דיון להתחיל עכשיו דיאטה דלת פחמימה?

oranoran16

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
-5
70
1
במשך 7 חודש הורדתי כבר 18 קילו. אני שוקל 79 והגובה שלי 1.73. אני אוכל תמיד די הרבה פחמימה אבל פשוט הערך הקלורי היומי לא גבוה.
בזמן האחרון ההורדה שלי התחילה קצת להיות איטית למרות שאני עושה המון המון ספורט כל שבוע: 3-4 ריצות בשבוע. 2 אימונים במכון כושר. 3 אימוני בטן.
האחוזר שומן שלי לדעתי הוא 22-23% בערך.
להתחיל עכשיו את הדל פחמימה? כי עוד מעט מתחיל הקיץ ואני מאמין שאם אני אתחיל עכשיו עם דל פחמימה אני יכול תוך חודשיים וחצי לסיים את הדיאטה ולהוריד 10 קילו.

במשך 7 חודש הורדתי כבר 18 קילו
כל הכבוד!

אני אוכל תמיד די הרבה פחמימה אבל פשוט הערך הקלורי היומי לא גבוה.
כמה קלוריות ליום אתה אוכל? האם אתה עושה העמסת פחמימות?

3-4 ריצות בשבוע. 2 אימונים במכון כושר. 3 אימוני בטן.
כמה סה"כ קלוריות מאירובי אתה שורף? \ כמה דק' אירובי?

להתחיל עכשיו את הדל פחמימה? כי עוד מעט מתחיל הקיץ ואני מאמין שאם אני אתחיל עכשיו עם דל פחמימה אני יכול תוך חודשיים וחצי לסיים את הדיאטה ולהוריד 10 קילו.
מה המטרה הסופית? לגבי אם להתחיל דל עכשיו אענה לאחר שתענה על השאלות ששאלתי למעלה

• פותח/ת השרשור
במשך 7 חודש הורדתי כבר 18 קילו. אני שוקל 79 והגובה שלי 1.73. אני אוכל תמיד די הרבה פחמימה אבל פשוט הערך הקלורי היומי לא גבוה.
בזמן האחרון ההורדה שלי התחילה קצת להיות איטית למרות שאני עושה המון המון ספורט כל שבוע: 3-4 ריצות בשבוע. 2 אימונים במכון כושר. 3 אימוני בטן.
האחוזר שומן שלי לדעתי הוא 22-23% בערך.
כל הכבוד!

כמה קלוריות ליום אתה אוכל? האם אתה עושה העמסת פחמימות?

כמה סה"כ קלוריות מאירובי אתה שורף? \ כמה דק' אירובי?

מה המטרה הסופית? לגבי אם להתחיל דל עכשיו אענה לאחר שתענה על השאלות ששאלתי למעלה
אני אוכל 1500 קלוריות ליום בממוצע. יש ימים שאני רץ 2000 במשך 10-14 דקות. ויש ימים שאני רץ 5K במשך חצי שעה. ופעם בחודש אני רץ 10K במשך 59 דקות.
אני אוכל די הרבה פחמימות כל יום. בוקר -קורנפלקס. אחרי זה אני אוכל 2 סדביצ'ים ונס. ואז מגיע שש בערב ואני אוכל או 2 ביצים או סדביץ' נוסף. בערב אני אוכל 2 חזה עוף או חזה עף ואורז קבוע. אני יודע שאין בתפריט הזה הרבה שומנים (את רוב מאכלי השומן אני שונא) אני יודע גם שאין יותר מידי חלבון (אני רוצה כרגע רק לשמר את המסת שריר.אחרי הדיאטה אני יעלה אותה)
המטרה הסופית שהגוף שלי יהיה מעוצב. שייראו שרירים ולא שומן.בקיצור קוביות.

אני יודע גם שאין יותר מידי חלבון (אני רוצה כרגע רק לשמר את המסת שריר.אחרי הדיאטה אני יעלה אותה)
על מנת לשמור על מסת השריר שלך בחיטוב אתה חייב להגיע לכמות החלבון היומית.
מה הערכים שלך ליום? פחמימה חלבון ושומן?

מבחינת שומנים אתה לא אוהב כלום? מקסימום אתה יכול לשים שמן זית בסלט, להוסיף זייתים, שקדים לסלט. אני פתרתי את ה"בעיה" עם חלבה שזה טעים בטירוף, יש לך טחינה, אבוקדו, שמן קוקוס, חמאה..לא חסר דברים שומניים בכלל.

• פותח/ת השרשור
על מנת לשמור על מסת השריר שלך בחיטוב אתה חייב להגיע לכמות החלבון היומית.
מה הערכים שלך ליום? פחמימה חלבון ושומן?

מבחינת שומנים אתה לא אוהב כלום? מקסימום אתה יכול לשים שמן זית בסלט, להוסיף זייתים, שקדים לסלט. אני פתרתי את ה"בעיה" עם חלבה שזה טעים בטירוף, יש לך טחינה, אבוקדו, שמן קוקוס, חמאה..לא חסר דברים שומניים בכלל.
כל הקטע שבשומנים הערך הקלורי הוא גבוה. וגם הם לרוב מאכלים לא טעימים ובכלל לא משביעים. בחיטוב אני מעדיף להינות כמה שיותר מהאוכל שעוד נשאר לי לאכול ולאכול כמה שיותר מנות כדי להגיע ל-1500 קלוריות ליום.
אבוקדו מגעיל אותי. גם טחינה. שקדים זה משמין מידי בשביל משהו שלא מרגישים אותו וזה מעצבן בחיטוב מבין? כאילו שומנים לא באים לי טוב
בוא נגיד ש-50% מהתפריט שלי פחמימות.40% חלבון. 10% שומן בערך.

ממליץ לך מאוד לקרוא את המאמר הזה: http://www.kilogram.co.il/116/שומנים-על-מה-ולמה/

ולסיפור אישי, אני אישית עשיתי כמוך דיאטה שהיא דלה בשומנים, התוצאה הייתה שהייתי עצבני, חסר חשק לכל דבר אפשרי, ופשוט לא גברי, למה? תקרא את המאמר אני בטוח שתבין 😃

השומנים הם אומנם באים באריזות קטנות ופסיכולוגית פחות משביעים אך אני מבטיח לך שברגע שתנסה אתה תגלה שהשומנים מחזיקים אותך שבע הרבה יותר מהפחמימות, ואפילו להפך, אני בתזונה עתירת שומן ודלת פחמימות לא הרגשתי רעב כמעט בכלל. אבל על כמעט אותו מאזן קלורי עם פחמימות הייתי רעב כל הזמן.

שקדים זה משמין מידי בשביל משהו שלא מרגישים אותו וזה מעצבן בחיטוב מבין?
שום דבר הוא לא "משמין" מה שמשמין זה הסה"כ היומי. אם עברת אותו השמנת, אתה בחיטוב ככה שלעבור אותו אתה לא תעבור. השאלה כמה אתה אוכל.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך מאוד לקרוא את המאמר הזה: http://www.kilogram.co.il/116/שומנים-על-מה-ולמה/

ולסיפור אישי, אני אישית עשיתי כמוך דיאטה שהיא דלה בשומנים, התוצאה הייתה שהייתי עצבני, חסר חשק לכל דבר אפשרי, ופשוט לא גברי, למה? תקרא את המאמר אני בטוח שתבין 😃

השומנים הם אומנם באים באריזות קטנות ופסיכולוגית פחות משביעים אך אני מבטיח לך שברגע שתנסה אתה תגלה שהשומנים מחזיקים אותך שבע הרבה יותר מהפחמימות, ואפילו להפך, אני בתזונה עתירת שומן ודלת פחמימות לא הרגשתי רעב כמעט בכלל. אבל על כמעט אותו מאזן קלורי עם פחמימות הייתי רעב כל הזמן.

שום דבר הוא לא "משמין" מה שמשמין זה הסה"כ היומי. אם עברת אותו השמנת, אתה בחיטוב ככה שלעבור אותו אתה לא תעבור. השאלה כמה אתה אוכל.
רגע אז שורה תחתונה מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו? לעבור לדיאטה דלת פחמימות? אם כן אז בבקשה אתה יכול ליבנות לי תפריט שמגיע עד 1500 קלוריות ליום? (ה-BMR נטו שלי 1900.)
ואני אקרא עכשיו את המאמר 😃

• פותח/ת השרשור
כמה אתה יורד בשבוע עם הדיאטה הנוכחית?
לא יודע זה קופץ הירידה שלי כל פעם כי אין לי תפריט נורמאלי ומאוזן. למשל לפני שלושה שבועות הורדתי רק חצי קילו ושלושה שבועות לפני זה הורדתי 3 קילו.(כאילו רק פעם בשלושה שבועות אני בודק את המשקל שלי)
אז אני לא ממש יודע כמה אני מרזה בממוצע.אני מעריך בין קילו לשני קילו כל שלושה שבועות (שלדעתי זה לא מספיק. אני רוצה קילו כל שבוע)
תקשיב אני רוצה לראות תוצאות כבר. אני במשך 7 חודשים קורע את התחת ואני אפילו לא קרוב לתוצאות. אני רוצה להוריד את ה-10 קילו שנישארו תוך 3 חודשים לפחות...

אז אני לא ממש יודע כמה אני מרזה בממוצע.אני מעריך בין קילו לשני קילו כל שלושה שבועות (שלדעתי זה לא מספיק. אני רוצה קילו כל שבוע)
תקשיב אני רוצה לראות תוצאות כבר. אני במשך 7 חודשים קורע את התחת ואני אפילו לא קרוב לתוצאות. אני רוצה להוריד את ה-10 קילו שנישארו תוך 3 חודשים לפחות...

הקצב שלך נראה טוב, הבעיה היחידה שעלולה ליהיות היא בגלל כמות השומנים הנמוכה.
ממש אין צורך בדל פחמימה, אפילו להפך לדעתי אתה אוכל מעט מדי וזה עלול לתקוע לך את הירידה בהמשך.

אני ממליץ לך לקרוא את המאמר לחיטוב ללכת לפי מה שכתוב שוב.

לגבי התוצאות. דברים טובים אי אפשר להאיץ. אין מה לעשות, התמדה זה שם המשחק פה, אין לך מה למהר לקיץ בטירוף. לדעתי אתה יכול להמשיך עוד קצת ואז אתה צריך לצאת לשבועיים נייטרלי כדי לאזן חילוף חומרים, ולאחר מכן להמשיך חיטוב. בראיה הגדולה תמשיך חיטוב עד סוף הקיץ הקרוב ואז אולי תוכל להגיע לא.ש שיהיה טוב בשביל העלאת מסת שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית