אהלן חבר'ה..
אני מתאמן כבר שנה, בן 22, משקל 74.9, 1.72.
כשהתחלתי להתאמן כעבור חודשיים עברתי לSS, שם עליתי מ66.5 ל-72 קילו, אחרי 4-5 חודשים שלא הצלחתי להחזיק עם התוכנית
כי אני בצבא והאוכל/שינה לא מספיקים הציעו לי לעבור לתוכנית אחרת..
כרגע אני עושה תוכנית AB 3-4 פעמים בשבוע:
A:
רגליים:
סקוואטים 6X4
מכרעים עם משקולות 3X8
חזה:
ללא שיפוע חופשי 3X6
שיפוע חיובי חופשי 8X3
יד אחורית:
מקבילים 8X3
כפית מרפקים בפולי 8X3
B:
גב:
משיכה בפולי עליון 10X3
תרגיל שאני שוכב על הבטן בכיסא ומרים את המשקולות עם השכמות לצדדים 8X3
חתירה 6X3 /דדליפט 5X2
כפתיים:
פרס 6X3
הרחקת כפתיים 8X3
יד קדמית:
צ'ין אפס 8X3
פטישים 10X3
אז ככה אני אגיד לכם ת'אמת, אני לא מרוצה מההתקדמות שלי..
נכון לעכשיו המשקלים שלי הם סקוואט 80KG, דדליפט 100KG, חזה 60KG, פרס 46KG.. אני לא מצליח להתקדם כבר חצי שנה במשקל של החזה, לא מצליח להתקדם ולהתחיל לשים משקל במקבילים ומתח, והגב שלי נראה כמו גב של ילדה בת 12, הוא פשוט לא מתפתח..
אני כבר באמת לא יודע מה לעשות, אני דוחף כמה אוכל שאני יכול, קניתי אפילו גיינר שיעזור במאזן הקלורי, ישן כמה שאפשר, אבל עדיין תקוע במשקל 73-75..
ומה שהכי מעצבן אותי שאני לא מתקדם במשקלים באימונים! אני לא מפחד להוסיף משקל על המוט, אני מוסיף כשאני מרגיש שאני יכול אבל פשוט לא מצליח! אולי הוספתי קצת בסקוואט ודדליפט 10-15 קילו מאז, אבל מה זה סקוואט 80 קילו ודדליפט 100?! זה כלום!
זה בהתחלה:
זה בסוף הSS:
זה כרגע:
כמו שאתם רואים אן הבדל משמועתי בין סוף התקופה של ה-SS לעכשיו, ועברה כבר חצי שנה! ורק עלייה 3-2.5 קילו במשקל..
אני באמת אובד עצות, אני כבר בהרגשה שבא לי לזרוק הכל ולהפסיק, תעזרו לי בבקשה..
אני מתאמן כבר שנה, בן 22, משקל 74.9, 1.72.
כשהתחלתי להתאמן כעבור חודשיים עברתי לSS, שם עליתי מ66.5 ל-72 קילו, אחרי 4-5 חודשים שלא הצלחתי להחזיק עם התוכנית
כי אני בצבא והאוכל/שינה לא מספיקים הציעו לי לעבור לתוכנית אחרת..
כרגע אני עושה תוכנית AB 3-4 פעמים בשבוע:
A:
רגליים:
סקוואטים 6X4
מכרעים עם משקולות 3X8
חזה:
ללא שיפוע חופשי 3X6
שיפוע חיובי חופשי 8X3
יד אחורית:
מקבילים 8X3
כפית מרפקים בפולי 8X3
B:
גב:
משיכה בפולי עליון 10X3
תרגיל שאני שוכב על הבטן בכיסא ומרים את המשקולות עם השכמות לצדדים 8X3
חתירה 6X3 /דדליפט 5X2
כפתיים:
פרס 6X3
הרחקת כפתיים 8X3
יד קדמית:
צ'ין אפס 8X3
פטישים 10X3
אז ככה אני אגיד לכם ת'אמת, אני לא מרוצה מההתקדמות שלי..
נכון לעכשיו המשקלים שלי הם סקוואט 80KG, דדליפט 100KG, חזה 60KG, פרס 46KG.. אני לא מצליח להתקדם כבר חצי שנה במשקל של החזה, לא מצליח להתקדם ולהתחיל לשים משקל במקבילים ומתח, והגב שלי נראה כמו גב של ילדה בת 12, הוא פשוט לא מתפתח..
אני כבר באמת לא יודע מה לעשות, אני דוחף כמה אוכל שאני יכול, קניתי אפילו גיינר שיעזור במאזן הקלורי, ישן כמה שאפשר, אבל עדיין תקוע במשקל 73-75..
ומה שהכי מעצבן אותי שאני לא מתקדם במשקלים באימונים! אני לא מפחד להוסיף משקל על המוט, אני מוסיף כשאני מרגיש שאני יכול אבל פשוט לא מצליח! אולי הוספתי קצת בסקוואט ודדליפט 10-15 קילו מאז, אבל מה זה סקוואט 80 קילו ודדליפט 100?! זה כלום!
זה בהתחלה:
זה בסוף הSS:
זה כרגע:
כמו שאתם רואים אן הבדל משמועתי בין סוף התקופה של ה-SS לעכשיו, ועברה כבר חצי שנה! ורק עלייה 3-2.5 קילו במשקל..
אני באמת אובד עצות, אני כבר בהרגשה שבא לי לזרוק הכל ולהפסיק, תעזרו לי בבקשה..