הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרך להמנע מסימני מתיחה ?

• פותח/ת השרשור tonyy
  • פורסם בתאריך

tonyy

משתמש מתחיל
285
17
נק' מוניטין:
40
285
17
אני עובד בילדינג ולא כוח אז מן הסתם שמטרה שלי היא לגדול,

-בכתפיים-חזהעליון-התחלה של יד קידמית
ישלי סימני מתיחה...יש דרך לגרום לזה לא להחמיר יותר ממה שזה ?

-אני עכשיו מתחיל לעבוד גוף תחתון(סקוואט דדליפט מכרעיים וכו) אחרי שלא עשיתי המון המון זמן, אני כמעט בטוח יגדל ברגליים בתקופה הקרובה והבנתי שהסימני מתיחה יכולים להופיע גם ברגליים (קרה לחבר),
האם יש לי דרך למנוע זאת ?? כמו שציינתי אני עובד במטרה לגדול, אז להגיד לי לעבוד לאט לא יעזור כלכך..עד כמה שזה גם בשליטתי...
אולי מתיחות של העור בסיום האימון ישמשו כמן פיזוטרפיה לעור ? אולי שמן כלשהו שעוזר בוודאות ? משהו....?

אני עובד בילדינג ולא כוח אז מן הסתם שמטרה שלי היא לגדול,

-בכתפיים-חזהעליון-התחלה של יד קידמית
ישלי סימני מתיחה...יש דרך לגרום לזה לא להחמיר יותר ממה שזה ?

-אני עכשיו מתחיל לעבוד גוף תחתון(סקוואט דדליפט מכרעיים וכו) אחרי שלא עשיתי המון המון זמן, אני כמעט בטוח יגדל ברגליים בתקופה הקרובה והבנתי שהסימני מתיחה יכולים להופיע גם ברגליים (קרה לחבר),
האם יש לי דרך למנוע זאת ?? כמו שציינתי אני עובד במטרה לגדול, אז להגיד לי לעבוד לאט לא יעזור כלכך..עד כמה שזה גם בשליטתי...
אולי מתיחות של העור בסיום האימון ישמשו כמן פיזוטרפיה לעור ? אולי שמן כלשהו שעוזר בוודאות ? משהו....?
יש כל מיני קרמים כאלה להגמיש את העור שאפשר לקנות במקומות שמוכרים בהם מוצרי קוסמטיקה כמו סופר פארם.. אלה בעיקרון קרמים שמגמישים את העור קצת ונועדו בעיקרון לנשים בהריון שיהיו כמה שפחות סימני מתיחה. לך לסופר פארם, תסביר שם לרוקח ותבקש שימליץ לך על אחד.

• פותח/ת השרשור
יש כל מיני קרמים כאלה להגמיש את העור שאפשר לקנות במקומות שמוכרים בהם מוצרי קוסמטיקה כמו סופר פארם.. אלה בעיקרון קרמים שמגמישים את העור קצת ונועדו בעיקרון לנשים בהריון שיהיו כמה שפחות סימני מתיחה. לך לסופר פארם, תסביר שם לרוקח ותבקש שימליץ לך על אחד.
אני יסתכל עלזה...תכננתי שזה יהיה הפתרון האחרון כי זה סיוט למרוח קרמים על בסיס יומי על הרגליים והמפשעה שיש שם שערות ובגדים חח

הדרך היחידה להימנע מסימני מתיחה היא.... לא לגדול

ומאחר ואתה כן רוצה לגדול, אזי אין דרך להימנע מסימני מתיחה.

כאחד שיש לו סימני מתיחה בשפע (כמעט בכל מקום בגוף) וניסה הכל, צר לי לבשר לך - אין שום דבר שממש עוזר לטשטש את הסימנים.

הסימנים אמורים לדהות מעט עם השנים.
בנוסף, שיזוף תמידי (ולא רק לעונת הקיץ וכדומה) עשוי לעזור מעט.

סימני מתיחה הם גם עניין גנטי. יש כאלו שיצאו להם הרבה יחסית לגדילה, ויש כאלה שפחות.

לא רואה סיבה שזה יקרה לך אם אתה לא עושה ss. הגורם האמיתי לסימני מתיחה היא צבירת שומן מהירה. שריר, אתה לא תבנה מספיק מהר בשביל ליצור כאלה. אז אפשר להסיק כאינדיקציה נחמדה שכשהסימנים גדלים, אתה עולה במשקל מהר מדי. מיותר לציין, שהסימנים לא ניראים טוב בכלל ומומלץ להימנע מהם כלשמעשה אין סיבה ממשית להעלות כל כך מהר במשקל.

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה שזה יקרה לך אם אתה לא עושה ss. הגורם האמיתי לסימני מתיחה היא צבירת שומן מהירה. שריר, אתה לא תבנה מספיק מהר בשביל ליצור כאלה. אז אפשר להסיק כאינדיקציה נחמדה שכשהסימנים גדלים, אתה עולה במשקל מהר מדי. מיותר לציין, שהסימנים לא ניראים טוב בכלל ומומלץ להימנע מהם כלשמעשה אין סיבה ממשית להעלות כל כך מהר במשקל.
לא בקטע מזלזל או משהו אבל זה שטויות מה שרשמת
הדרך היחידה להימנע מסימני מתיחה היא.... לא לגדול

ומאחר ואתה כן רוצה לגדול, אזי אין דרך להימנע מסימני מתיחה.

כאחד שיש לו סימני מתיחה בשפע (כמעט בכל מקום בגוף) וניסה הכל, צר לי לבשר לך - אין שום דבר שממש עוזר לטשטש את הסימנים.

הסימנים אמורים לדהות מעט עם השנים.
בנוסף, שיזוף תמידי (ולא רק לעונת הקיץ וכדומה) עשוי לעזור מעט.

סימני מתיחה הם גם עניין גנטי. יש כאלו שיצאו להם הרבה יחסית לגדילה, ויש כאלה שפחות.
באסה רצח :/
זה לא גרם לך אף פעם לחשוב על להפסיק לגדול?
לי אישית האסתטיקה חשובה מאוד ואני לא בזה כמו "סתם משהו בקטנה" אלא כדבר לא יפה.

נ.ב תיכול להגדיר "מאט ידהו עם השנים" כי ציפיתי שאחרי כמה שנים זה חד משמעי לא יהיה בצבע אלא כחלק מהעור

לא יודע כבר מה לעשות...

לא בקטע מזלזל או משהו אבל זה שטויות מה שרשמת
באסה רצח :/
זה לא גרם לך אף פעם לחשוב על להפסיק לגדול?
לי אישית האסתטיקה חשובה מאוד ואני לא בזה כמו "סתם משהו בקטנה" אלא כדבר לא יפה.

נ.ב תיכול להגדיר "מאט ידהו עם השנים" כי ציפיתי שאחרי כמה שנים זה חד משמעי לא יהיה בצבע אלא כחלק מהעור

לא יודע כבר מה לעשות...
פשוט לומדים לחיות עם זה. לי זה הפריע ויזואלית בגיל צעיר (17-18), תמיד חשבתי אם זה יגעיל בנות וכדומה... אבל זה לא ביג דיל ועם הזמן הסימנים מטשטשים. ככל שהסימנים קטנים יותר, הם יהפכו להיות קרוב לצבע העור מהר יותר. הבעיה היא עם הגדולים שביניהם.

מעולם לא חשבתי להפסיק להתאמן או לגדול בגלל הסימנים, ולפעמים הם אינדיקציה לעלייה טובה במאסה P :

• פותח/ת השרשור
פשוט לומדים לחיות עם זה. לי זה הפריע ויזואלית בגיל צעיר (17-18), תמיד חשבתי אם זה יגעיל בנות וכדומה... אבל זה לא ביג דיל ועם הזמן הסימנים מטשטשים. ככל שהסימנים קטנים יותר, הם יהפכו להיות קרוב לצבע העור מהר יותר. הבעיה היא עם הגדולים שביניהם.

מעולם לא חשבתי להפסיק להתאמן או לגדול בגלל הסימנים, ולפעמים הם אינדיקציה לעלייה טובה במאסה P :
בן כמה אתה היום?
והגיוני שאם אני יפסיק עכשיו להתאמן(ולעלות מסה) העור 'ירגע' והסימנים יעברו בקרוב ?
כי תאמת זכור לי שלפני שנה-שנתיים שהתאמנתי חודשיים שלוש עליתי שריר והיה לי בכתף(פחות מהיום-כי גדלתי פחות) ודווקא זה עבר לי...ועכשיו(לפני חצי שנה) שחזרתי להתאמן זה חזר שוב...מכאן שאולי כן הפסקה של האימונים יוכל לעזור ?

בן כמה אתה היום?
והגיוני שאם אני יפסיק עכשיו להתאמן(ולעלות מסה) העור 'ירגע' והסימנים יעברו בקרוב ?
כי תאמת זכור לי שלפני שנה-שנתיים שהתאמנתי חודשיים שלוש עליתי שריר והיה לי בכתף(פחות מהיום-כי גדלתי פחות) ודווקא זה עבר לי...ועכשיו(לפני חצי שנה) שחזרתי להתאמן זה חזר שוב...מכאן שאולי כן הפסקה של האימונים יוכל לעזור ?
בכל מקרה, גם אם תפסיק ותחזור, לא משנה כמה זמן הפסקת - הסימנים ימשיכו להופיע (כמובן ובהנחה שאתה ממשיך לעלות במאסה). כמו שאמרתי, זה או להתאמן ולא לעלות במאסה, או להתאמן ולעלות. בחירה שלך.

סימני מתיחה נגרמים כאשר עולים הרבה במסת השומן תוך זמן קצר או במסת השריר תוך זמן קצר.
אני מכיר הרבה חברים שמתאמנים איתי והשתמשו בסטרואידים וגדלו מאוד מהר במסת השריר וכתוצאה מכך נוצרו להם סימני מתיחה ליד החזה והכתף האחורית, גם אשתו של אחי הגדול כשהיא הייתה בהריון אז נוצרו לה סימני מתיחה באיזור הבטן התחתונה, עברו כבר הרבה שנים מאז ההריון הראשון שלה ועדיין הסימנים נשארו למרות כל טיפול שהיא ניסתה לעשות.
קח כתבה מ-ynet שמצאתי בנושא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4442959,00.html

שוב פעם אני אדגיש ואומר שאין לזה פתרון, אפשר לטשטש ולגרום לצלקת להיראות יותר טוב אבל לא להעלים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לי כאלה על כל האזור העליון של הקוואד והאמסטרינג.. בהחלט מגעיל אבל אם הזמן זה הופך לוורוד ואז לבן

• פותח/ת השרשור
ואו אני כמעט בטוח שהיה לי ועבר לי (שהתאמנתי לפני שנה-שנתיים).
חשבתי לנסות להפסיק שוב ולראות אולי זה יעלם שוב, מפחד שלא ירד הסימנים וסתם ירדתי תמסת שריר.

ואו אני כמעט בטוח שהיה לי ועבר לי (שהתאמנתי לפני שנה-שנתיים).
חשבתי לנסות להפסיק שוב ולראות אולי זה יעלם שוב, מפחד שלא ירד הסימנים וסתם ירדתי תמסת שריר.
זה לא עובר הסימנים האלה, אתה יכול לשים איפור אם ממש מפריע לך, אבל בכל מקרה אנחנו גברים לא בחורות אל תסתכלו כל היום במראה ותתבאסו מזה, זה לא משנה לאף אחד ואף אחד לא רואה אותם במילא.

• פותח/ת השרשור
חשבתי אולי לרדת במשקל ואז העור ימתח שוב אבל הפעם כצורה הפוכה ממקודם, ואז אולי זה יעלים תסימנים..הגיוני?

‏ביום רביעי ב- 15:14
זה חרטא וחבל על הכסף שלך!

מידת האלסטיות של העור היא גנטית וסימני מתיחה שנוצרו לא יעלמו גם אם תרזה. אבל בהחלט הסימנים דוהים עם השנים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית