הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון הרגע שוולאד מבקש ממך עזרה בבנץ'..

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
בלי הקדמות מיותרות,
וולאד אלחזוב 160KG בנץ' 6 חזרות (אמרתי לו שזה אירובי..הוא צחק)

(בסרטון אני על תקן עציץ עם זקן מדובלל וגרבי רוגבי מחרידות)

אחרי זה הוא השגיח עליי ונתן כאפת מוטיבציה בסקוואט,הכל עלה (לא יודע עם זה ממוטיבציה, לחץ או פחד)

וMEME ימחיש את זה הכי טוב(לא שיש לי יד כמו לאלה בתמונה..)מעיכת אצבעות 😃
ffsdf.png

נערך לאחרונה:
הבנצ' של טייני מייקר היה מזעזע, יכול להיות דיברת עליו. הוא קיבל פרס לפני שהגיע לחזה אפילו לא נעל לבד וזה נחשב לו
יכול להיות באמת

תמסרו לאריק ספוטו את סליחתי ושכשיראה אותי יוכל להרביץ לי אם ירצה בלי שאתנגד ככה הוא ינצח ^^

שיפוט זה נושא מאוד חם בפאוורליפטינג. יש הבדלים תהומיים בין איגודים, כולל ששופטים שופטים את חברים שלהם וכו'. שיאי עולם זה משהו שהוא לא נקבע ע"י גוף רשמי, אלא ע"י אתר אינטרנט (PLWATCH) שמאגד את כל הסטטיסטיקות.

איגוד שאין אצלו חוכמות, לא ראיתי הרמה שהייתה צריכה להפסל (אולי רק להפך) והשיפוט נוקשה ואחיד זה IPF, מיותר לציין שהשיאים שם נמוכים יותר (יש גם בדיקות והחוקים עצמם יותר נוקשים).

שיפוט זה נושא מאוד חם בפאוורליפטינג. יש הבדלים תהומיים בין איגודים, כולל ששופטים שופטים את חברים שלהם וכו'. שיאי עולם זה משהו שהוא לא נקבע ע"י גוף רשמי, אלא ע"י אתר אינטרנט (PLWATCH) שמאגד את כל הסטטיסטיקות.

איגוד שאין אצלו חוכמות, לא ראיתי הרמה שהייתה צריכה להפסל (אולי רק להפך) והשיפוט נוקשה ואחיד זה IPF, מיותר לציין שהשיאים שם נמוכים יותר (יש גם בדיקות והחוקים עצמם יותר נוקשים).
IPF באמת איחוד יוצא דופן אני חושב.
אבל בכל זאת,שופט מעביר או לא מעביר בנצ' על שבריר שניה..ועצם העובדה שההרמה גבולית וכולם צורחים סביבך ויש מהומה קשה להיות זה שעוצר אותה...אז אמנם לא מוותר לגמרי,אבל מחליק קטנה..
אני חושב שהחלטות על הרמות יוצאי דופן ברמה של שיאי עולם ,צריך שיהיה אפשר לדרוש לבדוק אותם בשידור נוסף,כי זה קריטי,אבן אדם עובד כל כך קשה ובשבריר שניה ובלבול יכול להחליט שופט שהוא כבר לא הכי חזק בעולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית