הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פתיחת סמינר לימוד קלין+דחיקה ועבודה פליאומטרית

אני אשמח לבוא לסמינר CLEAN AND JERK, אבל זה די תלוי במחיר. כל עוד הוא שפוי אני מאמין שאגיע.

• פותח/ת השרשור
אני יותר ממעוניין! ואין לי ספק שאני אבוא אם זה יצא לפועל.
יצא, אני רק מתלבט אם ליצור קבוצה קטנה של 4-5 אנשים ולעשות יותר מסמינר אחד לתקופה הזאת או סמינר אחד של 10-12 איש.
נוטה יותר לאופציה הראשונה

יצא, אני רק מתלבט אם ליצור קבוצה קטנה של 4-5 אנשים ולעשות יותר מסמינר אחד לתקופה הזאת או סמינר אחד של 10-12 איש.
נוטה יותר לאופציה הראשונה
מצויין אני אשמח לבוא לסמינר.
דרך אגב הסמינר יתאים גם לאנשים שממש מתחילים מ-0?
אני אישית די שולט בדדליפט, פרונט סקוואט ופרס אבל הייתי רוצה לדעת אם אוכל להביא מישהו שאין לי ניסיון בתרגילים האלו.

דורון שלא תחשוב שדילגתי על התגובה שלך פשוט כרגע אין לי בדיוק תשובה. 😁

• פותח/ת השרשור
מצויין אני אשמח לבוא לסמינר.
דרך אגב הסמינר יתאים גם לאנשים שממש מתחילים מ-0?
אני אישית די שולט בדדליפט, פרונט סקוואט ופרס אבל הייתי רוצה לדעת אם אוכל להביא מישהו שאין לי ניסיון בתרגילים האלו.

דורון שלא תחשוב שדילגתי על התגובה שלך פשוט כרגע אין לי בדיוק תשובה. 😁
הלימוד יהיה מ0 מוחלט. מי שיזדקק לחידודים וכבר עם טכניקה סבירה כמובן יקבל מענה גם.

מה היישום של עבודה זו להדיוט המקומי?

אשמח לדוגמא של הטמעת הטכניקה/שיטת העבודה באימונים "קונבנציונאליים", הכוונה היא בהיבט הבסיסי ביותר - נניח, סקוואט - תרגיל רגליים(כמובן שעובד על הפוסטיריור צ'יין אבל הבנת אותי).

• פותח/ת השרשור
מה היישום של עבודה זו להדיוט המקומי?

אשמח לדוגמא של הטמעת הטכניקה/שיטת העבודה באימונים "קונבנציונאליים", הכוונה היא בהיבט הבסיסי ביותר - נניח, סקוואט - תרגיל רגליים(כמובן שעובד על הפוסטיריור צ'יין אבל הבנת אותי).
שיפור כוח מתפרץ, עבודת רגליים ופוסטריור צ'יין כמובן, טרפז וכו'. ובכלל בSS יש פאוורקלין במקור.
בקלין אף פעם לא התנסתי, שאלתי אם צריך בסיס כל שהוא בשביל לבוא לסמינר וקיבלתי תשובה, תודה.
שום צורך בבסיס, אפילו פרונט סקווט ואיך להתחמם יש בתכנון ללמד.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את המקום , אם יש גישה נוחה אליו , המחיר יהיה סבבה והתאריך יתאים אני מגיע בדוק.
מרחק הליכה מעזריאלי, חושב לגבי מוצ"ש.
נראה לי שנשאר בסדנאות קטנות של 4-5 אנשים גג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית