נק' מוניטין:
107
- 369
- 63
- מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
- פותח/ת השרשור
חבר'ה, קבלו עדכון. נשקלתי היום אחרי שבשבועיים האחרונים התחלתי לקחת קראטין (3 גרם ליום בגלל המשקל שלי וללא העמסה) וכמו כן ממש ממש הקפדתי לא לפספס כלום מהתפריט,אפילו לא פירור ו.... עליתי 1.800 בשבועיים!!!!!
דרך אגב, יש מצב חלק מזה זה נוזלים שנאגרו עקב התחלת הקראטין או שבמינון של 3 גרם ליום בלי העמסה אין צבירת נוזלים?
ואתה אומר שהתפריט שלי קפדני????אתה אוכל בלי דגנים,בלי קמחים, רק מזון לא מעובד,אוכל מונבט.... נו באמת? כבר חשבתי תגיד לי שאתה אוכל הכל מהכל בלי לדפוק חשבון לפי התגובה שלך לגבי התפריט שלי...
דרך אגב, יש מצב חלק מזה זה נוזלים שנאגרו עקב התחלת הקראטין או שבמינון של 3 גרם ליום בלי העמסה אין צבירת נוזלים?
מרטין לא הבנתי מתגובתך האם זה היה בנימה צינית או שהתכוונת ברצינות?ללא מילים!
ההקפדה שלך אכן ראויה לציון לשבח. לא טענתי אחרת, אלא רק טענתי שזה טירוף.
אני בדיאטת פליאו. הוה אומר, שאני מתבסס על מזון מן החי ומשלים עם מזון צמחי. אוכל רק מזון טבעי ולא מעובד.
לא סופר קלוריות, לא שוקל כמה גרגירי אורז בישלתי או כמה פתיתי קורנפלור יש לי בצלחת או כמה גבישי מלח מותר/אסור לי לשים בסלט.
אוכל המון בשר (לעניינו בשר=שריר של כל דבר שהיו לו אמא ואבא) ושומן רווי מן החי בעיקר (שומן בשר, חמאה, שמנות למיניהם, גהי); שמנים צמחיים בכבישה קרה בלבד (זית, אבוקדו, אגוזים, קוקוס). מזון צמחי שכולל ירקות, שורשים ופירות.
לא נוגע בדגנים למיניהן (כולל קמחים) וקטניות, אוכל מעט, מונבטים.
האימונים שלי כוללים בעיקר כוח (3 פעמים בשבוע), בתכנית טקסט כרגע ואירובי שלי הוא - מדי פעם - קרוספיט.
זה הכל.
והיא עוד חושבת שזה דבר טוב....
@מיכל פבזנר
ואתה אומר שהתפריט שלי קפדני????אתה אוכל בלי דגנים,בלי קמחים, רק מזון לא מעובד,אוכל מונבט.... נו באמת? כבר חשבתי תגיד לי שאתה אוכל הכל מהכל בלי לדפוק חשבון לפי התגובה שלך לגבי התפריט שלי...