עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגוף שורף יותר קלוריות כשקר, ככה שמה שאתה אומר לא נכון.
זה שאתה מזיע לא אומר שאתה שורף קלוריות. #ביולוגים_עילאיים_ומתנשאים.
🤣
אולי זה מעלה את מהירות זרימת הדם או משהו ואז יש יותר נשימה תאית וכתוצאה מכך יותר אנרגיית חום נפלטתשקר? אני יודע שיש סדנאות בת"א שמתאמנים בטמ"פ של 38 מעלות לערך (טראנד חדש כזה) מסיבה שככה שורפים יותר קלוריות , ואתה אומר בדיוק הפוך.... יש לך לזה איזה סימוכין?
אולי זה מעלה את מהירות זרימת הדם או משהו ואז יש יותר נשימה תאית וכתוצאה מכך יותר אנרגיית חום נפלטת
#גםכןביולוגעילאיומתנשא
סתם זה שטויות וזה להתעסק בקקי
גם אם כן זה נגיד כמה ? 25-50 קלוריות?
תן עוד 5 דקות אירובי
תעלה במדרגות במקום מעלית
וזהו סגרת את הפינה
זה סוג של יוגה ובכלל לא קשור לשריפת קלוריות (למרות שאימוני יוגה באמת שורפים יחסית לשיעורי סטודיו אחרים הרבה קלוריות) אלא לאיכות התרגול.שקר? אני יודע שיש סדנאות בת"א שמתאמנים בטמ"פ של 38 מעלות לערך (טראנד חדש כזה) מסיבה שככה שורפים יותר קלוריות , ואתה אומר בדיוק הפוך.... יש לך לזה איזה סימוכין?
אני חושב שההבדלים יהיו בעיקר מבחינת איבוד הנוזלים בעקבות ההזעה. ישנן חליפות הזעה בהן משתמשים לוחמים על מנת להוריד משקל לפני שקילה. ניתן גם פשוט ללבוש מספר שכבות ולבצע פעילות אירובית ממש עד השקילה. כמובן שהירידה במשקל באה לידי ביטוי בעיקר עקב איבוד נוזלים. אני לא בטוח לגבי הבדלים בשריפת הקלוריות עצמן. מה שכן אני זוכר שקראתי לא מזמן (אל תבקשו רפרנסים כי אין) שריצה במזג אויר קר דווקא מגבירה את שריפת הקלוריות. במידה וזה נכון, אז אכן אין קשר בין הזעה לשריפת קלוריות מוגברת, כפי שכבר אמרו לפני.מהקקי הזה אנשים עושים כסף... אבל הנקודה שלי האם יש באמת יתרון בלבישה של חולצה ארוכה מבחינת שריפה...
כאילו אם יש למישהו איזה נתוני מבחן של בוא נגיד שעה אליפטיקל עם ובלי חולצה ארוכה...
Bikram yoga. תרגול יוגה בחדר מחומם לארבעים מעלות. באתר שלהם הם דווקא מהללים את השריפה הקלורית (1000 בשיעור) וטוענים שזוהי השיטה האידיאלית להרזיה.. (bikramyoga.co.il)זה סוג של יוגה ובכלל לא קשור לשריפת קלוריות (למרות שאימוני יוגה באמת שורפים יחסית לשיעורי סטודיו אחרים הרבה קלוריות) אלא לאיכות התרגול.
העבודה בחום טובה יותר לשרירים.
זה שיווקי כדי למשוך את הנשים.באתר שלהם הם דווקא מהללים את השריפה הקלורית (1000 בשיעור) וטוענים שזוהי השיטה האידיאלית להרזיה..
בבקשה:
http://www.livestrong.com/article/5...hirt-while-running-burn-more-calories/#page=1
כמו ש @Psycho כתב אין יתרון ממשי, עדיף לעלות עצימות או משך.