הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הרגע שוולאד מבקש ממך עזרה בבנץ'..

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
בלי הקדמות מיותרות,
וולאד אלחזוב 160KG בנץ' 6 חזרות (אמרתי לו שזה אירובי..הוא צחק)

(בסרטון אני על תקן עציץ עם זקן מדובלל וגרבי רוגבי מחרידות)

אחרי זה הוא השגיח עליי ונתן כאפת מוטיבציה בסקוואט,הכל עלה (לא יודע עם זה ממוטיבציה, לחץ או פחד)

וMEME ימחיש את זה הכי טוב(לא שיש לי יד כמו לאלה בתמונה..)מעיכת אצבעות 😃
ffsdf.png

נערך לאחרונה:
מי זה?

נשמע טוב שיש לידך אחד כזה.
(כמה הסקאווט ודדליפט שלו? טבעי? בן כמה?)
יש לו דדליפט בסביבות ה-920 פאונד (תראה באשכול שלי)
וסקוואט בחליפה בסביבות ה-1200 אה ואין סיכוי שהוא טבעי

הוא בא לפתח תקווה??

מי זה?

נשמע טוב שיש לידך אחד כזה.
(כמה הסקאווט ודדליפט שלו? טבעי? בן כמה?
יש לו דדליפט בסביבות ה-920 פאונד (תראה באשכול שלי)
וסקוואט בחליפה בסביבות ה-1200 אה ואין סיכוי שהוא טבעי

הוא בא לפתח תקווה??

למה אין סיכוי שהוא טבעי- בגלל הבנץ'?
לא נשמע יות מדי בשמים 160X6

• פותח/ת השרשור
תגובת השנה ! 🤣
בפרוש הידיים שלו צמודות מידי , תגיד מה שתגיד תגובת השנה לא תגובת השנה, אבל הגיע הזמן שקצת תחכים כמה זמן אתה כבר בפורום הזה ?
ואתה רק יורד על אנשים לא ראיתי איזה ידע עצום מסתתר בך,

בפרוש הידיים שלו צמודות מידי , תגיד מה שתגיד תגובת השנה לא תגובת השנה, אבל הגיע הזמן שקצת תחכים כמה זמן אתה כבר בפורום הזה ?
ואתה רק יורד על אנשים לא ראיתי איזה ידע עצום מסתתר בך,
אני אומר רק שבסירטון מוצג האיש שעשה את הסקוואט הכי כבד אי פעם עד לא מזמן 1250 פאונד עושה בנצ' עם 160 קילוגרמים חדשים ל6 חזרות, בחור עם בנצ' אני אהיה לארג' איתך ואגיד 100 קילו וסקוואט גם אם 200 קילו אולי אולי במקרה הטוב לא רשאי לתקן אותו.

אתה מבין שרוחב אחיזה זה אינדבידואלי לגמרי, כן??
כן אני מאוד מבין שרוחב האחיזה זה אינדבידואלי !!!
תתנו לי מליון מוניטינים גרועים זה לא ישנה תעובדה שבסרטון כף היד והמרפק לא באותו אנך (צמוד מידי)
וככה לא מבצעים בנס תקין
אני אומר רק שבסירטון מוצג האיש שעשה את הסקוואט הכי כבד אי פעם עד לא מזמן 1250 פאונד עושה בנצ' עם 160 קילוגרמים חדשים ל6 חזרות, בחור עם בנצ' אני אהיה לארג' איתך ואגיד 100 קילו וסקוואט גם אם 200 קילו אולי אולי במקרה הטוב לא רשאי לתקן אותו.
ואם אני צודק במאה אחוז אני גם לא רשאי לתקן אותו ?
מזה קשור ?
גם הידע שלו כנראה פי אלף משלי אבל זה לא משנה תעובדה שבסרטון הזה הבנס שלו לא תקין במאה אחוז מכיוון שמפרק היד והמרפק לא באותו אנך ,
בקיצור תעשה טובה לעצמך ובמקום ללמוד מאנשים טעויות תלך תלמד קצת בעצמך תסבור קצת ידע במקום לזרוק שטויות באוויר ,
אם אתה כל כך אוהב פאורליפטינג וזה מעניין אותך תפסיק להישאר עם חוסר ידע כזה עצום ולך תעשה עם עצמך משהו תתקדם קצת תבין תלמד .......
להיות תקוע במקום לא יעזור לאף אחד

בקיצור אין הבדל בין מי שנתן לי מוניטין רע וצוחק על התגובה המאוד עניינית ונכונה שלי לבין "אפקות מנפח " וכל השטויות האלה שאתם מסתלבטים על אחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית