הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי SS ו hypertrophi specific training

miki6846

משתמש מתחיל
283
35
נק' מוניטין:
78
283
35
שלום, אני מתאמן מתחיל שמעוניין להעלות במסה כמה שיותר, שוב המטרה היא בילדינג ולא ליפטינג.
מה התכנית המומלצת ביותר שאתם יכולים לתת לי ?
האם hypertrophi specific training היא תכנית טובה למסה למתאמן המתחיל ?
האם SS טובה גם למסה ולא רק ליפטינג(בבקשה לענות מתוך נסיון וידע בלבד) ?
או שכדאי לי לעבוד עם פיצולים ?
תודה רבה.

בחירת תוכנית אימונים נעשת בהתאם לרמת המתאמן. תחילה יש להגדיר את הרמה, אם הינך מוגדר בתור מתאמן מתחיל, זה אומר שאת יכול להתקדם / להתאושש מאימון לאימון. ולכן, 2 התוכניות יהיו מעולות עבורך, כשדווקא SS הרבה יותר מתאימה מסיבה שהיא נותנת את ההזדמנות ללמוד את תרגילי הבסיס, לתרגל אותם בכל אימון ולהתמקד עליהם בלי לחץ של זמן בלהספיק לעבוד על שרירים קטנים בצורה מבודדת.
תוכנית SS היא התוכנית הכי טובה שאני מכיר להוסיף משקלי עבודה ומשקל גוף. הבעיה העיקרית איתה היא בעיקר בפן הפסיכולוגי, לאנשים קשה עם הרעיון לא לפמפם ידיים, וכשאתה רואה בייספס של מישהו יותר גדול משלך אתה נתקף בהתקף של איזה דרופ סט ליד קידמית. רק שהדבר שקשה להבין לאנשים, שאם אתה מצליח להוסיף משקל במתח הידיים יגדלו גם ככה.

בכל אופן, 2 תוכניות נהדרות, ב-SS תוסיף יותר מהר משקלי עבודה ואם תאכל אז תגדל בהתאם. בHST לא תתקדם כל כך מהר כמו ב-SS, אבל היי, אתה מפמפם כמו כולם.
מציע לך להריץ סבב אחד של SS, להגיע למצב שבו אתה מתגאה בסקוואט שלך ולאחר מכן להריץ HST.
אני מודה, אני עד היום עובד במודל של HST, כמובן שהכנסתי כבר מלא טוויקים שברייאן מציע בספר האחרון, אבל עד היום אני מצליח לסחוט ממנה את המירב.

• פותח/ת השרשור
בחירת תוכנית אימונים נעשת בהתאם לרמת המתאמן. תחילה יש להגדיר את הרמה, אם הינך מוגדר בתור מתאמן מתחיל, זה אומר שאת יכול להתקדם / להתאושש מאימון לאימון. ולכן, 2 התוכניות יהיו מעולות עבורך, כשדווקא SS הרבה יותר מתאימה מסיבה שהיא נותנת את ההזדמנות ללמוד את תרגילי הבסיס, לתרגל אותם בכל אימון ולהתמקד עליהם בלי לחץ של זמן בלהספיק לעבוד על שרירים קטנים בצורה מבודדת.
תוכנית SS היא התוכנית הכי טובה שאני מכיר להוסיף משקלי עבודה ומשקל גוף. הבעיה העיקרית איתה היא בעיקר בפן הפסיכולוגי, לאנשים קשה עם הרעיון לא לפמפם ידיים, וכשאתה רואה בייספס של מישהו יותר גדול משלך אתה נתקף בהתקף של איזה דרופ סט ליד קידמית. רק שהדבר שקשה להבין לאנשים, שאם אתה מצליח להוסיף משקל במתח הידיים יגדלו גם ככה.

בכל אופן, 2 תוכניות נהדרות, ב-SS תוסיף יותר מהר משקלי עבודה ואם תאכל אז תגדל בהתאם. בHST לא תתקדם כל כך מהר כמו ב-SS, אבל היי, אתה מפמפם כמו כולם.
מציע לך להריץ סבב אחד של SS, להגיע למצב שבו אתה מתגאה בסקוואט שלך ולאחר מכן להריץ HST.
אני מודה, אני עד היום עובד במודל של HST, כמובן שהכנסתי כבר מלא טוויקים שברייאן מציע בספר האחרון, אבל עד היום אני מצליח לסחוט ממנה את המירב.
אני נחשב מתאמן מתחיל, אבל משקלי העבודה לא ממש מעניינים אותי אני רוצה לעלות במסה כמה שיותר מהר(לא ברמת בודיבילדר) והרבה אמרו לי שאם אני אעשה SS זה יתן לי בסיס טוב לגדילה אבל אני לא מחפש בסיס לגדילה אני מחפש להתחיל לגדול עכשיו האם עדיין SS זו התכנית שאתה ממליץ עליה יותר ?
ובSS מוסיפים משקל גוף השאלה אם המסה תגדל גם בשרירים הקטנים ולא רק בחזה רגליים וגב
תודה רבה על התשובה:)

עניתי לך כבר, אתה מנסה לנסח את אותם שאלות בצורה אחרת, קיבלת את התשובות. מכאן ההחלטה ביידים שלך.

אני נחשב מתאמן מתחיל, אבל משקלי העבודה לא ממש מעניינים אותי אני רוצה לעלות במסה כמה שיותר מהר(לא ברמת בודיבילדר) והרבה אמרו לי שאם אני אעשה SS זה יתן לי בסיס טוב לגדילה אבל אני לא מחפש בסיס לגדילה אני מחפש להתחיל לגדול עכשיו האם עדיין SS זו התכנית שאתה ממליץ עליה יותר ?
ובSS מוסיפים משקל גוף השאלה אם המסה תגדל גם בשרירים הקטנים ולא רק בחזה רגליים וגב
תודה רבה על התשובה:)

אל תקשיב לכל הילדים שמבלבלים תמוח

תדע למי לשמוע ולמי לא
כל המנהלים כל האנשים המקצועיים כולם אומרים שSS היא אידיאלית למאסה וכח למתחיל
אל תפחד להתחיל איתה למרות שהיא לא מה שהרוב עובדים במכון כן היא שונה
אני אמנם מתחיל אבל עשיתי מחקר בנושא ואני אומר לך כן זו תכנית טובה
אתה תגדל בכל הגוף אבל
צריך להקפיד על הטכניקהו ולבצע את התכנית כמו בספר בלי המצאות ושינויים!
אל תקשיב לאף אחד תקרא את הספר תלמד מסרטונים על הטכניקה תאכל טוב תנוח ויהיה בבסדר
אל תתן לאנשים לבלבל לך תשכל

אם אני לא מצליח להתקדם במתח, לא מצליח לעלות משקל בו(נתקע ב+7.5 פחות או יותר), איזה תרגיל אתה ממליץ לגב וליד קדמית?

האם ניסית לבצע CHIN-UPS ? מתח עם סופינציה, כלומר ידיים צמודות כשכף היד מופנת אליך.

מתח בסופנציה מומלץ לבייספס
אתה יכול להחליף לבנט אובר רואו או לעשות ריסט

אבל
תקרא את הספר יש כל מיני סיבות לתקיעות במשקלים

האם ניסית לבצע CHIN-UPS ? מתח עם סופינציה, כלומר ידיים צמודות כשכף היד מופנת אליך.
כן, זה המתח שאני עושה. לא עובר את המסחום של ה+7.5. במתח רגיל אני יותר גרוע 🤫

כמה זמן אתה לא מתקדם?
האם אתה עולה במ.ג?

• פותח/ת השרשור
האם יש את הספר להורדה בעברית ? של הSS
ומאיפה מומלץ ללמוד את הטכניקות ?
והאם אני חייב מישהו שישמור עלי ? כי בחדכ זה בעיה

האם יש את הספר להורדה בעברית ? של הSS
ומאיפה מומלץ ללמוד את הטכניקות ?
והאם אני חייב מישהו שישמור עלי ? כי בחדכ זה בעיה

תלמד מסרטונים
אל תעלה משקלים מהר מדי