הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה ופחמימות בתפריט

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
ככה התחלתי את החיטוב לפני כמעט חודשיים 105 ק"ג כרגע אני 92-4 (1.80)
מההתחלה ועד עכשיו אני עם אותו תפריט(כ-200 גרם פחמימה)
קצת נתקעתי..אם אני מתחיל אירובי (יותר קלוריות ביום)..להשאיר את התפריט כמו שהוא או לשנות?(כרגע אני על גירעון של 600+-)
שבוע שעבר עשיתי העמסה עוד כמה זמן שוב(התפריט לא דל פחמימות)?ואיך בדיוק עושים את העמסה? (היו לי כמה טעויות אז אני רוצה לדעת בדיוק)

• פותח/ת השרשור
קראתי אבל שעשיתי העמסה יצאה לא טוב לפי האנשים פה(באשכול קודם-אכלתי ביומיים 6000-6500 קלוריות)..וכל כמה זמן אני אמור לעשות העמסה אם התפריט לא דל פחמימות אין לזה תשובה?

קראתי אבל שעשיתי העמסה יצאה לא טוב לפי האנשים פה(באשכול קודם-אכלתי ביומיים 6000-6500 קלוריות)..וכל כמה זמן אני אמור לעשות העמסה אם התפריט לא דל פחמימות אין לזה תשובה?

בתפריט כמו שלך עם כמות פחמימות יחסית גדולה העמסה אחת מספיקה (אחת ל10-14 יום), העמסות של יומיים בשבוע בתבצעות בתוכניות תזונות מורכבות כמו AD, TCD CC וכדוגמא כשכמעט ואין צריכה של פחמימות בתפריט.

תתיהיה במאזן חיובי כמו שרשום, שבד"כ רוב הקלוריות יבואו מפחמימות,
ציטוט מהמאמר "עמסה איכותית הינה העמסה עם מינימום שומן באותו היום, חלבון יכול להיות בין 1.5 ל-2 גרם פר קילו אפשר להשאר על המספר הנמוך יותר בשביל להכניס כמה שיותר פחממות, וכמובן פחממות כל השאר."

וזהוא לא צריך להתעסק בשטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית