נק' מוניטין:
155
- 100
- 0
באתר שלכם פה באחד המאמרים נתנו את התפריט הבא לבן אדם ששוקל 85 גובה 1.85 אם אני לא טועה 1800 קלוריות
בגדול אני לא אוכל פירות וירקות מגיל קטן לא משנה הסיבה ואני הולך להתחיל לצרוך את המוצר juice plus כדור ביום כדור בלילה למי שמכיר ויכול לתת חוות דעת על זה אשמח
בעיקרון אני שיניתי את התפריט למה שאני אוכל פחות או יותר וצריך את העזרה שלכם בחישוב חלבון פחמימה וכמה קלוריות התפריט שאני הרכבתי
בגדול זה התפריט השאלה שלי היא כזאת במה אני יכול להחליף את הכפיות טחינה כי אני לא אוכל טחינה ואם את החצי אבוקדו אפשר להוריד בגלל ה Juice Plus וכמה קלוריות יש לי פה בארוחה וכמה פחמימות וכמה חלבונים ואם הוא טוב בשביל לרדת באחוזי שומן?
ארוחה 1
• 2 פרוסות לחם מלא/ 4 פרוסות לחם קל / 5-6 פירכיות אורז / 80 גרם פיבר 1 (דגנים)
• קוטג' 3% / 2 כוסות חלב
• עגבניות שרי
ארוחה 2
• 2 פרוסות לחם קל/ חצי כוס אורז מבושל
• חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• 1 כפיות טחינה
• 3 קפסולות אומגה 3 (אופציונלי)
• 3 ירקות
ארוחה 3
• 1 טונה בשימורים/ 5 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה + 2 לבן (רק החלבון)
• 2 כפיות טחינה
• 3 ירקות
• חצי אבוקדו
ארוחה 4
• 2 דנונה 0 % + 6-7 חצאי אגוזי מלך
ארוחה לאחר אימון
• 1 סקופ חלבון/טונה במים/2 דנונה 0%
• 4 תמרים/ 300 מ"ל חלב 1% + 2 תמרים
ארוחה 5
• 150 גר' חזה עוף/הודו/ דג סלמון אפוי או צלוי
• סלט 5 ירקות
• כף שמן זית
סה"כ
חלבון: 150~ גרם
פחמימה: 180 ~ גרם
שומן: 60~ גרם
קלוריות: 1850~
• לא חושבו הירקות בתפריט
בגדול אני לא אוכל פירות וירקות מגיל קטן לא משנה הסיבה ואני הולך להתחיל לצרוך את המוצר juice plus כדור ביום כדור בלילה למי שמכיר ויכול לתת חוות דעת על זה אשמח
בעיקרון אני שיניתי את התפריט למה שאני אוכל פחות או יותר וצריך את העזרה שלכם בחישוב חלבון פחמימה וכמה קלוריות התפריט שאני הרכבתי
ארוחה 1
• 4 פרוסות לחם קל
• 2 כוסות חלב
ארוחה 2
• 2 פרוסות לחם קל/ חצי כוס אורז מבושל
• 3 חתיכות פסטרמה
• 1 כפיות טחינה
ארוחה 3
• 5 חתיכות פסטרמה
• 2 כפיות טחינה
• חצי אבוקדו
ארוחה 4
• 7 חצאי אגוזי מלך
ארוחה לאחר אימון
• 1 סקופ חלבון
• 300 מ"ל חלב 1%
ארוחה 5
• 150 גר' חזה עוף
• כף שמן זית
בגדול זה התפריט השאלה שלי היא כזאת במה אני יכול להחליף את הכפיות טחינה כי אני לא אוכל טחינה ואם את החצי אבוקדו אפשר להוריד בגלל ה Juice Plus וכמה קלוריות יש לי פה בארוחה וכמה פחמימות וכמה חלבונים ואם הוא טוב בשביל לרדת באחוזי שומן?