נק' מוניטין:
2,605
- 1,818
- 952
- EGO
לא ראיתם אישה בחיים?! Man Up! 😛
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא להפך..ראינו הרבה נשים. פשוט דרישות כמו שלך..זה משהו מיוחדלא ראיתם אישה בחיים?! Man Up!
😄דווקא להפך..ראינו הרבה נשים. פשוט דרישות כמו שלך..זה משהו מיוחד
מסכים..דווקא להפך..ראינו הרבה נשים. פשוט דרישות כמו שלך..זה משהו מיוחד
איזה כיף לשמוע שאני לא אישה רגילה 😃 בא לי לקבור את עצמי, שכחתי להוסיף את אהבת חיי - הבירה :(מסכים..
יוצאת מן הכלל (במובן הכי טוב שאפשר להגדיר)
פה חשדתי..בא לי לקבור את עצמי, שכחתי להוסיף את אהבת חיי - הבירה
למה?! מה רע בבירה?!פה חשדתי..
נשמע כבר Too good to be truth
סתם אבל תמשיכי ככה צריך הרבה כמוך בעולם הזה 👏
תשמע, אני לא דורשת הרבה..
תראה איתי כדורגל, תתאמן איתי בחד''כ, תשמע מטאל ותלך איתי להופעות, תאכל איתי בשר, תתחרפן איתי במיטה ואל (!!) תהיה קיצ'י.
לא הרבה:s29:
למה?! מה רע בבירה?!
🤡![]()
ואני לא צוחק!
בירה טובה, אבל אל תגזים, אם אמרתי שבירה היא אהבת חיי אז זה לא סתם.. אני אוהבת המון בירות וגם אין לי אחת פייבוריטית כי כל פעם אני דואגת לשתות בירה אחרת 😃 יש לי גם אוסף של כוסות בירה הכוללת קרן של באפאלו, כובע ויקינגים וכובע ששמים בירה עם קשיות.. כשאגור בדירה משלי בטח אבשל אחת 😃גולדסטאר?
וואו רצינית ביותר, תזמיני אותי לטעום כשתכיני 😃🤡
אזרחיים אבל...
בירה טובה, אבל אל תגזים, אם אמרתי שבירה היא אהבת חיי אז זה לא סתם.. אני אוהבת המון בירות וגם אין לי אחת פייבוריטית כי כל פעם אני דואגת לשתות בירה אחרת 😃 יש לי גם אוסף של כוסות בירה הכוללת קרן של באפאלו, כובע ויקינגים וכובע ששמים בירה עם קשיות.. כשאגור בדירה משלי בטח אבשל אחת 😃
כשאמרתי אהבת חיי - התכוונתי!
וואו רצינית ביותר, תזמיני אותי לטעום כשתכיני 😃
וגולדסטאר זה הבירה המושלמת. כל מדד שבחנתי היא ניצחה (בברלין גיליתי את הברלינר שניצחה את הגולדסטאר הרגיל אבל לא את הלא מסוננת)
זאת הבירה הכי טובה לדעתי, אני לא חושב שאחרות רעות, זה יותר תלוי למה, ווינשטפן ופאולנר מעולות לדעתי אבל אני לא יכול לשתות מהן הרבה..גולדסטאר תמיד באה טוב, טעימה, זולה יחסית ואפשר לשתות כמה ליטרים טוביםהלא מסוננת מעולה
בכיף בכיף, רק שיקרה כבר.וואו רצינית ביותר, תזמיני אותי לטעום כשתכיני 😃
וגולדסטאר זה הבירה המושלמת. כל מדד שבחנתי היא ניצחה (בברלין גיליתי את הברלינר שניצחה את הגולדסטאר הרגיל אבל לא את הלא מסוננת)
פטיש לאלימות? ז''א סאדיזם?אין על לף בראון טרייה מחבית...
Strawberry ,רק שאלה ,יש לך במקרה פטיש לאלימות?
כי את מזכירה לי מישהיא אחרת שכתבה כאן...
תשמע, אני לא דורשת הרבה..
תראה איתי כדורגל, תתאמן איתי בחד''כ, תשמע מטאל ותלך איתי להופעות, תאכל איתי בשר, תתחרפן איתי במיטה ואל (!!) תהיה קיצ'י.
לא הרבה:s29: