הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה מומלץ לאכול בבוקר לפני אימון?

• פותח/ת השרשור giliav
  • פורסם בתאריך

giliav

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי תשובה ברורה לאנשים כמוני שמתאמנים על הבוקר (ב8 בבוקר אני במכון).
אני בד"כ שותה אספרסו ואוכל עוגה אבל אני מרגיש לאחרונה שזה לא מספיק ויש לי רעידות של חולשה מדי פעם.

מה אתם אוכלים בבוקר לפני אימון כח? מה מומלץ?

תודה מראש לעונים!

גם אני בדר״כ מתאמן בבוקר,מה שאתה מתאר נשמע לא מספיק בעליל.
אני שותה שייק חלבון ואוכל ארוחה מסודרת עם פחמימות וחלבונים.
הגוף צריך כוח ואנרגיות בשביל לשרוד את האימון. אספרסו ועוגה בטח לא יספקו לו את זה.

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי תשובה ברורה לאנשים כמוני שמתאמנים על הבוקר (ב8 בבוקר אני במכון).
אני בד"כ שותה אספרסו ואוכל עוגה אבל אני מרגיש לאחרונה שזה לא מספיק ויש לי רעידות של חולשה מדי פעם.

מה אתם אוכלים בבוקר לפני אימון כח? מה מומלץ?

תודה מראש לעונים!
זה בעיקר עניין של ניסיון על עצמך, אם אתה מרגיש שבאמת אתה חלש ואתה חייב לאכול משהו לפני, תתחיל באיזה פרי, אם לא מספיק תוסיף פרוסה עם ממרח. אני אישית אוהב לאכול חביתה/עין 2-3 ביצים בלחמנייה וחצי שעה אחר כך כבר אימון... אין לי שום בעיה עם זה

"הבעיה" באימון בוקר שהגוף היה בצום מס שע ולכן חשוב להזין אותו נכון- לשתות הרבה מים ,קערת דגנים(לא כריות ושאר המתוקים) עם בננה ומיד לפני האימון סקופ חלבון/גיינר.
דייסת קוואקר עם דבש גם מומלץ אם אתה אוהב.
אישית באימון בוקר אני מוותר על הקפה מהסיבות שהוא מדכא לי תתאבון ומשתן.

נערך לאחרונה:
אישית לא מתאמן בוקר, אך כשיוצא לפעמים מעדיף לקום לפחות שעה וחצי לפני ולאכול מספיק פחמימות וחלבונים.

גם כמה תמרים בבוקר בנוסף לארוחה (אם קשה להכין ארוחה מזינה מספיק)

זה בעיקר עניין של ניסיון על עצמך, אם אתה מרגיש שבאמת אתה חלש ואתה חייב לאכול משהו לפני, תתחיל באיזה פרי, אם לא מספיק תוסיף פרוסה עם ממרח. אני אישית אוהב לאכול חביתה/עין 2-3 ביצים בלחמנייה וחצי שעה אחר כך כבר אימון... אין לי שום בעיה עם זה

למה רק 3 ביצים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית