הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב דל פחמימה

nightkiller

משתמש מתחיל
76
9
נק' מוניטין:
17
76
9
אז ניסיתי להכין מין תפריט חיטוב דל פחמימה שהולך ככה:
בוקר(לפני אימון)-
50 גרם ש''ש עם סקופ ורבע של אבקת חלבון אופטימום ומים במיקסר-38 גרם חלבון 34 גרם פחמימה
אחרי שעה ורבע אימון
אחרי אימון אורז/פסטה בשווי של כ-35 גרם פחמימה ובין 100 ל150 גרם חזה עוף-35 גרם פחמימה 30 גרם חלבון
אחרי 3 שעות סלט טונה עם כף שמן זית וחצי קופסא קוטג 30 גרם חלבון 14 גרם שומן
אחרי 3 שעות 100 גרם חזה עוף ואבוקדו בצד- 30 גרם חלבון 46 גרם שומן
כשעתיים לפני שינה סקופ וחצי חלבון עם מים-30 גרם חלבון
סה''כ

160 גרם חלבון
63 גרם שומן
60-80 גרם פחמימה
גיל 21 גובה 1.72 משקל 68(בחיטוב כשלושה שבועות משקל התחלתי 71)

נערך לאחרונה:
פחות מ-1,500 קלוריות?
אגב, מניח שאתה מודע לצורך בהעמסת פחמימות. רק מוודא כי לא ציינת דבר בנושא.

הכנסת את הנתונים שלך למחשבון שנותן ערכים סופיים? לא מסתדר לי מה שעשית. (חצי קופסאת קוטג זה בערך 14 וקופסאת טונה זה 28~ אז יש לך כבר מעלה 40 גרם חלבון ואתה רשמת 30).
בסך הכל, אם אתה מסתדר עם 1500 קלוריות, נראה תפריט סבבה(למרות שבדל אני הייתי מוותר עם האורז והש״ש ומחליף אותם בשומן איכותי-שמן זית/אגוזים/זרעי פשתן)

מסכים עם מה שאמרו מעלי, בעיקר בכמות קלוריות כזאת נמוכה עדיף לך להעיף את הש"ש והפסטה ולהחליף בשומן\חלבון שישמרו עלייך שבע ליותר זמן. בייצים\חמאה וכו' יהיו החברים הטובים שלך בתקופה הזאת.

• פותח/ת השרשור
את האמת הרעב לא כל כך מפריע לי אני מצליח לשבוע מהירקות
ואגב רשמתי את הכמויות חלבון כבדרך כלל זה לא תמיד ישב על אותו הכמות אני יכול לאכול פחות מחצי קופסא אם צרכתי מספיק חלבון באותו היום
ובנוגע להעמסת פחמימות אני צריך לצרוך ביום אחד 70% מהקלוריות היומיות שלי מפחמימות אם אני לא טועה השאלה זה כל כמה זמן לעשות את זה
ותודה על העזרה

את האמת הרעב לא כל כך מפריע לי אני מצליח לשבוע מהירקות
ואגב רשמתי את הכמויות חלבון כבדרך כלל זה לא תמיד ישב על אותו הכמות אני יכול לאכול פחות מחצי קופסא אם צרכתי מספיק חלבון באותו היום
ובנוגע להעמסת פחמימות אני צריך לצרוך ביום אחד 70% מהקלוריות היומיות שלי מפחמימות אם אני לא טועה השאלה זה כל כמה זמן לעשות את זה
ותודה על העזרה
אם אתה שבע ככה אז בסדר, אבל לדעתי עדיף בכלל בלי הפחמימות.
העמסה אתה יכול לעשות אחת לשבוע ואז כן העקרון אומר 70% פחמימה, 15% חלבון, 15% שומן. כשכמות הקלוריות היא 500-1000 יותר מהנייטרלי

• פותח/ת השרשור
אם אתה שבע ככה אז בסדר, אבל לדעתי עדיף בכלל בלי הפחמימות.
העמסה אתה יכול לעשות אחת לשבוע ואז כן העקרון אומר 70% פחמימה, 15% חלבון, 15% שומן. כשכמות הקלוריות היא 500-1000 יותר מהנייטרלי
יש לך איזה רעיון לתפריט טוב כזה ? מבחינת מוצרים אין לי בעיה

פשוט תוסיף ביצים בשביל חלבון+שומן וחמאה\שמן קוקוס\שמן זית\בוטנים\טחינה לשומנים.
תסדר לך איזה משהו ותרשום פה אגיד לך איך זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית