ייעוץ השלמת קלוריות משתייה קלה

• פותח/ת השרשור yosef
  • פורסם בתאריך

yosef

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
בזמן האחרון אני בתפריט מאסה, וקשה לי לאכול הרבה. השאלה אם יש בעיה קריטית בהשלמת הקלוריות ע"י שתיה ממותקת, כ-500 עד 700 קלוריות ביום. הרי הסוכר שבאותה השתייה הוא סוכר לכל דבר, וזה יותר קל לי לצרוך. יש עם זה בעיה?

• פותח/ת השרשור
תנסה חלב או שוקו ככה לפחות תכניס גם חלבון.
עדיף ישר אחרי אימון.

הבעיה שזה יותר כבד... ספרייט למשל זה הרבה יותר קל לשתות. אבל תודה בכל זאת על ההמלצה, אני אנסה ליישם את זה כשאוכל! (עם שורוק* 😃)

את האמת ספרייט יותר קשה לשתות בכמויות כנגד שוקו לדוגמא עקב ריבוי הגזים שיש בספרייט הבטן יש מתנפחת.
מה גם יש מחקר על שוקו שקיבל אפקט אנאבולי מיוחד במינו לאחר האימון בניגוד לדברים אחרים 😃

פה מדובר על מחקר שמראה יתרונות לסבולת:

Improved endurance capacity following chocolate milk consumption compared with 2 commercially available sport drinks.
Thomas K, Morris P, Stevenson E.
Appl Physiol Nutr Metab. 2009 Feb;34(1):78-82.
PMID: 19234590

This study examined the effects of 3 recovery drinks on endurance performance following glycogen-depleting exercise. Nine trained male cyclists performed 3 experimental trials, in a randomized counter-balanced order, consisting of a glycogen-depleting trial, a 4-h recovery period, and a cycle to exhaustion at 70% power at maximal oxygen uptake. At 0 and 2 h into the recovery period, participants consumed chocolate milk (CM), a carbohydrate replacement drink (CR), or a fluid replacement drink (FR). Participants cycled 51% and 43% longer after ingesting CM (32 +/- 11 min) than after ingesting CR (21 +/- 8 min) or FR (23 +/- 8 min). CM is an effective recovery aid after prolonged endurance exercise for subsequent exercise at low-moderate intensities.

ופה יש אחלה מאמר שמשווה שוקו ל Surge Recovery (שוקו נמצא בעליונות משמעותית מעל לפורמולה)

http://www.bodyrecomposition.com/mu...son-of-chocolate-milk-and-surge-recovery.html

וזה מסביר מה זה Surge Recovery

http://www.tmuscle.com/free_online_...odybuilding_supplements/metabolic_drive_surge

רק מוכיח שכל הפורמולות בולשיט

• פותח/ת השרשור
את האמת ספרייט יותר קשה לשתות בכמויות כנגד שוקו לדוגמא עקב ריבוי הגזים שיש בספרייט הבטן יש מתנפחת.
מה גם יש מחקר על שוקו שקיבל אפקט אנאבולי מיוחד במינו לאחר האימון בניגוד לדברים אחרים 😃

פה מדובר על מחקר שמראה יתרונות לסבולת:

ופה יש אחלה מאמר שמשווה שוקו ל Surge Recovery (שוקו נמצא בעליונות משמעותית מעל לפורמולה)

http://www.bodyrecomposition.com/mu...son-of-chocolate-milk-and-surge-recovery.html

וזה מסביר מה זה Surge Recovery

http://www.tmuscle.com/free_online_...odybuilding_supplements/metabolic_drive_surge

רק מוכיח שכל הפורמולות בולשיט

מעניין ביותר. נראה לי שאני בכל מקרה אנסה שוקו. תודה!

בזמן האחרון אני בתפריט מאסה, וקשה לי לאכול הרבה. השאלה אם יש בעיה קריטית בהשלמת הקלוריות ע"י שתיה ממותקת, כ-500 עד 700 קלוריות ביום. הרי הסוכר שבאותה השתייה הוא סוכר לכל דבר, וזה יותר קל לי לצרוך. יש עם זה בעיה?

עזוב שוקו...
קח במבה גדולה עם ספרייט. אני מאמין שתוכל להכניס איזה במבה ככה כשאתה רואה איזה סרט ועם משקה קל מתוק זה הולך פ33ות לג2ות. כמובן שאפשר לשלב במבה ושוקו.

עזוב שוקו...
קח במבה גדולה עם ספרייט. אני מאמין שתוכל להכניס איזה במבה ככה כשאתה רואה איזה סרט ועם משקה קל מתוק זה הולך פ33ות לג2ות. כמובן שאפשר לשלב במבה ושוקו.

גם אחלה ערך תזונתי:s59:

עזוב שוקו...

מה יש לך מבמבות שכל הזמן אתה ממליץ עליה??😉

אני עובד סמוי של אוסם.

האמת שזה גיינר מאוד זול ויחסית הוא בריא לחטיפים אחרים.
מצד שני אפשר סתם לנשנש בוטנים.

במבה...החטיף הכי מגעיל שאלוהים יצר. אם כבר בייגלה חטיף אחלה, פחמימות מורכבות עם קצת שומן רווי..חוץ מנתרן הייתי משלב אותו בתפריט..

יש בזה חלבון
מלא פחמימות
מלא שומן
מלא ויטמנים
תוסיף על זה ים של מלח

אתה מסודר בחיים תאמין לי.
רק שכחת את השומן טראנס שמקלקל הכל.
והסתכלת פעם על הפרופיל ויטמנים בבמבה? כשאני קורא את זה בא לי לבכות.

הוא כתב, "מלא שומן" 😃
אם בא לך מאכל טעים צפוף בקלוריות אז חמאת בוטנים זה הפתרון, וגם חלבה:wub: (רק שגם בה יש שומן טראנס אאל"ט).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית