירות זרימת הדם או משהו ואז יש יותר נשימה תאית וכתוצאה מכך יותר אנרגיית חום נפלטת

#גםכןביולוגעילאיומתנשא

סתם זה שטויות וזה להתעסק בקקי
גם אם כן זה נגיד כמה ? 25-50 קלוריות?
תן עוד 5 דקות אירובי
תעלה במדרגות במקום מעלית
וזהו סגרת את הפינה

מהקקי הזה אנשים עושים כסף... אבל הנקודה שלי האם יש באמת יתרון בלבישה של חולצה ארוכה מבחינת שריפה...
כאילו אם יש למישהו איזה נתוני מבחן של בוא נגיד שעה אליפטיקל עם ובלי חולצה ארוכה...

אולי הם מוציאים יותר נוזלים וככה נראה להם שהם יורדים יותר במשקל..
כמו ההזויים האלה שהתחילו לרוץ לי מול הבית עם שקיות (מתכוננים לקיץ..).

גם אם יש בזה משהו, כמו שהבחור ענה.. זה כנראה כ"כ מינורי שזה לא שווה התייחסות. הדוגמא עם המדרגות והמעלית נהדרת.

זה סוג של יוגה ובכלל לא קשור לשריפת קלוריות (למרות שאימוני יוגה באמת שורפים יחסית לשיעורי סטודיו אחרים הרבה קלוריות) אלא לאיכות התרגול.
העבודה בחום טובה יותר לשרירים.

מהקקי הזה אנשים עושים כסף... אבל הנקודה שלי האם יש באמת יתרון בלבישה של חולצה ארוכה מבחינת שריפה...
כאילו אם יש למישהו איזה נתוני מבחן של בוא נגיד שעה אליפטיקל עם ובלי חולצה ארוכה...
אני חושב שההבדלים יהיו בעיקר מבחינת איבוד הנוזלים בעקבות ההזעה. ישנן חליפות הזעה בהן משתמשים לוחמים על מנת להוריד משקל לפני שקילה. ניתן גם פשוט ללבוש מספר שכבות ולבצע פעילות אירובית ממש עד השקילה. כמובן שהירידה במשקל באה לידי ביטוי בעיקר עקב איבוד נוזלים. אני לא בטוח לגבי הבדלים בשריפת הקלוריות עצמן. מה שכן אני זוכר שקראתי לא מזמן (אל תבקשו רפרנסים כי אין) שריצה במזג אויר קר דווקא מגבירה את שריפת הקלוריות. במידה וזה נכון, אז אכן אין קשר בין הזעה לשריפת קלוריות מוגברת, כפי שכבר אמרו לפני.
זה סוג של יוגה ובכלל לא קשור לשריפת קלוריות (למרות שאימוני יוגה באמת שורפים יחסית לשיעורי סטודיו אחרים הרבה קלוריות) אלא לאיכות התרגול.
העבודה בחום טובה יותר לשרירים.
Bikram yoga. תרגול יוגה בחדר מחומם לארבעים מעלות. באתר שלהם הם דווקא מהללים את השריפה הקלורית (1000 בשיעור) וטוענים שזוהי השיטה האידיאלית להרזיה.. (bikramyoga.co.il)

באתר שלהם הם דווקא מהללים את השריפה הקלורית (1000 בשיעור) וטוענים שזוהי השיטה האידיאלית להרזיה..
זה שיווקי כדי למשוך את הנשים.
יוגה דוגלת בעבודה בחום ונגד מיזוג בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית