נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
היה קל אבל בהחלט לא הנעליים הנכונות לתרגיל הזה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שפה באה לידי ביטוי הנעל, אם הסוליה הייתה שטוחה כמו הנאנו שאני איתן בטוח אז לא.אני לא מומחה אבל זו לא הדרך הבטוחה לזיין לעצמך את הברכיים ?
ניתור, כוח מתפרץ וכו' וכו'.למה התרגיל תורם ?
זו שאלה לא פשוטה, זה מאוד תלוי באיך בנויה התוכנית.על איזה תרגילים הייתה ממליץ לאימון "בונוס" כזה שהמטרה שלו לפתח יותר אקספלוסיביות אבל שלא יעמיס על הגוף כך שיהרוס אימון סקוואטים אינטנסיבי ביום המחרת. או שזה לא מומלץ בכלל
איך אמור להראות אימון כזה(מבחינת סטים\חזרות\משקל-אם בכלל?)?זו שאלה לא פשוטה, זה מאוד תלוי באיך בנויה התוכנית.
בעיקרון מנוחה אקטיבית היא דבר רצוי.
בוקס ג'אמפ, סיטד בוקס ג'אמפס, אפילו קפיצות צפרדע זו אופציה. ניתורים מהברכיים וכו' ושאר קומבינציות.
אגב, גם קפיצות בחבל עשויות בהחלט לתרום לעסק.
שוב, בלי לראות את כלל התוכנית אימון אין לי אופציה להמליץ שומדבר.איך אמור להראות אימון כזה(מבחינת סטים\חזרות\משקל-אם בכלל?)?
חושב שמומלץ לבצע אותו יום-יומיים לפני אימון סקוואט עצים כהכנה אליו?
שוב, בלי לראות את כלל התוכנית אימון אין לי אופציה להמליץ שומדבר.
החל מסקווט-ג'אמפ ל10-12 חזרות דרך ניתורים מהברכיים שלא הייתי מחפש שם יותר מ5 חזרות וסטים זה בכלל תלוי תוכנית.
אני כן יכול לומר לך שלפני PR למשל מנוחה מוחלטת של 4-5 ימים תהיה טעות כי תתחיל לאבד טונוס שריר.
לא לעשות כלום (מנוחה מוחלטת כמו שנכתב) זו אכן טעות לדעתי.
לא להמשיך עם האימונים הרגילים, בהחלט להוריד משקלים - סוג של דילואוד אבל ממש לא מנוחה מוחלטת.לא לעשות כלום (מנוחה מוחלטת כמו שנכתב) זו אכן טעות לדעתי.
אני לא יודע אם הכוונה שלו הייתה שלהמשיך באימונים הרגילים עדיף,
אני דוגל באימונים קטנים כמו שאמרתי כבר.
בשרירים יש פעילות חשמלית שעולה בתקופות קשות של אימונים, אותה פעילות בין היתר אחראית למשל לעוצמת הבאונס שאתה מקבל בתחתית של סקווט. נסה לנוח שבוע ולעשות סקווט, תגלה שמאוד קשה לך לצאת מהתחתית (וסביר להניח שגם תגיע מעט עמוק יותר מבדרך כלל)
נורמלי זה לחלשים 😃אפילו ג'פרסון דדליפט נראה יותר נורמלי מזה
לא להמשיך עם האימונים הרגילים, בהחלט להוריד משקלים - סוג של דילואוד אבל ממש לא מנוחה מוחלטת.
בשרירים יש פעילות חשמלית שעולה בתקופות קשות של אימונים, אותה פעילות בין היתר אחראית למשל לעוצמת הבאונס שאתה מקבל בתחתית של סקווט. נסה לנוח שבוע ולעשות סקווט, תגלה שמאוד קשה לך לצאת מהתחתית (וסביר להניח שגם תגיע מעט עמוק יותר מבדרך כלל)
נורמלי זה לחלשים 😃
אגב, מתייחסים לניתור מהברכיים כמדד די טוב לכוח מתפרץ.
חבל להשמע בור שלא לצורך, אין לזה קשר לקרוספיט.נראה מרשים מאוד, לא אומר שלא,
אני פשוט מעדיף להשאר עם המורכבים כמו שהם בלי להיכנס לקרוספיט/מה שזה לא יהיה.
שוב, בלי לראות את כלל התוכנית אימון אין לי אופציה להמליץ שומדבר.
החל מסקווט-ג'אמפ ל10-12 חזרות דרך ניתורים מהברכיים שלא הייתי מחפש שם יותר מ5 חזרות וסטים זה בכלל תלוי תוכנית.
אני כן יכול לומר לך שלפני PR למשל מנוחה מוחלטת של 4-5 ימים תהיה טעות כי תתחיל לאבד טונוס שריר.
איפה קראת או שמעת על זה?אז למה נחים שבועיים לפני תחרות פאוורליפטינג?
איפה קראת או שמעת על זה?