הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנצ' פרס 110 ק"ג שלישייה.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
משקל נוכחי: 79 ק"ג.
יורד במשקל בימים האחרונים, בקושי אוכל [1000 קלוריות ביום ו-50 גרם חלבון, חזרו לי קצת הבעיות של האכילה].
כעיקרון אין לי מושג איך אני מתקדם במשקלים בלי אוכל ועם העובדה שאני ישן רק 5 שעות בלילה ועובד כל יום 12 שעות. באמת שאני לא יכול להסביר את זה.

כפי שאפשר לראות, היה לי יחסית קל ובכיף יכולתי לתת עוד כמה חזרות, הבעיה שאני באימון C של הליניארית אז אסור לי לתת יותר משלוש חזרות. אני רק מקווה שבאימון של ה-5 חזרות יהיה לי כוח.
נ.ב.
בבקשה בלי הערות על ההקפצות, כבר הוכחתי שזה משפר לי פלאים את הבנצ' התחרותי.

ועוד שאלה [בלי חוב לראק בבקשה]: היום היה לי פנדלי רואו 100 ק"ג לחמישייה, הייתי בשוק מעצמי. יש צ'יטינג קטן, ממש קטן, טיפה מקפיץ.. אבל באמת שזה לא רציני בכלל. זה קריטי? או שאפשר להמשיך להתקדם?

יפה.
בכל מקרה, אל תפגע, אבל זה לא בנץ'. (את הסיבה אתה יודע אבל אני יכבד את הבקשה שלך)

• פותח/ת השרשור
יפה.
בכל מקרה, אל תפגע, אבל זה לא בנץ'. (את הסיבה אתה יודע אבל אני יכבד את הבקשה שלך)
זה בנצ' ועוד איך. כל עוד אני לוחץ עם עצירה בתחרות, זה בנצ'.
אפילו דן גרין לוחץ ככה באוף סיזן.

ואגב, סתם כדי להוסיף, עשיתי 95 ק"ג ל-5X5 כולם עם עצירות [כשבתחרות היה לי בכלל 95 ק"ג כניסה שלישית וגם זה בקושי]. כנ"ל 90 ק"ג לעשירייה כולם עם עצירות.
ההקפצות מחזקות אותי, זו הדרך שלי להתקדם.

נייס... לא ברור לי מה נותן להקפיץ 110ק"ג ככה.
קצת מסוכן...

• פותח/ת השרשור
אין פה עובדה, יש פה דעה.
אבל זכותך לחשוב שזה משפר בנץ' תחרותי.
איך בדיוק זו דעה?
יצאתי מהתחרות עם 95 ק"ג לסינגל עם עצירה.
התחלתי להקפיץ, מה שלא עשיתי לפני, תוך חודש היה לי 110 ק"ג עם עצירה.
עובדה או דעה? זה אידיוטי אחי. יש פה התקדמות מוכחת שעובדת. אולי לא לכולם, לי כן. במשך 3 שנים לא עברתי את ה-95 ק"ג לסינגל והיום אני לוחץ 110 ל-3+.

איך בדיוק זו דעה?
יצאתי מהתחרות עם 95 ק"ג לסינגל עם עצירה.
התחלתי להקפיץ, מה שלא עשיתי לפני, תוך חודש היה לי 110 ק"ג עם עצירה.
עובדה או דעה? זה אידיוטי אחי. יש פה התקדמות מוכחת שעובדת. אולי לא לכולם, לי כן. במשך 3 שנים לא עברתי את ה-95 ק"ג לסינגל והיום אני לוחץ 110 ל-3+.
ואם היית גם תולה שרשרת של שום על הכתף אז היית אומר שזה גם בגלל זה? כלומר לא לכולם אבל לך?

• פותח/ת השרשור
ואם היית גם תולה שרשרת של שום על הכתף אז היית אומר שזה גם בגלל זה? כלומר לא לכולם אבל לך?
WHATEVER FLOATS MY BOAT.
אני לא מבין למה כולם עסוקים לי בטכניקה ומנסים לשנות לי אותה.. אני מתקדם בקצב מסחרר, שהלוואי על כולם, ואנשים פשוט חייבים לנסות לשנות לי. זה עובד לי, אז מה אכפת לכם? בתחרות אני לוחץ חוקי, מה זה משנה מה קורה במכון?

WHATEVER FLOATS MY BOAT.
אני לא מבין למה כולם עסוקים לי בטכניקה ומנסים לשנות לי אותה.. אני מתקדם בקצב מסחרר, שהלוואי על כולם, ואנשים פשוט חייבים לנסות לשנות לי. זה עובד לי, אז מה אכפת לכם? בתחרות אני לוחץ חוקי, מה זה משנה מה קורה במכון?
לא משנים לך כלום... שיהיה לבריאות.
(ההקפצה פשוט מפריעה בעין)

זה בנצ' ועוד איך. כל עוד אני לוחץ עם עצירה בתחרות, זה בנצ'.
אפילו דן גרין לוחץ ככה באוף סיזן.

ואגב, סתם כדי להוסיף, עשיתי 95 ק"ג ל-5X5 כולם עם עצירות [כשבתחרות היה לי בכלל 95 ק"ג כניסה שלישית וגם זה בקושי]. כנ"ל 90 ק"ג לעשירייה כולם עם עצירות.
ההקפצות מחזקות אותי, זו הדרך שלי להתקדם.
זה לא משנה מה אתה עושה בתחרות, הנקודה שאתה קורא לדבר הזה בנץ' - וזה לא. זה כמו שתקרא לסקוואט שלא שובר מקביל - סקוואט, או לפרס עם עזרה מהרגליים - פרס.
לכל תרגיל יש את השם שלו, למשל לפרס עם עזרה מהרגליים זה פוש פרס. סקוואט שלא שובר זה חצי סקוואט או איך שלא תרצה לקרוא לזה. מקווה שהבנת את הנקודה.. לגבי זה שאתה אומר שזה משפר לך את הבנץ בתחרות, אל תשכח שבנץ מושפע מאוד ממשקל גוף, הרבה יותר מדדליפט או סקוואט.

WHATEVER FLOATS MY BOAT.
כי זה מעצבן בדיוק כמו שיבוא מישהו שיגיד שעושה סקוואט 200 קילו לחזרות ופועל הוא מעלה סרטון ועושה רבע סקוואט.. אם היה אומר "רבע סקוואט 200 קילו לחזרות" אין לי בעיה עם זה. בדיוק כמו שתגיד "110 קילו בנץ עם הקפצות ל3 חזרות". אנשים מתאמנים קשה והורגים את עצמם בשביל להגיע להישגים ודברים כאלה פשוט מוציאים מהכלים. זאת דעתי בכל אופן, מקווה שתקח את זה כנקןדה למחשבה ולא תפגע

• פותח/ת השרשור
אני מצטער, אבל בשום מקום לא כתוב שבנצ' מחוייב בעצירה על החזה. זה שאני מקפיץ זה עניין שלי, אבל המטרה בבנצ' היא לגעת עם המוט בחזה וללחוץ אותו עד נעילה. אתה לא יכול לקרוא לזה רבע בנצ' כי טווח התנועה מלא. זה כמו שתגיד לי שבנצ' עם הקשתה זה לא בנצ' כי טווח התנועה קצר יותר, או שבנצ' באחיזה צרה זה לא בנצ' כי היד האחורית יותר דומיננטית מהחזה. תשתמש בהיפ דרייב, תקצץ בטווח התנועה, תעשה מה שבא לך - כל עוד אתה נוגע בחזה ועולה - זה בנצ'. יש בנצ' תחרותי ולו יש חוקים משלו, אבל אין שום חוקים לבנצ' במכון ח מטווח תנועה מלא. גם דן גרין לוחץ כמוני ואני די בטוח שהוא יודע מה זה בנצ' יותר טוב ממך. וסתם כדי להדגיש את הנקודה - אנשים קורעים את התחת כדי להגיע להישגים ואני קוטף את הקרדיט עם הקפצות? תנסה אתה להקפיץ ותגיד לי כמה משקל עשית, נראה אם זה כל כך קל לך שאתה בטוח שההישגים שלי לא נחשבים.

לא מבין מה אתם רוצים ממנו .. יש אנשים שלוחצים ככה - זה לא תחרות עם חוקים .. כל אחד יש לו את הסגנון שלו לכל תרגיל ..
מכיר מישהו מאוד חזק שלוחץ דומה - מכניס את המוט לבטן עליונה ואז מעיף אותו על הרגליים , זה עובד לו מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית