הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימה

natan-h

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום לכולם
אני מתאמן בבית עם משקולות כ5-6 חודשים

גובה:176 סמ
משקל:77קג

אני בחיטוב חודש ועשרה ימים צריך קצת עזרה בתפריט.
התפריט קצת מוזר אבל זה מה שיש כרגע

ארוחה א. קוטג 5%

ארוחה ב. קוטג 5% + מלפפון

ארוחה ג. טונה שמן + מלפפון \עגבניה

ארוחה רביעית ד בדרך כלל היא באה אחורי אימון משקולות+ אירובי 40ד
300 מל חלב + טונה + 2-3 ירקות + 2 כפיות טחינה גולמית

ארוחה חמישית
טונה + 2-3 ירקות + 2-3 כפיות טחינה

לגבי ההעמסה אני עושה שישי שבת אני לא סופר את הפחמימות פשוט אוכל הרבה לחם+שועית אדומה + בשר משתדל לא להכניס שומנים בהעמסה

בקרוב אני ישנה מ2 מתוך 3 טונה לחזה עוף פשוט כשהייתי במסה טחנתי מלא חזה עוף אז אני בהפסקה ממנו

תאמת הייתי צריך להמשיך במסה עוד חצי שנה לפחות אבל הבטן קצת גדלה וזה מזה מפריע לי לכן עברתי לחיטוב
סוף מסה שקלתי 80 תוך שבועיים ראיתי שירדו 2 קילו נוזלים אבל הבטן \כרס קטנטונת עדיין פה שוב להזכיר אני בחיטוב חודש ועשרה ימים אני רואה שהתחטבתי קצת בידיים כתפיים חזה אבל הבטן לא יורדת
אשמח להמלצות ממכם תודה.

למה התחלת ישר מדל פחמימה?
זה נראה תפריט דל מאוד והאמת גם משעמם מאוד..
כמה אחוז שומן אתה?
מה הערכים של התפריט מבחינת קלוריות, פחמימה, חלבון, שומן?
מה הRMR שלך?

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם אפשר אם אפשר לקרוא לזה שהתחלתי ישר מדל פחמימה.
שבוע ראשון אכלתי 2 פרוסות לחם קמח מלא + 2 פרוסות לחם קל
שבוע שני ירדתי ל2 פרוסות לחם קמח מלא ושבוע שלישי התחלתי בלי לחם בכלל
תכלס עברתי לדל פחמימה כי אני רוצה לרדת מהר הבטן פשוט מעצבנת.

אחוזי שומן אני מעריך 18-20%

אה ושכחתי אני עוד אוכל אבוקדו שלם

rmr 2100
הערכים
שומן 80~
קלוריות 1600-1700~
פחמימה סביבות 50 אני יחשב מדוייק מאוחר יותר
אני עושה אירובי הליכה 4 פעמים בשבוע של 35-40 דקות

האימוני משקולות
יום א. bench 3X5
דמבלים 3X6

מיליטרי פרס 3X5

דדליפט 3X6

יום ב
תרגיל ליד קדמית עם מוט ארוך 3X5
אותו דבר רק עם שני משקולות נפרדות 3X6

חתירה 3X8
וככה אני מתאמן כל השבוע יום זה יום זה
הארות יתקבלו בברכה

נערך לאחרונה:
כמה הארות:
1)אין שום סיבה להגיע לדל פחמימה כל כך מהר, כל עוד שאתה יורד במשקל לא משנה מה אתה עושה תמשיך ככה. רק כשנתקעים (לא יורדים חצי קילו בשבוע) מורידים קלוריות. מהפחמימה. במצב הזה אתה עושה overkill בעיקר באחוז שומן שלך, אין צורך לסבול ככה..
2) כמה חלבון?
3)אתה עושה אימון כוח כל יום? בימים עוקבים? אם כן אז התוכנית שלך לא טובה. אתה אמור לעשות לפחות יום מנוחה בין אימון לאימון. כנס לפורטל וקח משם תוכנית של fbw.
4) תעקוב אחרי מס' דק' האירובי. כשתתקע תוסיף אירובי.
5) בדל פחמימה לא הייתי אוכל חצי אבוקדו כל יום. זה גיוון שומני נחמד אבל לא יותר מפעמיים בשבוע

• פותח/ת השרשור
ההרגשה הכללית דיי סבבה לא סובל בכלל רק לפעמים מצבי רוח שונים ומשונים
חלבון 140~
ftw הייתי מתאמן כשהייתי במסה אז חשבתי לעצמי לגוון באימון , אז לחזור לftw ?

לגבי האבוקדו אני אוכל בשביל השומנים
אז אתה מציע לא להיות על דל פחמימה רק משום הסבל ?
כי בכללי אני לא סובל
יש ימים שיש התקפי רעב אבל זה בקטנה נעלם אחורי איזה טונה עם סלט ירקות וטחינה
לגבי הגיוון אין לי בעיה לאכול את התפריט הזה עד שימאס לי חח
מה שחשוב לי זה להוריד את הבטן
מה שמוזר הוא שירדתי איזה 3-4 קילו מאז החיטוב אבל הבטן התחתונה עדיין קיימת
כמה עוד צריך לרדת בשביל להעלים אותה

ההרגשה הכללית דיי סבבה לא סובל בכלל רק לפעמים מצבי רוח שונים ומשונים
אתה בהתחלה..

לדעתי זה מעט מדי

אתה מתכוון FBW? כן תמשיך, אין סיבה לשנות תוכנית אימון - ואם אתה עושה פיצולים אז 2 אימונים זה ממש לא מספיק

אז אתה מציע לא להיות על דל פחמימה רק משום הסבל ?
וגם כי זה overkill באחוז שומן שלך + מצב שלך בחיטוב (התחלה)

כי בכללי אני לא סובל
שוב..אתה רק בהתחלה

מה שמוזר הוא שירדתי איזה 3-4 קילו מאז החיטוב אבל הבטן התחתונה עדיין קיימת
כמה עוד צריך לרדת בשביל להעלים אותה ?
סביר להניח שזה בעיקר נוזלים עם קצת שומן. כמה עוד צריך לרדת קשה להגיד.

• פותח/ת השרשור
לגבי האימונים אני מתאמן כל השבוע פיצולים לא רק פעמיים יום חזה וכתפיים ודדליפט יום ידיים וגב ככה כל השבוע. ותודה יוגב על התשובות המהירות

לגבי האימונים אני מתאמן כל השבוע פיצולים לא רק פעמיים יום חזה וכתפיים ודדליפט יום ידיים וגב ככה כל השבוע.

תוכניות פיצולים אני פחות מכיר, אבל אני יודע שאתה לא אמור לעשות כל כך הרבה דדליפט בשבוע, ובטח שלא 7 אימוני משקולות. ובנוסף עוד 4 הליכות..זה נשמע כמו מתכונת לפציעה

ותודה יוגב על התשובות המהירות
בכייף 😃

• פותח/ת השרשור
לא מבין את זה בסוף מסה שקלתי 80 היום נשקלתי 75.5 חודש+ בחיטוב ,אני רואה ירידה בנפח של הגוף אבל הבטן מסרבת ללרדת היא נראית אותו דבר
האם אני עושה משהו לא נכון ?

לדיאטה גרוע ממש.
גם טונה בשמן ,גם חלב וקוטג לא כדי לגעת במוצרי חלב בדיאטה.. בכלל הספיגה שלהם בגוף לא מקסימלית .
יותר מדי טחינה אתה אוכל ומגיע למלא שומן שלא צריך .. אם כבר מחפש מקור שומן - שמן זית.
מקורות גרועים לאוכל.. איפה חזה עוף,ביצים,דגים.. טונה במים
סתם שורף את עצמך על דל פחמימה למרות שבתאכלס התפריט שלך לא ׳דל פחמימה׳ עם כל החלב עגבניות ושיש סוכר ובדיאטה פחות עדיף אם בכלל.. כל השמן קנולה של הטונה על הפנים.
תפריט גרוע.. אני הייתי מתחיל במקומך בשלב התחלה 250 אורז לפני בישול ואת המקור חלבון שלך ולאט לאט יורד בפחמימה ומעלה אירובי בהדרגה

• פותח/ת השרשור
אז את הטונה בשמן אני יחליף למים, ואת השתיים קוטג לביצים ,אין לי מושג כמה ביצים לאכול שהם שווי ערך ל2 קוטג 5%
כמה אורז זה יוצא לאחר בישול ? (לאמא יש קייטרינג אז אני פשוט יקח כמות אורז מוכנה)

סהר אז לפי דעתך הבטן לא יורדת בגלל מקורות האוכל\ הרבה שומן ? אפילו אם הכל נכנס בערכים ?
אה וקשה לי לוותר על קצת חלב ל2-3 כוסות נס

אם הכל נכנס בערכים?
80 גרם פחמימה של לדוג׳ פיתה או טעמי
זה לא 80 גרם פחמימה של אורז .
אתה יכול לקבל ערכים תזונתיים סופים ומספרים של חלבון שומן ופחמימה והכל טוב ויפה אבל השאלה ממה הם מורכבים.
אתה שואל שאלה שאין לי מענה כי אין לי מושג איך אתה מבצע דברים,אבל אם לא הולך זה כי אתה כנראה עושה דברים שגויים.
אורז תמדוד לפני בישול במשקל ואחר כך תבשל בלי משחקים.
קשה לך לוותר.. מה לעשות דיאטה דבר לא קל.
אתה יכול להגיד שאתה עושה דיאטה ואתה יכול לקטר וסתם להגיד שאתה עושה דיאטה . בחירה שלך

• פותח/ת השרשור
טוב עברו איזה עשרה ימים שמעתי לעצתך סהר התחלתי לאכול אורז איזה 250 גרם אחורי בישול
את הקוטגX2 העפתי במקום זה הוספתי 3 ביצים בבוקר ו עוד איזה 4 לבן בערב ואת הטונה החלפתי למים במקום שמן ואין יותר נס על חלב או רגיל.
הוספתי חזה עוף+בשר צלי כתף
כל שישי שבת אני עושה העמסה אני לא סופר מה אני מכניס פשוט מעמיס הרבה אורז\פסטה + בשר \חזה עוף
מה שמוזר הוא שבשישי שבת אני פשוט טוחן מלא אוכל כי אין לי שליטה על עצמי ואני עדיין יורד במשקל
כרגע 75 קילו אבל הבטן לא יורד משקל יורד אבל הבטן לא
יש מצב שהשישי שבת הוא הגורם ?

יש מצב שאתה פשוט עושה יותר מידיי "בערך" ויותר מידי "בכאילו" ובגלל זה אתה לא יורד.
מסה אפשר לעשות בערך, חיטוב לא עובד בצורה הזאת.
תשב לקרוא, והרבה. תבין את העקרונות הכלליים. תבנה תפריט מדוייק לפיו תעבוד במהלך כל ימי השבוע.
מעבר לזה, מן הסתם שגם לזה שאתה טוחן בהעמסה כנראה יותר מידיי יש השפעתה אין דבר כזה אין לי שליטה. תלמד לשלוט בעצמך.

• פותח/ת השרשור
רגע אבל אני יורד במשקל אבל לא בבטן בחודש ושלוש שבועות ירדתי 5 קג אין לי תלונה על אי ירידה במשקל

וכן בשישי שבת אני עושה בערך למה אני אוכל מלא חמין ואין לי דרך לדעת כמה קלוריות יוצא בסוף חמין זה תפוח אדמה שועית + בשר בקר

א' - אתה יכול להעריך.
ב' - לא יודע כמה בשר בקר הייתי אוכל בהעמסה.
ג' - כל עוד אתה יורד - אתה יודע. אין נוסחת קסם שגורמת לבטן ספציפית לרדת. כשהירידה תעצר - אז יהיה הזמן להתחיל לקרוא, להדק חגורות ולדייק בהכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית