נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאחרונה החלטתי שבא לי גוף כזה כמו בסרטים אבל לא מנופח מידי קצת ידיים קצת חזה.
קראתי שצריך לאכול חלבון,כמה בערך?
אני שוקל 67 על 175..רוצה להיכנס לחיטוב ואז מאסה נקייה
@Eyal
איך זה?
קבל אותה בשיא הרצינות:לאחרונה החלטתי שבא לי גוף כזה כמו בסרטים אבל לא מנופח מידי קצת ידיים קצת חזה.
קראתי שצריך לאכול חלבון,כמה בערך?
אני שוקל 67 על 175..רוצה להיכנס לחיטוב ואז מאסה נקייה
חחחחחחחחח הבן אדם עושה פרס של 110 קילו ל3 חזרות לא נראלי שהוא צריך טיפים ☝️קבל אותה בשיא הרצינות:
שלום וברוך הבא לפורום! 😃
קודם כל אתה צריך להבין כי עולים במסת השריר (בכל הגוף) איפה יהיה יותר ואיפה פחות זה יותר תלוי בגנטיקה (אך גם בתוכנית האימון.)
בגלל המשקל שלך ביחס לגובה אני ממליץ לך קודם כל לעלות במסת השריר ורק לאחר מכן לחטב אך זו החלטה שלך בסופו של דבר, קח בחשבון שאתה עלול להראות רזה מדי לאחר חיטוב.
כדי לדעת כמה חלבון אתה צריך לאכול אני ממליץ לקרוא קודם כל את המאמר לעליה במסת השריר ושם תוכל למצוא את כל ההסברים. (אתה יכול לקרוא את המאמר לחיטוב אם זאת המטרה שאתה מתכנן בכל זאת) http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
תקרא את המאמר ברצינות ובעיון רב. כשתסיים תוכל לדעת מהי כמות החלבון\פחמימה\שומן וקלוריות המומלצות לכל תקופה. בעזרת זה ובעזרת המחשבונים (יש לך קישור אליהם בסוף המאמר) תוכל לבנות לך תפריט תזונה (בסוף המאמר תמצא גם קישורים לתוכניות לדוגמא). את התפריט אתה מוזמן להעלות לכאן ולקבל עליו פידבק.
אסור לשכוח שגם האימונים הם חלק עיקרי בשלב עליית המסה וגם החיטוב. בסוף המאמרים תוכל למצוא קישורים לתוכניות אימון, כשאתה רושם כאן את התפריט שלך לפידבק תוסיף את תוכנית האימון שבנית ותוכל לקבל עליה פידבק.
בהצלחה!
חחחחח כן אבל היה ביקוש לתשובה רציניתחחחחחחחחח הבן אדם עושה פרס של 110 קילו ל3 חזרות לא נראלי שהוא צריך טיפים