הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור gillll
  • פורסם בתאריך

gillll

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום אני רוצה לעבור ממסה לחיטוב וניסיתי להכין תפריט חיטוב פעם ראשונה תגידו לי איך הוא ותנו דעות ותיקונים
הנתונים שלי הם:
בן 16
גובה 1.80 מטר
משקל 69-70
אחוז שומן 17-18 בערך
מתאמן 4 פעמים בשבוע
bmr-1807
ארוחת בוקר:
כוס חלב 1%+ 2 כוסות פייבר
ארוחת ביניים:
לחמניה מחיטה מלאה+ כף חומוס+ חצי קופסת טונה במים
ארוחת צהריים:
170 גרם חזה עוף+ כוס וחצי אורז
אחרי אימון:מנה אחת של חלבון
ארוחת ערב:
ביצה קשה+3 כפות קוטג׳
ארוחת לילה: מנה אחת של חלבון

ערכים סופיים:
קלוריות 1930
חלבונים 166 גרם
פחמימות 232 גרם
שומנים 38 גרם

ניראה תפריט טוב..אבל איפה ירקות אחי פירות...אל תשכח בלי אבות המזון אין מה שיקשור את החלבונים והפחמימות.....שיהיה לך בהצלחה(:

אחוז שומן 17-18 בערך
איך אתה יודע?
גובה 1.80 מטר
משקל 69-70
נשמע משקל נמוך מדי לגובה שלך בשביל להתחיל חיטוב.

קלוריות 1930
זה בסדר הקלוריות. גרעון נראה טוב
פחמימות 232 גרם
שומנים 38 גרם
מעט מדי שומנים, תוריד פחמימות ותוסיף לשומנים, לפחות 70 גרם שומן. שזה אומר שאתה צריך להוסיף 32 גרם שומן (*9 קלוריות לגרם = 288 קלוריות, אז תוריד 72 גרם פחמימה. סה"כ שיהיה לך 160 גרם פחמימה) אם תוריד חצי כוס אורז ואולי תשנה את הלחמניה ללחם קל זה יעשה את זה. ובמקום זה תוסיף מנות שומן, איכותי כמובן, שמן קוקוס, חמאה, שקדים, חמאת בוטנים, טחינה, אבוקדו.

ומשהו שלדעתי יעזור לך זה לא לאכול פעמיים אבקת חלבון, עדיף לאכול אוכל אמיתי כי השייק הרבה פחות משביע, וכמובן כמו שאמרו למעלה, תקפיד על 5-6 ירקות עדיפות מצבעים שונים.

בהצלחה!

הייתי מתסף שמן דגים אם אתה לא מתכוון להוסיף שומן. חסר לך כאן שומן איכותי.
בנוסף, אין לך כמעט ויטמינים. תוסיף ירקות ופרי לפני אימון.

אז ככה 1. לא אוכלים מעל 30 גרם חלבון בארוחה. 2. אוכלים בין 5 ל 7 ארוחות ביום(תלוי בגובה משקל וכו׳) 3. מוצרי חלב עד 3 אחוז (חלב אחוז 1) בקיצור התפריט על הפנים.

אז ככה 1. לא אוכלים מעל 30 גרם חלבון בארוחה. 2. אוכלים בין 5 ל 7 ארוחות ביום(תלוי בגובה משקל וכו׳) 3. מוצרי חלב עד 3 אחוז (חלב אחוז 1) בקיצור התפריט על הפנים.

כנס בבקשה לפורטל, תקרא מאמרים. אחרי זה תייעץ לאנשים. לפני זה פשוט אל תעשה את זה

בבקשה תגיד שכתבת את ההודעה הזאת כי חשבת ש1באפריל הגיע, רשמת שטויות.
תיכנס לפורטל קילוגרם ותתחיל לקרוא.

"אם שני אנשים אומרים שאתה שיכור, כדי שתבדוק את עצמך".
אבל למען הסר ספק, גם אני אוסיף שכתבת ערמת שטויות. אתה טועה ומטעה, בבקשה אל תייעץ לאנשים עד שתתחיל לקרוא קצת.

ניראה תפריט טוב..אבל איפה ירקות אחי פירות...אל תשכח בלי אבות המזון אין מה שיקשור את החלבונים והפחמימות.....שיהיה לך בהצלחה:)
אז אתה אומר שבלי פירות החלבונים ישארו מטיילים בגוף בלי להיקשר לשום דבר?

בוא נגיד ככה שיש את אבות המזון אוקיי?יש דברים שקושרים אחד את השני אני לא הכי מבין כן בעולם אבל המנהל מכון שלי ישב איתי כמה פעמים על תזונה ואמר לי אתה חייב לאכול פרות ירקות כי יש בהם סיבים ויש בהם כל מיני דברים שהגוף זקוק ...אז אל תזניח תעניין...😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית