עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להתחיל ממשקל נמוך עוד פעם ולחרוש על הטכניקה?בוא נרגע ולא נתעצבן אחול שרמוטה,
הפרס שלי היה תקוע ב60 לחמישייה המוןןן זמן (4 חודשים בערך)
עד שבא בחור אחד, (@yanivgoft ) שינה לי משהו בטכניקה, והכל עלה מעולה.
תלמד את הטכניקה שוב, כאילו אתה לא יודע כלום, לי זה עזר.
אין מה להתעצבן. נשמח אם תעלה סרטון טכניקה וננסה לעזור, אתה לא מקבל שום חוב לראק אל תדאג. לפעמים צריך לדעת לסנן תגובותילדים קטנים יש פה.. עדיף כבר לא לבקש עזרה כי כל משקל שנכתוב אפילו 2קילו יבקשו חוב לראק..
תודה שלום ולהתראות
יש פה הרבה ילדים קטנים שאוהבים לעשות את זה..אין מה להתעצבן. נשמח אם תעלה סרטון טכניקה וננסה לעזור, אתה לא מקבל שום חוב לראק אל תדאג. לפעמים צריך לדעת לסנן תגובות
אפעם לא עשיתי ריסטים..תעלה סירטון טכניקה ונראה מה הבעיה.
בהנחה שהטכניקה טובה אולי צריך חיזוק ליד אחורית.
כמה ריסטים עשית? כמה ניסיונות על אותו משקל?
כמה אתה שוקל?
1\3\5 BBB ובתכלס המשקל שלי בפרס נשאר אותו דבר כבר מה SS שעשיתי לפני ועבר 3חודש ( השבוע שהיה היה אימון ראשון של חודש 3 )..באיזה תוכנית אתה עובד? איזה מתכונת?
תצלם טכניקה אימון הבא ותעלה, ננסה לעזור ולהבין מה הבעיה.
סתם נגיד אתה כותב איפשהו שאתה עושה נגיד 200קילו דדליפט ל2, אז כאילו אתה מקבל חוב שאתה מחויב לעלות סירטון שלך עושה את מה שכתבתמזה אומר חוב לראק?
למה כתבתי 220קילו סקוואט ל 12? אתה יכול לראות עריכה , יענו לפני עריכה ותגיד לי אם המשקלים שכתבתי הם מוגזמים..ואולי רצוי להוסיף שאם שואלים אותך אין בעיה לציין משקלים, הבעיה היא עם אנשים שמתרברבים ב-220 ק"ג סקוואט ל-12 חזרות, היו לנו כבר כאלו.
אה כן, יש גם חובות לראק על תמונות/סרטונים של בנות, זה סתם בשביל הכיף 😃
למה כתבתי 220קילו סקוואט ל 12? אתה יכול לראות עריכה , יענו לפני עריכה ותגיד לי אם המשקלים שכתבתי הם מוגזמים..