הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה איך הבטן?

מיכל פבזנר

משתמש פעיל
369
63
נק' מוניטין:
107
369
63
מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
image.jpg

• פותח/ת השרשור
אני בחורה אם מישהו כאן חשב אחרת. יפה או לא?

זה נראה כאילו אין עליך גרם שומן, ולכן גם השרירים נראים פחות טוב.
האם זה יפה? כן. כל אישה הייתה חולמת לבטן שטוחה ואף מעוצבת כזו.
מהסתכלות זריזה על אשכולות אחרים שלך, את במצב אופטימלי לעלייה מתונה של מסת שריר, מה שיגרום לך לקבל מראה קצת יותר מלא ואף בריא. כרגע את נראית רזה מאוד עם שרירים (בתמונות אחרות, כאן מן הסתם לא רואים הרבה).
נראה שגם שיעורי בית בנושא עשית, לכן כל הוא שנותר לי זה לאחל לך הצלחה בתהליך.
תעדכני!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה ,אני אכן מאוד רזה. מתקשה לעלות אפילו שאוכלת המון. 2600 קלוריות ליום- 330 גרם פחמימה, 140 חלבון,80 שומן. עושה הרבה ספורט ויש לי חילוף חומרים מהיר

יפה מאוד
אכן מראה שהרבה בנות היו חולמות להשיג
אני אישית פחות מחבב בנות חטובות מאוד אבל זה לא מוריד מערך ההישגים שלך
מה בדבר שאר הגוף?
משקל וגובה מעודכן?
אם לשפוט רק לפי הבטן את נראית 18 אחוזי שומן שזה נמוך לאישה

יפה מאוד
אכן מראה שהרבה בנות היו חולמות להשיג
אני אישית פחות מחבב בנות חטובות מאוד אבל זה לא מוריד מערך ההישגים שלך
מה בדבר שאר הגוף?
משקל וגובה מעודכן?
אם לשפוט רק לפי הבטן את נראית 18 אחוזי שומן שזה נמוך לאישה
אפילו 16-17

עם א״ש טיפלה יותר נמוך מתחילות להיות בעיות הורמונליות לא?

עמו שאמרו כבר לפני: סבבה, אבל מה עם שאר הגוף? גובה ומשקל?

ממה שזכור לי, מתמונות אחרות שלך, את עם מסת שריר מאוד נמוכה

הישג מאוד יפה אבל לדעתי לבחורה צריך שיהיה קצת בשר.. (שומן עסיסי לא שריר מוצק וגברי).
וקצת שיזוף.. בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
דניאל, אתה מתכוום לעלות במשקל או להוסיף עוד שריר?

דניאל, אתה מתכוום לעלות במשקל או להוסיף עוד שריר?
לטעמי האישי - להוסיף שריר ושומן. עזבי מאסה נקייה, תגדילי את העודף הקלורי בעוד לפחות 300 קלוריות ממה שהוא עכשיו...
את מתאמנת בנפח, תדירות (לא יודע לגבי העצימות) גבוהים מאוד! עברי לתוכנית הגיונית יותר של 4-5 אימונים בשבוע ותני לגוף להתאושש בצורה טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
מקבלת את דעתכם. גם לטעמי אני רזה מידי אבל דבר אחד לא ברור לי- למה לדבריכם מסת השריר שלי נמוכה? לדעתי( כמובן בהתייחס למימדי הגוף שלי ולמשקל הנמוך שלי ולא בהשוואה לגבר 80 קג) יש לי דווקא מסת שריר גבוהה מזו של רוב הבנות שאני מכירה...

מקבלת את דעתכם. גם לטעמי אני רזה מידי אבל דבר אחד לא ברור לי- למה לדבריכם מסת השריר שלי נמוכה? לדעתי( כמובן בהתייחס למימדי הגוף שלי ולמשקל הנמוך שלי ולא בהשוואה לגבר 80 קג) יש לי דווקא מסת שריר גבוהה מזו של רוב הבנות שאני מכירה...
כאן הטעות שלך, @מיכל פבזנר , ההבדל בינך לבין "רוב הבנות שאני מכירה..." הוא שלך יש אחוז שומן יותר נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית