נק' מוניטין:
1
- 18
- 1
מישהו ניסה את זה פה???
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע מה כל המאומה סביב האנבוליק דיאט לדעתי זאת דיאטה שאף אחד לא צריך לעשות אותה אולי ואני מדגיש אולי באחוזי שומן ממש נמוכים כמו 8 גגגגגג,מישהו ניסה את זה פה???
תגיד לי מה אתה בכוח רוצה להוכיח כמה אתה ילד קטן ומעצבן ?ומה אתה מנסה להגיד פה?
לא רוצה? אל תעשה.
אני עצמי כרגע עושה את הדיאטה וטוב לי. נסה להתווכח עם @SweetBamba
אני אומר את דעתי בסופו של דבר פותח הדיון יחליט אם לקחת את זה או לקחת את הדעה שלך ,א' - צודק, הייתי בטוח שאתה זה שפתח את הת'ראד.
ב' - שתה כוס מים.
ג' - מעבר לזה שלא ציינת את מי ציטטת - אתה לא יכול להשליך את הדיאטה האנאבולית לפח על סמך מה שמישהו אחד אמר. על כל אחד שאומר שכן אני יכול להביא לך אחד שאומר שלא (זה אפילו דו-כיווני). עליי ועל עוד הרבה אחרים זה עובד, זה לא פוגע בנו בשום דרך ועושה רק טוב, לכן - אני לא רואה סיבה שלא. אתה לא אוהב אותה? אל תעשה. אבל אל תשלול לאנשים אחרים על סמך זה ש*אתה* לא אוהב אותה.
חח סבבה קורה לא נורא ,הדבר היחיד שאני רוצה זה שתשתה כוס מים ותירגע. אף אחד לא בא לתקוף אותך. הכל בסדר. אתה מוזמן להביע את דעתך. הבעיה היחידה הייתי שחשבתי שפתחת תראד כדי להגיד שאתה לא אוהב את הדיאטה האנאבולית, ואז גיליתי שלא אתה פותח התראד.
אתה עושה ארובי בכל דיאטה ,סליחה לא התכוונתי לגרום לריבים רציתי לדעת אם זו דיאטה שמאפשרת לעלות בשריר ולהוריד באחוזי שומן
ומה לגבי אירובי עושים בדיאטה הזאת??