הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Chinups ליד קדמית

TheReffecT

משתמש מתחיל
172
80
נק' מוניטין:
192
172
80
קריה
שלום, רציתי לדעת אם מומלץ שאני אכניס Chinups לתכנית שלי ביד קדמית A (אימון גב, כתפיים ויד קדמית אצלי).
שמעתי מאנשים ש-Chinups מביאים לאחלה של תוצאות ליד קדמית, ואני גם מעדיף תרגילים מורכבים על פני תרגילים מבודדים לא מעניינים.
אני מודע בהחלט לכך שהתרגיל הזה עובד חזק על הגב, אם לא בעיקר על הגב, וזו בדיוק הסיבה שפתחתי את האשכול הזה.
יש לציין שאני עושה באותו אימון גב גם מתח רגיל Pullup.
תודה רבה מראש.

נערך לאחרונה:
אם תעשה Chinups באחיזה הפוכה (כף היד פונה אלייך), אתה תעבוד אף יותר על היד הקדמית.

אני ממליץ על התרגיל בחום, אך כך בחשבון שהוא לא תחליף לתרגיל ישיר ליד הקדמית.

לדעתי, מאחר ואתה עובד AB בתרגילים מורכבים, מספיק לך להכניס תרגיל אחד ליד הקדמית.

אני ממליץ על כפיפת מרפקים עם מוט ישר (ארוך)

אם תעשה Chinups באחיזה הפוכה (כף היד פונה אלייך), אתה תעבוד אף יותר על היד הקדמית.

אני ממליץ על התרגיל בחום, אך כך בחשבון שהוא לא תחליף לתרגיל ישיר ליד הקדמית.

לדעתי, מאחר ואתה עובד AB בתרגילים מורכבים, מספיק לך להכניס תרגיל אחד ליד הקדמית.

אני ממליץ על כפיפת מרפקים עם מוט ישר (ארוך)
Chinups באחיזה הפוכה = pullups
המשוואה עובדת גם בכיוון ההפוך.

אני כבר מתחרפן מכל ה-CHINUPS וה-PULLUPS, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין chin/pullups?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובות!.
עכשיו השאלה היא, האם להחליף להוציא את המתח הרגיל ולשים במקום Chinup.
או שאני פשוט אכניס את ה-Chinup ליד קדמית (עם עוד תרגיל מבודד ליד קדמית) בנוסף למתח רגיל Pullup, באותו אימון.

תודה רבה על התשובות!.
או שאני פשוט אכניס את ה-Chinup ליד קדמית (עם עוד תרגיל מבודד ליד קדמית) בנוסף למתח רגיל Pullup, באותו אימון.

תקרא את התגובה שמעליך

תודה רבה על התשובות!.

CHIN UPS תרגיל מצויין שעובד על כמה קבוצות שרירים.
עם תוספת משקל הוא יכול להביא לתוצאות מעולות.
אני אישית עושה אותו כתרגיל אחרון לגב, לפני העבודה ה"רשמית" על היד הקדמית.

בהתחשב בזה שאתה עושה גב וידיים באותו אימון הייתי משאיר את המתח הרגיל כתרגיל גב ולידיים עושה כפיפות רגילות עם מוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית