הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבוליק דיאט

מישהו ניסה את זה פה???
לא יודע מה כל המאומה סביב האנבוליק דיאט לדעתי זאת דיאטה שאף אחד לא צריך לעשות אותה אולי ואני מדגיש אולי באחוזי שומן ממש נמוכים כמו 8 גגגגגג,
תעשה דיאטה רגילה הגוף במיוחד בחיטוב צריך פחמימות בשביל שיהיה לך אנרגיה להרים כבד באימונים זרימת חלבון יותר טובה לשרירים ועוד ועוד ...
אין סיבה לעשות אנבוליק דיאט לא מאמין בדיאטה הזאת

ומה אתה מנסה להגיד פה?
לא רוצה? אל תעשה.

אני עצמי כרגע עושה את הדיאטה וטוב לי. נסה להתווכח עם @SweetBamba
תגיד לי מה אתה בכוח רוצה להוכיח כמה אתה ילד קטן ומעצבן ?
מה שאני רוצה להוכיח זה שאני חושב שהדיאטה הזאת לא טוב לבן אדם שפתח את הדיון ושלא יחשוב עליה איך הכנסת אותי לתוך העניין ?

בבקשה אם אתה כזה חכמולוג תקרא קצת מאנשים חכמים ממך אולי תבין דבר או שניים :

Lipolysis is not the rate limiting factor in fat loss, so that point is moot. Free fatty acids are constantly delivered to the cells and being taken up. Those that are not oxidized for energy are re-esterified and stored as triglycerides inside the cells (e.g. IMCL or IMCT). We are continually cycling fat into and out of our fat cells with the Triglyceride/Fatty Acid Cycle. At ALL times, fatty acids are released by adipose tissue and taken back up and re-esterified. This means that lipolysis is NOT the rate-limiting step in fat burning- beta-oxidation is. This makes the focus on lipolysis in terms of fat burning pretty flawed. In terms of can it make glucose? Yes. But gluconeogenesis is inefficient, and not your body's preferred mechanism. ACSM standards are 50% of your diet from carbs. Now, what is it that you know that they don't? There is NO BENEFIT to cutting carbs, and every bit of ling terms research shows this, never mind the fact that they are protein sparing and a better source of fuel than trying to create glucose from other sources

נערך לאחרונה:
א' - צודק, הייתי בטוח שאתה זה שפתח את הת'ראד.
ב' - שתה כוס מים.
ג' - מעבר לזה שלא ציינת את מי ציטטת - אתה לא יכול להשליך את הדיאטה האנאבולית לפח על סמך מה שמישהו אחד אמר. על כל אחד שאומר שכן אני יכול להביא לך אחד שאומר שלא (זה אפילו דו-כיווני). עליי ועל עוד הרבה אחרים זה עובד, זה לא פוגע בנו בשום דרך ועושה רק טוב, לכן - אני לא רואה סיבה שלא. אתה לא אוהב אותה? אל תעשה. אבל אל תשלול לאנשים אחרים על סמך זה ש*אתה* לא אוהב אותה.

א' - צודק, הייתי בטוח שאתה זה שפתח את הת'ראד.
ב' - שתה כוס מים.
ג' - מעבר לזה שלא ציינת את מי ציטטת - אתה לא יכול להשליך את הדיאטה האנאבולית לפח על סמך מה שמישהו אחד אמר. על כל אחד שאומר שכן אני יכול להביא לך אחד שאומר שלא (זה אפילו דו-כיווני). עליי ועל עוד הרבה אחרים זה עובד, זה לא פוגע בנו בשום דרך ועושה רק טוב, לכן - אני לא רואה סיבה שלא. אתה לא אוהב אותה? אל תעשה. אבל אל תשלול לאנשים אחרים על סמך זה ש*אתה* לא אוהב אותה.
אני אומר את דעתי בסופו של דבר פותח הדיון יחליט אם לקחת את זה או לקחת את הדעה שלך ,
מה אתה מציע שאני לא יביע את דעתי ויסתום תפה ולא ינסה לעזור לאף אחד לא הבנתי מה אתה רוצה ?

הדבר היחיד שאני רוצה זה שתשתה כוס מים ותירגע. אף אחד לא בא לתקוף אותך. הכל בסדר. אתה מוזמן להביע את דעתך. הבעיה היחידה הייתי שחשבתי שפתחת תראד כדי להגיד שאתה לא אוהב את הדיאטה האנאבולית, ואז גיליתי שלא אתה פותח התראד.

הדבר היחיד שאני רוצה זה שתשתה כוס מים ותירגע. אף אחד לא בא לתקוף אותך. הכל בסדר. אתה מוזמן להביע את דעתך. הבעיה היחידה הייתי שחשבתי שפתחת תראד כדי להגיד שאתה לא אוהב את הדיאטה האנאבולית, ואז גיליתי שלא אתה פותח התראד.
חח סבבה קורה לא נורא ,
אז הכל בסדר

• פותח/ת השרשור
סליחה לא התכוונתי לגרום לריבים רציתי לדעת אם זו דיאטה שמאפשרת לעלות בשריר ולהוריד באחוזי שומן
ומה לגבי אירובי עושים בדיאטה הזאת??

סליחה לא התכוונתי לגרום לריבים רציתי לדעת אם זו דיאטה שמאפשרת לעלות בשריר ולהוריד באחוזי שומן
ומה לגבי אירובי עושים בדיאטה הזאת??
אתה עושה ארובי בכל דיאטה ,
אתה יכול לבחור בלאכול יותר ולעשות יותר ארובי או לאכול מעט ולא לעשות ארובי או ...............
לגבי הדיאטה כן אתה יכול להוריד אחוזי שומן בכל דיאטה אני אישית מציע שתעשה דיאטה רגילה אין טעם באנבוליק

• פותח/ת השרשור
הבעיה שאני רוצה לעשות מסה אבל אני מפחד להשמין הייתי (גובה 1.88)פעם 125 ק"ג היום אני 82 עשיתי כבר חיטוב אחד הגעתי ל77 ק"ג ואח"כ עשיתי מסה עד 86 והרגשתי שאני עולה בעיקר בנוזלים ולא בשריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית