נק' מוניטין:
0
- 8
- 0
שלום לכולם! אני חדש בפורם, מי שיכול להביא לי תגובות בונות אני אשמח 😃
אני אקצר: בן 14.5 שוקל 81 גובה:178.5
התחלתי מילד ממש מלא ואז חיטבתי(כמובן שהייתי מתאמן ממש מתחיל ובלי ידע) ואז עשיתי מסה (לא הכי איכותית אבל למדתי מהטעויות והמסה הבאה תהיה יותר טובה) עובד AB 4 פעמים בשבוע+ חצי שעה אירובי אחרי כל אימון. תחזוקה: 2000 קלוריות 190 חלבון 150 פחמימה ו-75 שומן.
תמונה 1- סוף חיטוב ממש תחילת המסה הראשונה.
תמונה 2-
סוף מסה ראשונה. שוב, אני מודע לזה שזו הייתה מסה גרועה אבל ראיתי גם גדילה משמעותית מצד שני, נכון שחצי שומן אבל עדיין ממש הייתה גדילה משמעותית (גם בכוח, משקלי עבודה) אז צריך להסתכל על הצד החיובי.
תמונה 3- גב (לא עדכני משהו כמו לפני 3 שבועות)
תמונה 4-קצת רגליים, עדכניות
תמונה 5-תמונה עדכנית מהיום, חודשיים בחיטוב ביינתים. ירידה של 5.5 קילו אני מתכנן להמשיך עוד חודש וחצי-חודשיים ולרדת עוד 4-5 ולהתחיל מסה נקייה ולצבור כמה שפחות שומן לא כמו במסה הקודמת.
תודה לכל מי שיגיב, בבקשה רק תגובות בונות. (לא יודע למה זה לא טוען לי את התמונות אז צירפתי את התמונות למטה, סליחה)
תודה מראש! 😃
אני אקצר: בן 14.5 שוקל 81 גובה:178.5
התחלתי מילד ממש מלא ואז חיטבתי(כמובן שהייתי מתאמן ממש מתחיל ובלי ידע) ואז עשיתי מסה (לא הכי איכותית אבל למדתי מהטעויות והמסה הבאה תהיה יותר טובה) עובד AB 4 פעמים בשבוע+ חצי שעה אירובי אחרי כל אימון. תחזוקה: 2000 קלוריות 190 חלבון 150 פחמימה ו-75 שומן.
תמונה 2-
תודה לכל מי שיגיב, בבקשה רק תגובות בונות. (לא יודע למה זה לא טוען לי את התמונות אז צירפתי את התמונות למטה, סליחה)
תודה מראש! 😃
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: