הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הרגע שוולאד מבקש ממך עזרה בבנץ'..

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
בלי הקדמות מיותרות,
וולאד אלחזוב 160KG בנץ' 6 חזרות (אמרתי לו שזה אירובי..הוא צחק)

(בסרטון אני על תקן עציץ עם זקן מדובלל וגרבי רוגבי מחרידות)

אחרי זה הוא השגיח עליי ונתן כאפת מוטיבציה בסקוואט,הכל עלה (לא יודע עם זה ממוטיבציה, לחץ או פחד)

וMEME ימחיש את זה הכי טוב(לא שיש לי יד כמו לאלה בתמונה..)מעיכת אצבעות 😃
ffsdf.png

נערך לאחרונה:
השאלה היא אם ריפטו מאשר
ריפטו לא מבין באימון ספורטאי עלית שבין היתר בעלי גנטיקה מפציצה וחומרים והוא גם לא מתיימר.
הוא יכול לקחת ילד בן 17 טבעי וממוצע ולהביא אותו לארבע פלטות סקוואט בזמן קצר .

ברשותך,הסרטון באיכות טובה יותר

זה אחד הסקוואטים הכי מוזרים שראיתי.
אי אפשר להבין אם הוא עומד ישר כשהוא מוציא מהמונוליפט ואם הוא נועל ברכיים ומתיישר בסוף התרגיל. זה נראה ממש מוזר ולא ברור 😣
לא שאני מזלזל בזה שהכל 100% תקני, זה פשוט מוזר.

וולאד יותר חזק

ריפטו לא מבין באימון ספורטאי עלית שבין היתר בעלי גנטיקה מפציצה וחומרים והוא גם לא מתיימר.
הוא יכול לקחת ילד בן 17 טבעי וממוצע ולהביא אותו לארבע פלטות סקוואט בזמן קצר .

עם כל הכבוד לזה שהוא ממש חזק, ה"טכניקה" של ההקפצה מוסיפה לו כמה חזרות/משקל על המוט. אולי זה רק אני אבל הייתי מעדיף להיות כמה שיותר חזק אבל עם טכניקה טובה

עם כל הכבוד לזה שהוא ממש חזק, ה"טכניקה" של ההקפצה מוסיפה לו כמה חזרות/משקל על המוט. אולי זה רק אני אבל הייתי מעדיף להיות כמה שיותר חזק אבל עם טכניקה טובה
כמו שכבר רשמו, זה סתם אימון קל, נראה לך שויקינג בגודל (בעיקר רוחב) כזה יתפוס ככה? הוא יתפוס ברוחב המקסימלי שאפשר, וגם אז לא בטוח שזה יתאים לו ב-100%.
סתם סט לכיף, לא באמת משהו שבן אדם עם מעל 250 ק"ג בנץ' עושה ברצינות.

• פותח/ת השרשור
כמו שכבר רשמו, זה סתם אימון קל, נראה לך שויקינג בגודל (בעיקר רוחב) כזה יתפוס ככה? הוא יתפוס ברוחב המקסימלי שאפשר, וגם אז לא בטוח שזה יתאים לו ב-100%.
סתם סט לכיף, לא באמת משהו שבן אדם עם מעל 250 ק"ג בנץ' עושה ברצינות.
זה בדיוק מה שהוא אמר לי..

מדבר הבן אדם שכבר שלוש שנים לפי ערכתי מעלה תמונות לפורום וכל פעם מחדש הוא נראה אותו דבר כמו התמונה הקודמת , בהצלחה תמשיך לצחוק על כל העולם
יש חיים מחוץ למכון.
אתה יכול להגיד שרצת חצי מרתון?
אתה יודע בכלל מה המטרה שלי?
נפצעת פעם לתקופה של יותר משנתיים?

הכי כיף לזרוק הערות באוויר

יש חיים מחוץ למכון.
אתה יכול להגיד שרצת חצי מרתון?
אתה יודע בכלל מה המטרה שלי?
נפצעת פעם לתקופה של יותר משנתיים?

הכי כיף לזרוק הערות באוויר
נכון הכי כייף לזרוק הערות באוויר ולצחוק על אנשים ולעלות כל מיני בדיחות לא מצחיקות .

אתה שם לב שאתה מעורר שנאה?

אולי די?
אני רואה שאתה חדש בפורום, הוא לא. 😃
הוא נוהג להגיע, לעורר כעס בכמה עשרות אנשים, ולחלוף הלאה...
אין צורך להתייחס ברצינות למישהו שמעביר ביקורת על שיאן עולם ב-PL.
לכאן המשפט "הביצים מלמדות את התרנגולת" מתאים בדיוק.

אני רואה שאתה חדש בפורום, הוא לא. 😃
הוא נוהג להגיע, לעורר כעס בכמה עשרות אנשים, ולחלוף הלאה...
אין צורך להתייחס ברצינות למישהו שמעביר ביקורת על שיאן עולם ב-PL.
לכאן המשפט "הביצים מלמדות את התרנגולת" מתאים בדיוק.

שמתי לב שהמוניטין שלו חזק מאוד.

נכון הכי כייף לזרוק הערות באוויר ולצחוק על אנשים ולעלות כל מיני בדיחות לא מצחיקות .
לא מצחיקות? עכשיו נעלבתי.

אני בטוח שיש פה כמה חבר'ה שנהנים מהבדיחות הלא מצחיקות שלי.
חסר לך קצת הומור...

היה לי סרטון שלו מהדר יוסף עושה 270 דדליפט עם רצועות, איזה ליצן - למה רצועות? לא פילא שהאמות שלו חלשות....

רוב האנשים הכי חזקים בעולם הצורה שהם מתאמנים והטכניקה שלהם לא תתאים לאדם מן השורה, לכן אדם כזה לרוב לא רצוי ללמוד ממנו אבל בטח לא לתקן אותו.

אני מעריך מאוד את הבן אדם שלא תבינו ..
אבל אני רואה הרבה שעושים את זה ומעניין אותי...
בשלב מסוים בהרמות מוותרים ב100% על טכניקה?נראה כאילו השופטים מתייחסים ממש ברחמנות כלפי אנשים כאלה חזקים לאחרונה(תראו את הדוגמא של אריק ספוטו,ששבר שיא (לא זוכר אם זה היה ברואו או אקוויפ) אבל הבנצ' היה נוראי וגבולי נורא לכיוון הלא עובר)..ונותנים לשופט לקבל החלטות ממש מהירות..לדעתי צריך במקרים גבוליים שיהיה לשופט זכות ללכת לצפות בוידאו ולהחליט...

אני מעריך מאוד את הבן אדם שלא תבינו ..
אבל אני רואה הרבה שעושים את זה ומעניין אותי...
בשלב מסוים בהרמות מוותרים ב100% על טכניקה?נראה כאילו השופטים מתייחסים ממש ברחמנות כלפי אנשים כאלה חזקים לאחרונה(תראו את הדוגמא של אריק ספוטו,ששבר שיא (לא זוכר אם זה היה ברואו או אקוויפ) אבל הבנצ' היה נוראי וגבולי נורא לכיוון הלא עובר)..ונותנים לשופט לקבל החלטות ממש מהירות..לדעתי צריך במקרים גבוליים שיהיה לשופט זכות ללכת לצפות בוידאו ולהחליט...
מה היה בעייתי בבנצ' של ספוטו ? חוץ מזה שהוא קיבל פקודה פרס מהר מאוד

מה היה בעייתי בבנצ' של ספוטו ? חוץ מזה שהוא קיבל פקודה פרס מהר מאוד
אתה צודק באמת ראיתי את זה אחרי שכתבתי את התגובה כדי להיות בטוח ונפל לי האינטרנט
אבל הספקתי לראות שפרט לזה שקיבל פקודת פרס מהר אין שום בעיה,אך גם מנדלסון קיבל במהירות כזו אז אין פה ויכוח

אבל בכללי..זכור לי איה מישהו ששבר שיא בEQ והייתי בטוח שזה ספוטו שעשה בנצ' נוראי..נראה כאילו עם הזמן השופטים פשוט מפחדים שמחרים מחזיקים כאלו משקלים מפלצתיים שהם מוותרים להם על טווח תנועה

אתה צודק באמת ראיתי את זה אחרי שכתבתי את התגובה כדי להיות בטוח ונפל לי האינטרנט
אבל הספקתי לראות שפרט לזה שקיבל פקודת פרס מהר אין שום בעיה,אך גם מנדלסון קיבל במהירות כזו אז אין פה ויכוח
הבנצ' של טייני מייקר היה מזעזע, יכול להיות דיברת עליו. הוא קיבל פרס לפני שהגיע לחזה אפילו לא נעל לבד וזה נחשב לו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית