הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לסובב אגן בדדליפט

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
יש לי בעיה בגמישות (נראה לי), אני מצליח להגיע עם הגב למנח נייטרלי אבל לא לסובב את האגן כך שהוא מצביע כלפי מעלה. עבדתי הרבה זמן על הגמישות שלי (פעם לא יכולתי להיכנס בכלל עם גב ישר) אבל אני תקוע הרבה זמן במקום הזה. אני אשמח לקבל עבודה ספציפית שתעזור לי בזמן קצר לשפר את הגמישות שלי ולהצליח לסובב אגן.

אנשים לא ינטו להסכים איתי, אבל כל אחד בנוי אחרת. לא כולנו לפעמים יכולים לעשות את אותו הסקוואט ויש להתאים את המבנה שלנו לטכניקה עצמה. תנסה סומו דדליפט ותראה אם יש שיפור בגב. לפעמים אנחנו מנסים למחוק משהוא שכבר חרוט באבן.

• פותח/ת השרשור
אנשים לא ינטו להסכים איתי, אבל כל אחד בנוי אחרת. לא כולנו לפעמים יכולים לעשות את אותו הסקוואט ויש להתאים את המבנה שלנו לטכניקה עצמה. תנסה סומו דדליפט ותראה אם יש שיפור בגב. לפעמים אנחנו מנסים למחוק משהוא שכבר חרוט באבן.
בפוזיציה של סומו אני מצליח לסובב אגן יפה דווקא, אבל נאמר לי שאין לי טעם להתעסק בזה עם הדדליפט שלי (130)

יש לי בעיה בגמישות (נראה לי), אני מצליח להגיע עם הגב למנח נייטרלי אבל לא לסובב את האגן כך שהוא מצביע כלפי מעלה. עבדתי הרבה זמן על הגמישות שלי (פעם לא יכולתי להיכנס בכלל עם גב ישר) אבל אני תקוע הרבה זמן במקום הזה. אני אשמח לקבל עבודה ספציפית שתעזור לי בזמן קצר לשפר את הגמישות שלי ולהצליח לסובב אגן.
נסה ללמוד את התנועה דרך דדליפט רומני, להרבה מתאמנים זה עוזר

בפוזיציה של סומו אני מצליח לסובב אגן יפה דווקא, אבל נאמר לי שאין לי טעם להתעסק בזה עם הדדליפט שלי (130)
בסופו של דבר אתה תוקע את ההתקדמות של עצמך. יהיה עדיף להתקדם עם הסומו ולנסות לתרגל שוב את הקונבנציונאלי עד שתצליח.

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר אתה תוקע את ההתקדמות של עצמך. יהיה עדיף להתקדם עם הסומו ולנסות לתרגל שוב את הקונבנציונאלי עד שתצליח.
אבל זה מה שיפתור את הבעיה? אם אני אעשה סומו כמה זמן, אני אחזור לקלאסי ואצליח להחזיק גב ולסובב אגן? (הרי אני מניח שאני לא מחזיק גב בגלל שהאגן לא מסובב, כמו ש @moo כתב במדריך לדדליפט שלו)

אבל זה מה שיפתור את הבעיה? אם אני אעשה סומו כמה זמן, אני אחזור לקלאסי ואצליח להחזיק גב ולסובב אגן? (הרי אני מניח שאני לא מחזיק גב בגלל שהאגן לא מסובב, כמו ש @moo כתב במדריך לדדליפט שלו)
לא ממש לא, התכוונתי שתתאים את התרגילים והמנחים למבנה גוף שלך, ואם צריך, תשתמש בסומו דדליפט כהתרגיל העיקרי שאתה מתקדם בו בזמן שאתה מנסה לתרגל תנועה נכונה עם הקונבנציונאלי. אם הסומו שלך טוב לא צריך לתקוע את ההתקדמות, אבל גם לא צריך לוותר על הקונבנציונאלי לכאלה שמבצעים סומו.

• פותח/ת השרשור
לא ממש לא, התכוונתי שתתאים את התרגילים והמנחים למבנה גוף שלך, ואם צריך, תשתמש בסומו דדליפט כהתרגיל העיקרי שאתה מתקדם בו בזמן שאתה מנסה לתרגל תנועה נכונה עם הקונבנציונאלי. אם הסומו שלך טוב לא צריך לתקוע את ההתקדמות, אבל גם לא צריך לוותר על הקונבנציונאלי לכאלה שמבצעים סומו.
סבבה, איך היית לדוגמה משלב מבנה כזה עם SS?

סבבה, איך היית לדוגמה משלב מבנה כזה עם SS?
ד״א אתה יכול לנסות ולהמשיך להתנסות עם הקונבנציונאלי ולראות מה יותר נוח. אחיזה משולבת מאפשרת להרבה אנשים עם הגב. תנסה למשוך ממש צר ויחיסית רחב(קונבנציונאלי).

לגבי השילוב, זה לא אמור להפריע להתקדמות שלך כי כל מה שאתה מתרגל זה תנועתיות וגמישות, אפשר אחרי כל אימון או בימי מנוחה פשוט לחקור את האינטרנט אחר תנועות וגמישות לדדליפט ולהבחין בהתקדמות.

• פותח/ת השרשור
[quote="^pala, post: 649985, member: 2440" אחיזה משולבת מאפשרת להרבה אנשים עם הגב. תנסה למשוך ממש צר ויחיסית רחב(קונבנציונאלי).

[/quote]

לא הבנתי את המשפט הזה. אחיזה משולבת מאפשרת להרבה אנשים מה עם הגב? ולמשוך ממש צר ויחסית רחב עם הרגליים?

[quote="^pala, post: 649985, member: 2440". אחיזה משולבת מאפשרת להרבה אנשים עם הגב. תנסה למשוך ממש צר ויחיסית רחב(קונבנציונאלי).

לא הבנתי את המשפט הזה. אחיזה משולבת מאפשרת להרבה אנשים מה עם הגב? ולמשוך ממש צר ויחסית רחב עם הרגליים?[/quote]
לפעמים אחיזה משולבת תורמת להקשתה של הגב ( להיות יותר גמיש )
והתכוונתי שתתנסה לשנות את הרוחב של הרגליים שלך ולראות מה יותר נוח לך בתנועה הקונבנציונאלית, לפני שאתה עובר לסומו. אני למשל מושך כמו וונדלר, שזה יותר צר מרוחב כתפיים כי ככה הכי נוח לי. יש כאלה שמושכים יחסית רחב( קצת מעבר לרוחב כתפיים) הכל לפי נוחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית