סרטון הרגע שוולאד מבקש ממך עזרה בבנץ'..

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
בלי הקדמות מיותרות,
וולאד אלחזוב 160KG בנץ' 6 חזרות (אמרתי לו שזה אירובי..הוא צחק)

(בסרטון אני על תקן עציץ עם זקן מדובלל וגרבי רוגבי מחרידות)

אחרי זה הוא השגיח עליי ונתן כאפת מוטיבציה בסקוואט,הכל עלה (לא יודע עם זה ממוטיבציה, לחץ או פחד)

וMEME ימחיש את זה הכי טוב(לא שיש לי יד כמו לאלה בתמונה..)מעיכת אצבעות 😃
ffsdf.png

נערך לאחרונה:
משקל מכובד, בנץ מזעזע. הוא עשה מהחזה שלו טרמפולינה.

זה כנראה בכלל אימון גמישות לכלוב הצלעות מרגול , אתה פשוט זבלן עיקש וליצן

אני מתבדח על הסרטון , אבל אין לי ספק שהוא יודע מה הוא עושה .
אתה סתם אוהב לתרום שליליות חסרת תכלית לפורום .

זה כנראה בכלל אימון גמישות לכלוב הצלעות מרגול , אתה פשוט זבלן עיקש וליצן

אני מתבדח על הסרטון , אבל אין לי ספק שהוא יודע מה הוא עושה .
אתה סתם אוהב לתרום שליליות חסרת תכלית לפורום .
ואתה אוהב לתרום חוסר ידע מוחלט במוניטינים שלך .

ריכוז גבוה של לייצנים...
🤡​
בנץ אחד היותר מגעילים שראיתי ..
מה עדיף, בנץ יפה או כבד?
כן אני מאוד מבין שרוחב האחיזה זה אינדבידואלי !!!
תתנו לי מליון מוניטינים גרועים זה לא ישנה תעובדה שבסרטון כף היד והמרפק לא באותו אנך (צמוד מידי)
וככה לא מבצעים בנס תקין
ואם אני צודק במאה אחוז אני גם לא רשאי לתקן אותו ?
מזה קשור ?
גם הידע שלו כנראה פי אלף משלי אבל זה לא משנה תעובדה שבסרטון הזה הבנס שלו לא תקין במאה אחוז מכיוון שמפרק היד והמרפק לא באותו אנך ,
בקיצור תעשה טובה לעצמך ובמקום ללמוד מאנשים טעויות תלך תלמד קצת בעצמך תסבור קצת ידע במקום לזרוק שטויות באוויר ,
אם אתה כל כך אוהב פאורליפטינג וזה מעניין אותך תפסיק להישאר עם חוסר ידע כזה עצום ולך תעשה עם עצמך משהו תתקדם קצת תבין תלמד .......
להיות תקוע במקום לא יעזור לאף אחד

בקיצור אין הבדל בין מי שנתן לי מוניטין רע וצוחק על התגובה המאוד עניינית ונכונה שלי לבין "אפקות מנפח " וכל השטויות האלה שאתם מסתלבטים על אחרים
לא נראה לי שהרווחת את הזכות להעביר ביקורת על וולאד גם כשהוא עושה בנץ על רגל אחת, צועק קוקוריקו ויונק בירה מצינורית... 🍻

מוניות *
אין לי מוניות

סע אחי , המונית עליי .
ריכוז גבוה של לייצנים...
🤡​

מה עדיף, בנץ יפה או כבד?

לא נראה לי שהרווחת את הזכות להעביר ביקורת על וולאד גם כשהוא עושה בנץ על רגל אחת, עושה קוקוריקו ויונק בירה מצינורית... 🍻
אם אני לא הרווחתי להעביר ביקורת על וולאד אז גם אתה לא הרווחת את הזכות להעביר ביקורת על ראש הממשלה נכון או לא ??
יש לי זכות להעביר ביקורת על כל אחד ולהביע את דעתי וזה שאתה אומר את מה שאתה אומר זה לא מסמל משהו חיובי במיוחד לא שאתה מנהל בפורום הזה ,
הסיבה שאני הערתי את הערה שלי והסברתי גם למה הוא לא עושה טוב זה בשביל שאנשים שלא יודעים לבצע בנצ פרס כמו שצריך לא ילמדו ממישהו כזה שכמו שאתה אומר "מושלם ואסור להביע ביקורת לגביו" ואז יבצעו את הבנצ לא נכון ,
בסופו של דבר הפורום הזה נועד בשביל לעזור לאנשים להכנס לעניינים למנוע מאנשים לעשות שטויות ולהפצע וכו וכו ....
אז למה לי לא לנסות ולעזור לאנשים אחרים רק בגלל שיש מישהו שקצת יותר מנוסה ויותר ויותר ממני מזה משנה ?

אם אני לא הרווחתי להעביר ביקורת על וולאד אז גם אתה לא הרווחת את הזכות להעביר ביקורת על ראש הממשלה נכון או לא ??
יש לי זכות להעביר ביקורת על כל אחד ולהביע את דעתי וזה שאתה אומר את מה שאתה אומר זה לא מסמל משהו חיובי במיוחד לא שאתה מנהל בפורום הזה ,
הסיבה שאני הערתי את הערה שלי והסברתי גם למה הוא לא עושה טוב זה בשביל שאנשים שלא יודעים לבצע בנצ פרס כמו שצריך לא ילמדו ממישהו כזה שכמו שאתה אומר "מושלם ואסור להביע ביקורת לגביו" ואז יבצעו את הבנצ לא נכון ,
בסופו של דבר הפורום הזה נועד בשביל לעזור לאנשים להכנס לעניינים למנוע מאנשים לעשות שטויות ולהפצע וכו וכו ....
אז למה לי לא לנסות ולעזור לאנשים אחרים רק בגלל שיש מישהו שקצת יותר מנוסה ויותר ויותר ממני מזה משנה ?
אתה באמת אולטרה-קשקשן חסר תכלית...
שום דבר ממה שייחסת לי לא אמרתי.
אתה באמת חושב שלהעביר ביקורת על סרטון מקרי של וולאד זורק 160 בקלוז גריפ עוזר לאנשים כאן להימנע מפציעות? אתה מבין כמה מוזר אתה נשמע?...

אתה באמת אולטרה-קשקשן חסר תכלית...
שום דבר ממה שייחסת לי לא אמרתי.
אתה באמת חושב שלהעביר ביקורת על סרטון מקרי של וולאד זורק 160 בקלוז גריפ עוזר לאנשים כאן להימנע מפציעות? אתה מבין כמה מוזר אתה נשמע?...
לא להימנע מפציעות זה הייתה סתם דוגמא אבל הביצוע פשוט לא נכון לא משנה איך תגיד את זה , מזה בנצ פרס באחיזה צרה ? אין דבר כזה אם רוצה לעבוד על יד אחורית זה תרגיל שונה לגמרה ,
שוב אני אומר את זה מפרק היד והמרפק צריכים להיות באותו אנך מה שאין פה וזה שגוי לגמרה , וכן יש מצב שזה יגרום לו לפציעות

מזה בנצ פרס באחיזה צרה ? אין דבר כזה אם רוצה לעבוד על יד אחורית זה תרגיל שונה לגמרה
אתה ממשטרת התרגילים?
תעבור שוב על הסירטון, אני די בטוח שתמצא שהגריפ באחיזה צרה, ייתכן שהוא רצה להרגיש טיפה עומס ולכן שיקשק קצת מוט ללא משקל, מה זה משנה?
אתה לגמרי מחוץ להקשר, זה לא סירטון טכניקה...

שוב אני אומר את זה מפרק היד והמרפק צריכים להיות באותו אנך מה שאין פה וזה שגוי לגמרה , וכן יש מצב שזה יגרום לו לפציעות
כנראה שזה לא יגרום לו לפציעות...

אתה ממשטרת התרגילים?
תעבור שוב על הסירטון, אני די בטוח שתמצא שהגריפ באחיזה צרה, ייתכן שהוא רצה להרגיש טיפה עומס ולכן שיקשק קצת מוט ללא משקל, מה זה משנה?
אתה לגמרי מחוץ להקשר, זה לא סירטון טכניקה...

כנראה שזה לא יגרום לו לפציעות...
בסדר אז אני רציתי לפקוח לאנשים את העניים ושלא ילמדו מזה אני לא רואה פה שום דבר רע .
שיהיה בהצלחה לכולם 😃

ריכוז גבוה של לייצנים...
🤡​

מה עדיף, בנץ יפה או כבד?

לא נראה לי שהרווחת את הזכות להעביר ביקורת על וולאד גם כשהוא עושה בנץ על רגל אחת, צועק קוקוריקו ויונק בירה מצינורית... 🍻
תלוי למי .. בשבילו אני מניח כבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית