הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השיטה של אראל אורן

• פותח/ת השרשור lm55
  • פורסם בתאריך

lm55

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
מישהו מכיר/שמע/ממליץ על השיטה של אראל אורן
יש לו אתר שמפרסם אותו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי זה הטמבל הזה שצילם את הסרטונים "פוייקט השמנה וחיטוב" ואחרי 8 חודשים הוא עושה שהמשקל שלו נשבר ושהוא יכל להגיע ליעד מוקדם יותר, ושבסרטונים הוא עובד כמו נכה, לא מבין איך הוא באמת לא יצא מזה עם כיסא גלגלים, עלק קורא לזה "שיטת הזיוף המבוקר".

לא ברור למה אנשים רושמים דברים כאלה
זה פשוט הונאה

עד שמישהו רציני יתבע אותם על זה...

לא ברור למה אנשים רושמים דברים כאלה
זה פשוט הונאה

עד שמישהו רציני יתבע אותם על זה...

שמע מרבית האוכלוסייה לא מבינה בפיתוח גוף, משהו אחד רואה שהוא רשם שהוא העלה את ההוא 12 ק"ג שריר ב 5 שבועות הוא נגנב וחושב ששווה לו לנסות הוא לא יודע כמוני וכמוך שזה ממש לא הגיוני.

ללא ספק אונאה אבל אני לא חושב שמשהו יתבע אותם על זה כי כמו שהזכרתי מרבית האוכלוסייה לא מבינה בזה כמוני וכמוך אז הם אל יכולים לעלות על זה שהוא רושם שם כלכך הרבה בולשיט ומוכר לוקשים.

אני הייתי אצלו לפני שהייתי אצל ג.ג.
אני לא יודע בקשר להונאה, כי בתכלס הוא אחלה של בחור ונראה בן אדם אמיתי ואני לא חושב שבזה הוא מתעסק.
אני אישית הפסקתי ללכת אליו כי "השיטה שלו" פשוט הפסיקה לעבוד. הייתי תקוע על אותו המשקל המון זמן ולכן ניסיתי דרכים אחרות.

שמע, כמו שאמרתי, אני לא חושב שהוא רמאי ויש אנשים שטוענים שזה דווקא כן עזר להם. לי לא כ"כ..
עצה שלי, לאחר שעברתי הרבהההההההההההההההה מאוד, תקרא קצת ותבין מה אתה עושה בין אם אתה הולך לתזונאי או לא. אני עשיתי את הטעות הזו שפשוט הקשבתי מבלי לשאול שאלות וזה עלי לי ביוקר (כספית + המון זמן)

2500 ש"ח +/- 3 חודשים, אם אתה מצפה למשרד גדול באמצע רמ"ג או ת"א זה ממש לא,
הוא יושב במושב, קליניקה קטנה.. אוירה ביתית כזו חח

אצלי, באראל אורן פיתרונות בריאות ותזונה נכונה יש אחריות לתוצאות שלכם ולהחזר כספי!
אצלי, עודד לוגאסי, מוכרים סטרואידים גם לגברים, וגם לנשים!
לוגאסי תוספי תזונה, הדרך הנכונה להצלחה!

אצל לוגאסי אימונים אישיים, האימון אישי!

LOLLOL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית