הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תפריט 25.5 ק"ג

19dolev

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
היי.
אני חדש בפורום וכמו שאתם רואים יש לי 1 הודעות אז אל תנעלו או משהו כזה...
קיצר, אני עוד מעט בן 11 (עוד בערך חודשיים וחצי) ואני צריך תפריט לעלייה במשקל. אני שוקל 25.5 ק"ג (נכון להיום) והגובה שלי זה 1.37 (כן אני יודע אני תת משקל)
חישבתי BMR ועשיתי את הנוסחה הזאת של הBMR כפול 1.2 וזה..
יצא לי 1230.66..
בקיצור לא מצאתי אף תפריט שמתאים לי באינטרנט. אני רוצה תפריט לעלייה במשקל ולא חיטוב. ועלייה במשקל נחמדה ולא מוגזמת. לדוגמה לעלות 2-3 ק"ג בחודש וכאלה..
אני אוכל אוכל בריא ואני אוכל כמה שפחות ג'אנק-פוד ככה שאין לי גם הרבה שומן טראנס בגוף..
בקיצור תודה רבה למי שעוזר מראש! 😃

לפי דעתי תרשום לך על דף (או אפילו כאן באתר אם בא לך) מה אתה אוכל ביום ממוצע רגיל, ופשוט תוסיף כמויות על גבי זה מדברים שאתה רגיל אליהם ואוהב. סתם לדוגמא אם בצהריים אתה אוכל נניח 5 כפות אורז, אז תתחיל לאכול 6-7 כפות וכו...

• פותח/ת השרשור
הלוואי שהיה לי שכל בגיל 11 לחשוב בכלל על תזונה נכונה,עזוב אימונים ודברים כאלה ..
עצם זה שאתה לא טוחן חטיפים ושטויות מראה על גדולה לפי דעתי לילד בן 11
בהצלחה בהמשך 😃
תודה אחי ;) בהצלחה גם לך
חח אתה מזכיר]
לי אותי שהייתי בגילך. בהצלחה בהמשך הדרך :D
חחח תודה 😃 בהצלחה גם לך

לפי דעתי תרשום לך על דף (או אפילו כאן באתר אם בא לך) מה אתה אוכל ביום ממוצע רגיל, ופשוט תוסיף כמויות על גבי זה מדברים שאתה רגיל אליהם ואוהב. סתם לדוגמא אם בצהריים אתה אוכל נניח 5 כפות אורז, אז תתחיל לאכול 6-7 כפות וכו...
אה רעיון טוב תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית